تاریخ انتشار: سه شنبه 1393/09/25 - 14:06
کد خبر: 150947

لحظه به لحظه با همایش «دانشگاه سدی در برابر فتنه»؛

پرتاپ کفش، نماد روشن فکری/ صفارهرندی: می‌خواهم برای سران فتنه گریه کنم!/ ضرغامی: خاتمی تا آخرین لحظه اسیر بازی موسوی بود +تصاویر

پرتاپ کفش، نماد روشن فکری/ صفارهرندی: می‌خواهم برای سران فتنه گریه کنم!/ ضرغامی: خاتمی تا آخرین لحظه اسیر بازی موسوی بود +تصاویر

پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، مصطفی میرآخوری دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در سخنانی گفت: منطق برخی ها امریکایی و اسراییلی است؛ دانشجویان پیرو خط امام ‌و رهبری زنده هستند چه انها را تازه به دوران رسیده و بی سواد بخوانید چه نخوانید.

خبرنامه دانشجویان ایران: سومین همایش «سدی در برابر فتنه» در دانشگاه تهران به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این دانشگاه برگزار شد.

خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به صورت لحظه به لحظه از این همایش گزارش تهیه کرده است:

*ازدحام جمعیت انتهای سالن و درب ورودی را گرفته است.

*جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم و قرائت آیات مربوط به فتنه «الفتنه اشد من القتل» آغاز شد.

*پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، مصطفی میرآخوری دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در سخنانی گفت: منطق برخی ها امریکایی و اسراییلی است؛ دانشجویان پیرو خط امام ‌و رهبری زنده هستند چه انها را تازه به دوران رسیده و بی سواد بخوانید چه نخوانید.

میرآخوری در سومین همایش دانشگاه سدی در برابر فتنه که در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران از سوی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل این دانشگاه برگزار شد اظهار کرد: آغاز به کار سومین همایش سدی در برابر فتنه از سال 90 انجام شد و امسال هم به لطف خدا و حمایت رهبری که به صورت عام برای همه اقشار ملت نقش پدری را دارند کار این همایش را ادامه می‌دهیم.

وی با اشاره به این‌که قرار بود این همایش در تالار فردوسی دانشکده ادبیات برگزار شود گفت: متاسفانه برخی دوستان مدعی آزادی بیان با تحت فشار قراردادن مجموعه و هیات رییسه دانشکده ادبیات برنامه ما را لغو کردند.

وی افزود: خطاب به کسانی که احساس می‌کنند با هوچی گری و داد و بیداد می‌توانند صدای ما را ساکت کنند می‌گویم شما در سال 88 با دلارهای آمریکا و اسرائیل منطق خود را 8 ماه در کشور پیاده کردید اما در نهایت جنبش رنگین شما به جایی رسید که شعارهای خود را در سرویس‌های بهداشتی می‌نویسید.

*کلیپ فتنه تغلب پخش شد و پس از آن بخشی از برنامه شناسنامه با حضور صفار هرندی به نمایش درآمد.

*تصاویری مربوط به برنامه سخنرانی حسین شریعتمداری در روز گذشته این دانشگاه با عنوان «پروژه اشوب توسط اعصای تشکل معلوم الحال کلید خورد/ چماق داران به دنبال برهم زدن نظم دانشگاه» بر روی جایگاه نصب شده است.

*مجری پس از خواندن متنی با جمله شورانگیز جامعه مدنی تان را (کفش) به سمت ما پرتاب نکنید، از صفارهرندی دعوت کرد تا بروی سن برود.

*مقابل صفارهرندی کفشی به صورت نمادین قرار داده شده است؛ کنایه دانشجویان به حضور چند سال قبل صفار هرندی در دانشگاه تهران است که به سمت وی از جانب افراطیون این دانشگاه، کفش پرتاپ شد.

*در پایین این لنگه کفش نوشته شده: "این است نماد روشن فکری"

*صفارهرندی به مزاح گفت: البته آن کفشی که به سمت ما پرتاب کردند گران تر بود گویا قدرت خرید دانشجوها کم شده است.

سخنان صفارهرندی در ذیل می آید::

محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در همایش «دانشگاه سدی در برابر فتنه» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در تالار شیخ‌انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار شد به سخنرانی پرداخت.

وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به پرتاب لنگه کفشی به وی در سال 88 در دانشگاه تهران گفت: این لنگه کفشی که شما به صورت نماد روشنفکران در اینجا قرار دادید در قیاس با آن کفشی که در سال 88 به من پرت شد بسیار ارزان‌تر است که این نشان می‌دهد وضعیت اقتصادی دانشجویان نسبت به آن دوره کاهش پیدا کرده است.

صفارهرندی تصریح کرد: البته فضای امروز دانشگاه‌ها نسبت به آن دورانی که چنین اتفاقاتی می‌افتاد فاصله بسیار دارد. امروز محیط دانشگاه بیان متفاوت دیگران را ابراز می‌کند. امروز خیلی فاصله است بین گفتاری که انسان با کلام و منطق آن را بیان می‌کند و آن سال‌هایی که عده‌آی دست به سنگ و قلوه سنگ می‌بردند و به تریبون بنده پرتاب می‌کردند البته من در آنجا گفتم جا دارد آدم جانش را پای افشای حقیقت بدهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز رفتار غیرمنطقی و غیرارزشی رنگ باخته است گفت: خوشحالم امروز همان کسانی که در فضای ازدحام کنترل رفتارشان را نداشتند امروز پشیمان هستند البته اگر از باب طنز کسی این اقدامات را انجام دهد خیلی در محیط دانشگاهی خریدار ندارد.

صفارهرندی با تاکید براینکه خاستگاه فتنه دل بیمار شده افراد است گفت: براین اساس که این دل پایگاه شیطان شود بروز بیرونی وسوسه‌های شیطانی فتنه می‌شود.

وی فتنه را دارای عوارض و آثاری دانست و در همین رابطه گفت: از جمله اولین عارضه فتنه غبارآلود کردن فضاست که دید آدم در این فضا محدود می‌شود. غباری که بین ما و حقیقت حائل می‌شود فتنه است. ما باید کاری کنیم که محیط غبارآلود نشود چرا که در همین محیط عده‌ای بدیهیات را نیز انکار می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در محیط غبارآلود تشخیص حق از باطل سخت می‌شود مخصوصا برای کسانی که محدوده دانش آنان زیاد نیست. در محیط فتنه وقتی غلیان احساسات و ظهور عصبیت‌ها حاکم شود بدیهیات لگدکوب می‌شود، قواعد و ارزش‌ها شکسته می‌شود آن هم درخصوص جامعه ما که مشحون از ارزش‌های بنیادین و اسلامی است.

صفارهرندی در همین رابطه گفت: جامعه‌ای که در روز اربعین آن راهپیمایی را برای اظهار ارادت به خاندان پیامبر رقم می‌زند و البته شکستن ارزش‌ها و بنیان‌های این جامعه فقط از فتنه برمی‌آید.

وی با اشاره به حرمت‌شکنی فتنه‌گران در روز عاشورا گفت: ما دیدیم که چگونه حرمت عاشورایی که عزیز این ملت است را شکستند البته همان روز نیز پس گردن این فتنه‌گران زد و آنان را برای همیشه محو کرد. اگر هنجارشکنی باب شود گریبان خود افراد را هم می‌گیرد و به فروپاشی می‌انجامد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براین موضوع که در محیط برانگیخته شدن احساسات عقل تعطیل می‌شود گفت: البته محیط دانشگاه و دانشجو احساسی نیز هست نباید محیط دانشجویی را کسل و افسرده پسندید هرکه این گونه می‌خواهد نه دانشگاه را شناخته و نه دانشجو را.

وی ادامه داد: کسی منکر حضور احساسات دوره جوانی نیست اما آنجا که عقل باید حرف اول را بزند، احساسات حاکم شود کار خراب می‌شود. دانشگاه محیط تجمع احساس و عقلانیت است.

صفارهرندی تشدید کینه و عصبیت‌ها را از دیگر عوارض فتنه خواند و گفت: عصبیت ریشه شیطانی دارد و ما در محیط فتنه گل کردن عصبیت‌ها را دیدیم از اینکه دوستان گذشته به جان هم افتادند و خیلی از خانواده‌ها دچار آسیب شدند. خدا مسبین این فتنه را نبخشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام پیرامون دیگر عوارض فتنه گفت: آمیخته‌شدن جریان خادم و خائن از دیگر آثار فتنه است. ما جریان درونی را خادم می‌دانیم از اینکه در یک دوره طولانی در خدمت نظام بودند و از آنجا که مظنه خدمت کردن در او دیده شده است، صلاحیت آن نیز تایید شده است. اما فتنه کاری می‌کند که عنصر خادم هم‌پیمان با دشمنان خارج کشور می‌شود.

صفارهرندی تصریح کرد: فتنه کاری می‌کند هرآنچه که دشمن می‌کند این فرد پژواک آن باشد که ما این وضعیت را در فتنه 88 دیدیم. آدم‌هایی که تصویر خوبی از آنها داشتیم و زمانی برای ما اسطوره بودند امروز باید در جایگاه متهم خیانت به کشور قرار گیرند که البته استحقاق محاکمه شدن را نیز دارند و بنده نمی‌خواهم جنایات آنها را تخفیف دهم اما می خواهم برای آنها گریه کنم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان اینکه با اختلاط جریان خادم و خائن بهار سواستفاده‌کنندگان فراهم می‌شود گفت: در این زمان محیط فتنه محیط سورچرانی عناصر فاسد می‌شود که ما در ایام فتنه دیدیم منافقین و سلطنت‌طلبان و بیرونی‌ها در محیط‌های اجتماعی ما پرسه می‌زدند و شعله‌های فتنه را برمی‌انگیختند.

وی با ابراز تاسف از اقدامات سران فتنه گفت: تاسف از این بابت است که سران فتنه خیال می‌کنند که از حق ملی سخن می‌گویند آخر این چه حق ملی است که هزینه آن را اوباما می‌پردازد. ما مشاهده کردیم که چند ماه بعد از پایان فتنه کنگره آمریکا اوباما را احضار کرد که پاسخ دهد 70 میلیون دلاری که برای آشوب در ایران تخصیص داده بود چگونه خرج شد. در حقیقت گزارش کار عملکرد سران فتنه در داخل فتنه را اوباما داشت در کنگره می‌داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت ادامه داد: همان افرادی که سردمدار فتنه 88 شده بودند روز 13 آبان را در مجلس سوم روز مبارزه با استکبار قرار داده بودند. اما همین ها برای ابراز وفاداری به آمریکا روز استکبارستیزی را به لجن کشیدند. آنان با این کار می‌خواستند این پیام را بدهند که دیگر ما آدم‌های سابق نیستیم. این وضعیت حاصل مجاورت نیروهای داخلی با خارجی است.

صفارهرندی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: البته بنده معتقدم جریاناتی که سردمدار فتنه شدند و از میان دوستان سابق انقلاب بودند از قبل به آمریکا نرفته بودند البته عوامل پایین‌تر آنان بودند که به آلمان رفتند و در جلساتی شرکت کردند اما کسانی که رئوس فتنه بودند قبل از انتخابات دستشان در دست دشمن نبود.

وی افزود: محیط فتنه کاری کرد که آنان (سران فتنه) از اینکه آمریکا اقدامات آنان را پوشش دهد خوشحال شدند، از اینکه اوباما افرادی که برای آشوب به خیابان ریخته بودند را رزمندگان راه آزادی عنوان می‌کرد خوشحال بودند.

وی ادامه داد: اینان که مدعی‌اند اصلی‌ترین یاران امام هستند چرا این سخن امام یادشان نمی‌آید که فرمودند اگر دشمن از شما تعریف کرد به خود شک کنید البته کسانی که زمان فتنه یا سکوت کردند و یا همراهی نشان دادند و بعد از کلام رهبری در 29 خرداد پشیمان شدند، مشکلی ندارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه گفت: ما شاهد بودیم که پس از خطبه‌های 29 خرداد رهبری تنها یک دهم از آن جمعیتی که سران فتنه مدعی بودند در خیابان‌ها حضور دارند باقی ماندند ملت در آن زمان متوجه شد و این گونه رفتار کرد اما کسانی که محرک این ماجرا بودند چرا از خودشان نمی‌پرسند دارند به کجا می‌روند. از اینکه حامیان اصلی من دشمنان دیروز من هستند.

صفار هرندی با بیان اینکه یکی از رئوس فتنه در دهه 60 مسئولیت اداره یک روزنامه‌ای را داشته است گفت: ادبیات وی در آن روزنامه درباره ولایت فقیه یک ادبیات حداکثری است. از اینکه می‌گفت مردم در قبال حکومت حقی ندارند. کسی که این گونه سخن می‌گفت چرا از خود نمی‌پرسد که هنوز اگر در موضع انقلاب رفتار می‌کند، عملکردش تخریب بنیادهای این نظام و حکومت است؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اخلال در زندگی روزمره مردم را از دیگر آثار فتنه عنوان کرد و گفت: ما در فتنه 88 دیدیم که چگونه عده‌ای شیشه‌های مغازه‌ها را می‌شکستند و چگونه به مردم خسارت وارد می‌کردند. در همان زمان یک خانم با ظاهر متوسط‌ الحال جامعه با گریه می‌گفت من نمی‌دانم چرا این بلا سرمان می‌آید ما که داشتیم پیشرفت می‌کردیم و جلو می‌رفتیم چرا دارد جلوی پیشرفت ما گرفته می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه نهاد انقلاب تنها در داخل پا نگرفته است گفت: شاخ و برگ این نهال به بیرون نیز سرایت کرده است و در یمن، سوریه، عراق و لبنان دیده می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: این انقلاب توسط دشمن به رسمیت شناخته شده بود و به عنوان قدرتی در برابر قدرت‌های بزرگ ظاهر شده بود حال حیف نیست قدر این را بدانیم البته نمی‌گویم هیچ مشکلی نیست اما نهالی در حال قد کشیدن و در حال تکثر است زحماتی را هم باید متحمل شود.

صفارهرندی ادامه داد: چرا در بحبوحه‌ای که دشمن انقلاب ما را ستایش می‌کرد عده‌ای خنجرها را به سینه‌های خود زدند. دشمن زمانی تحریم‌ها را به طور جدی در دستور کار قرار داد که اظهار کرد دیگر فتنه جواب نمی‌دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نشست وزرای دفاع کشورهای عضو ناتو در اروپا در دوران فتنه 88 گفت: وزیر دفاع انگلیس در آن نشست که یک روز بعد از حماسه 9 دی مردم بود گفت: با این تصویری که از ایران مخابره شد و بزرگ‌ترین تظاهرات بعد از انقلاب اسلامی به وقوع پیوست، تمام زحماتی که ما برای برپایی انقلاب رنگی در ایران کشیدیم را برباد داد و باید به سراغ گزینه‌های دیگر از جمله فتنه برویم. این وضعیت نشان می‌دهد فتنه چیزی معادل تحریم، تحریم چیزی معادل فتنه است و اینکه می‌گویند همه گزینه‌ها روی میز است یعنی روزی فتنه و روزی تحریم در دستور کار قرار می‌گیرد. البته دیگر از گزینه‌ نظامی سخن نمی‌گوید و ما نیز می‌توانیم تحریم را هم ناکام بگذاریم چرا که شاخه‌ای از فتنه است.

محمدحسین صفارهرندی با بیان اینکه دانشگاه محیط فتنه نیست گفت: دانشگاه محیطی است که فتنه‌گران بذری بکارند و بعد خرمن درو کنند که اگر این گونه شود دیگر آن محیط دانشگاه نیست.

وی با تاکید بر این موضوع که محیط فتنه دشمن را برای امتیاز گرفتن به طمع می‌اندازد گفت: قبل از انتخابات سال 88 غربی‌ها حاضر شده‌ بودند تا سر میز مذاکره بنشینند آن هم با یک پیشنهاد خوب در همان دوران سولانا به جلیلی گفت ما حرف جدیدی داریم که حتما شما خوشحال خواهید شد. جلیلی نیز در خصوص این پیشنهاد گفت بنده تردید دارم که چرا اینان اینقدر اصرار می‌کنند. احتمالا گزارش‌هایی دریافت کردند و براساس آن متوجه شدند پیروز انتخابات نیز رئیس‌جمهور فعلی آن دوران است.

صفار هرندی ادامه داد: نظرسنجی‌هایی هم که خود غربی‌ها انجام داده بودند به این نتیجه رسیده بود که برنده انتخابات رئیس‌جمهور فعلی آن دوران است. برهمین اساس غرب مطلوبیت را در این دیده بود که با دولت 17 میلیونی قرارداد امضا کنند تا با دولتی که بعدا 24 میلیون رای می‌آورد. جلیلی نیز در پاسخ به سولانا گفت که فعلا قصد مذاکره نداریم. بعد از آنکه انتخابات برگزار شد و آن فتنه پیش آمد و خبری از سولانا نشد جلیلی پیغامی داد از اینکه ما آماده مذاکره‌ایم اما سولانا در جواب گفت فعلا معلوم نیست در کشور شما چه کسی پاسخگوست بگذارید فضا آرام شود و ببینیم چه کسی حاکم است و بعد مذاکره می‌کنیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: 5 ماه مانده به انتخابات 88 آقای علی محمدی وزیر آموزش و پرورش دولت نهم به طور اتفاقی در هواپیما با آقای خاتمی هم‌نشین می‌شوند و وی می‌پرسد نتیجه انتخابات را چه پیش‌بینی می‌کنید که خاتمی در جواب می‌گوید احمدی‌نژاد با رای بیشتر از دوره گذشته پیروز انتخابات می‌شود آن هم به خاطر کارهایی است که در شهرهای کوچک کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مسببین اصلی فتنه همان دشمنان همیشگی ما بودند گفت: کار فتنه این بود قله‌هایی که ملت ما در نوردیده بود و وقت آن رسیده بود تا امتیاز آن را از دشمن بگیرد باعث شد دشمن از ما امتیاز بگیرد.

صفار هرندی در پایان خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم کسانی که در داخل به دشمنان خارجی کمک کردند و رئوس فتنه بودند یک نوع بازگشتی داشته باشند که بتوانند جواب خدا را بدهند و اگر بناست جواب مردم را نیز بدهند باید توبه کنند و دیگر از این غلط‌ها نکنند نه اینکه از موضع بالا رفتار کنند و بگویند اختلافی بین دو گروه بود بلکه باید بیایند اقداماتی که کردند را بیان کنند تا فتنه دیگری رقم نخورد.

*حضور عزت الله ضرغامی در جمع دانشجویان.

*با حضور ضرغامی، صفارهرندی گفت: ضرغامی بار رو زمین گذاشته را تشویق کنید. و سپس سروده علیرضا قزوه در فتنه 88 را خواند.

جوحی به حج واجب ماه رجب رسید
همراه شیخنا که به درک رطب رسید

می خواست تا شراب طهوری دهد به ما
جوشید آنقدر که به آب عنب رسید

صبحی به منبر آمد و فرمود باک نیست
گر واجبات رفت به ما مستحب رسید

از نو صلا زدند که ما را وجب کنند
از رأی‌ها به شیخ همان یک وجب رسید

مشت و وجب برای همین آفریده شد
بی آنکه انتخاب شود منتخب رسید!

جمعی وضو نکرده دویدند در صفوف
آخر نماز جمعه نخواندند و شب رسید

صفین و نهروان و جمل نوش جانشان
این کوفیان که مِهر علی شان به سب رسید

هر کس که دم زد از ادب مرد، حرف بود
هر کس که فحش داد به فیض ادب رسید

بعد از سه ماه شعبده رنگ و ننگ و زنگ
آیینه شکسته شان از حلب رسید

شکر خدا که عابد و زاهد به هم شدند
این از جلو در آمد و آن از عقب رسید

دنبال کرسی اند بر این سنگ آسیا
دندان کرم خورده شان تا عصب رسید

با غرب و شرق مسخره بازان یکی شدند
نوبت به ریشخند سران عرب رسید

گوساله های سامری از طور آمدند
با سبز اشتری که بر آن بولهب رسید

چیزی نبود حاصل شان از هجوم وهم
جز مشت ریسمان که به کام حطب رسید

خاموشی ام مبین که در این آتش نفاق
روحم به چشم آمد و جانم به لب رسید

*پس از قرائت بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران و پخش کلیپی در خصوص اذعان پنهانی سران فتنه به عدم امکان تقلب، عزت الله ضرغامی بروی سن رفت.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سخنان عزت الله ضرغامی را در ذیل بخوانید:

عزت الله ضرغامی در سومین همایش دانشگاه سدی دربرابر فتنه اظهار کرد: کار شما دانشجویان بسیار ارزشمند است. شما کارهای بزرگی کرده‌اید اوایل انقلاب با جمعی از دانشجویان پیش امام(ره) رفتید و به ایشان گفتید که کارهای انقلابی باعث شده خوب به درسمان نرسیم. ایشان به ما گفتند که از دانشجویان پیشروی مسلمان هستید و فضای دانشگاه را برای آینده آماده کنید و به مردم کمک کنید اشکالی ندارد که به درستان لطمه بخورد بنابراین قدر این فضا را بدانید.

وی ادامه داد: کار شما بصیرت افزایی و روشنگری است باید این را ترویج کنید. یکی از علمای بزرگ که در قید حیات نیستند سال‌ها قبل گفتند که امام حسین(ع) به واسطه اربعین جهانی خواهد شد. دیدید که جمعیت 20 میلیونی در کربلا چگونه جهان را متحیر کرد. از آغاز تاریخ زندگی بشر چنین تجمعی وجود نداشته است.

ضرغامی با اشاره به لغو سخنرانی‌ها در دانشگاه‌ها گفت: شاید برای شما سخت باشد که عده‌ای برنامه‌هایتان را در دانشگاه‌ کنسل کنند. شما که دانشجوی مسلمان هستی و وابستگی به نظام دارید اگر مسئولی اشتباهی کند کار شما سخت می‌شود. می‌دانم همه این‌ها سخت است ولی این سختی لذت دارد.

وی با بیان اینکه خانواده شهدا در چشم ما جا دارند، یادآور شد: چقدر خوب است که در برنامه‌های این‌چنینی از خانواده شهدا تقدیر می‌کنیم. شخصیت‌های بزرگ انقلاب در مورد فتنه فرمایشات خوبی کرده‌اند مثل آقای صفارهرندی و شریعتمداری. ما زمانی که مسئولیت بر عهده داشتیم بیشتر عمل می‌کردیم اما حالا یواش یواش می‌توانیم در موردش صحبت کنیم. امروز مساله فتنه و قبحش مشخص شده. حوادث لیبی، سوریه و دیگر همسایگان ما نشان داد که اگر فتنه به نتیجه می‌رسید چه بر سر اسلام و ایران می‌آمد. دیدید که حتی بعد از آن غوغاها به سرعت عده‌ای گفتند تقلب نبوده؛ حتی رهبر معظم انقلاب با استفاده از حکم حکومتی چند روز اعلام نتیجه بررسی شورای نگهبان را عقب انداختند و با تمام نمایندگان کاندیداها جلسه گذاشتند. من در آن جلسه نبودم اما وقتی شنیدم به اوج مظلومیت ایشان پی بردم.

رییس سابق صدا و سیما همچنین تصریح کرد: فتنه یک گرد و غبار است زمانی که صدام حمله کرد می‌دانستیم باید چه کنیم اما فتنه متفاوت است. همان خواصی که رهبری در فرمایشات تاریخی‌شان سال‌ها پیش در موردشان صحبت کردند بعد از انتخابات سال 88 جواب انتخابات را برنتافتند و اسم تقلب را بیرون آوردند. اصلا از قبل از انتخابات با پخش سرودهای چریک‌های فدایی در استادیوم آزادی و یا شعارهایی که اگر تقلب بشود بیرون می‌ریزیم و یا مصاحبه مکرر آن سرکار خانم که بارها به خبرنگار گفتند اگر اسم کاندیدایمان بیرون نیاید، مردم بیرون بیایند نشان می‌داد که می‌خواهند چه کنند.

وی گفت: توصیه مقام معظم رهبری این بود که همه آن 13 میلیون نفر خط و مشی‌ای که بعد از انتخابات ادامه پیدا کرده را ندارند. الان حق و باطل قاطی شده و باید آن‌ها را از هم جدا کنیم. به این می گویند بصیرت. بصیرت بالاتر از آگاهی است.

ضرغامی با اشاره به موضع گیری ناطق نوری در مورد فتنه در 25 بهمن 88 خاطرنشان کرد: با اینکه آقای ناطق نوری از برخی مسائل ناراضی بودند اما بعد از انتخابات در 25 بهمن با صحبت‌هایی که با ایشان داشتم در مورد فتنه موضع گرفتند. برخی از سران کشور نتوانستند این کار را بکنند. فتنه طوری است که بعضی‌ها نمی‌توانند در آن موضع بگیرند. نظر من در مورد آقای خاتمی همین است.

وی ادامه داد: من بین موسوی و کروبی فاصله می‌گذارم. موسوی آگاهانه‌تر از کروبی حرکت می‌کرد و آقای کروبی کمتر در جریان مسائل خارج بود. این نظر کارشناسی من است. آقای خاتمی با همه ویژگی‌هایی که داشت و نقدی که خیلی ها به او وارد کردند گرفتار فتنه شد و سخت است که از آن برگردد. او تا آخرین لحظه اسیر بازی موسوی بود.

رییس سابق صدا و سیما در ادامه گفت:‌ یادتان می‌آید که خاتمی در یک مجلس بسیار سرد و یخ در حضور چند خبرنگار اعلام کاندیداتوری کرد. دو روز بعد هم موسوی کاندیداتوری‌اش را اعلام کرد. خاتمی نیامد و موسوی او را فریب داد. من در این سه دوره رییس جمهوری که دیدم یک سالش با آقای خاتمی بود و هیچ مشکلی با او نداشتیم. چون معتقد بودیم ایشان از سرمایه‌های نظام هستند مجلس تقدیری پس از پایان ریاست جمهوری اش برپا کردیم.

وی با اشاره به حوادث سال 88 یادآور شد: شب دوم پس از انتخابات هم پیش آقای کروبی و هم پیش آقای موسوی رفتم. به آقای کروبی گفتم که این حرکت شما خسارت هایی به بار می‌آورد و دنباله‌رو موسوی شده‌اید. من ایشان را از دوران مجلس ششم که پشتیبان صداوسیما بودند می‌شناختم.

ضرغامی گفت: امروز بطلان فتنه روشن شده، بعضی ها که فعال فتنه بودند امروز مدعی رهبری و مدیریت کلان کشور شده‌اند. موسوی از من خواست که در تلویزیون سخنرانی کنم با این که تصمیم سختی بود اما من گفتم که اشکالی ندارد و بیایند با کسی مثل آقای حداد عادل چند ساعت صحبت کنند اما او می‌گفت که نباید تنها بیایم،‌ بیانیه‌ای دارم و باید آن را برای مردم بخوانم. نمی‌شد که او را تنها بگذاریم تا بیاید و به همه مردم نظرش را بگوید.

*در ادامه این مراسم از عزت الله ضرغامی توسط انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران تقدیر و تشکر شد. همچنین علی‌رام نورایی بازیگر فیلم قلاده های طلا نیز بر روی صحنه آمد و مورد تقدیر قرار گرفت. در انتها نیز از دو تن از خانواده شهدای فتنه تقدیر شد.

علیرام نورایی در همایش دانشگاه سدی در برابر فتنه اما گفت: من سیاسی نیستم دوست هم ندارم سیاسی باشم اما کشورم را دوست دارم، نظامم را دوست دارم و خط قرمزهای همه شما خط قرمزهای من هم هست. بعد از فیلم قلاده های طلا حمله های زیادی به من شد که گوشه ای را مجری برنامه گفت اما من حمایت های شما را هم در اینترنت و در تماسهایتان می دیدم و از همه شما ممنونم و بهتون میگم همچنان تا الان پای اعتقادم و خط قرمز هام ایستادم تا آخرین لحظه پای آنها می ایستم.‬

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top