به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ نرخ غذای دانشجویی بعد از آزاد سازی نصفه نیمهای که در سالهای اخیر داشت، کیفیت مطلوبی برای دانشجویان نداشته است.
کیفیتهای مختلف غذای دانشجویان در دانشگاههای سراسر کشور، واکنشهای متفاوت و قابل انتظاری را در بین دانشجویان به همراه داشته است؛ معمولا غذاهای دانشجویی با توجه به درجه پایین مطلوبیت، مورد اعتراض دانشجویان قرار کرفته است.
یکی از کارمندان بخش غذیه در یکی از دانشگاههای بزرگ تهران در این باره به خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ گفت: اصلی ترین دلیل کیفیت نامطلوب غذاهای دانشجویی، عدم مرغوبیت مواد اولیهای است که پیمانکاران غذای دانشجویی در دانشگاهها استفاده میکنند.
این کارمند بخش تغذیه که خواست نامش فاش نشود همچنین تصریح کرد: مواد اولیه نامرغوب و کیفیت پایین که قیمت بسیار پائینتری از مواد غذایی درجه 1 دارد، طبیعتا غذای مطلوب و با کیفیتی برای دانشجویان نخواهد شد!
وی در پایان ابراز عقیده کرد: پیمانکاران آشپزخانه دانشگاهها اصلا کیفیت خروجی برایشان اهمیتی ندارد و به این طور پروژهها فقط به چشم اقتصادی نگاه میکنند؛ مسئولان دانشگاهها نیز برای از سر باز کردن این موضوع، تمام کار را با یک نظارت حداقلی به پیمانکار خصوصی میسپارند.
ترکیبات مناسب و ارائه پیشغذا، دسر و میوه متناسب با غذای روز در دانشگاهها و به طور کلی برنامهریزی غذایی دانشجویان از وظایف اصلی ادارات تغذیه در دانشگاههاست.
بر همین اساس «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برای مقایسه غذای دانشجویی در چند کشور جهان و کشور خودمان، تصاویری تهیه کرده است که در ادامه میبینید:
استقبال اینساگرامی دانشجویان از غذای دانشجویی برای سال تحصیلی جدید
ایجاد شدن سلفهای خصوصی اما معضل دیگری است که بعد از آزاد شدن نرخ غذای دانشجویی سر و کلهاش در دانشگاهها پیدا شد؛ تا پیش از این موضوع، سلف جداگانه اساتید دانشگاه و کیفیت بهتر غذای آنها نسبت به غذای دانشجویان که کم و بیش در بعضی از دانشگاهها دیده میشد، یکی از موضوعات اصلی اعتراضات دانشجویی به مقوله کیفیت غذا بود، هر چند ایجاد رستوران آزاد در کنار سلف دانشجویی، جای اعتراضی را برای کسی باقی نگذاشت.
در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید و در حالی که بسیاری از دانشگاهها طبق اعلام قبلی از امروز پذیرای دانشجویان برای آغاز سال تحصیلی هستند، این انتظار میرود که با توجه به عدم افزایش پلهای قیمت غذای دانشجویی، کیفیتها با سال گذشته تفاوتی نکند.
شما هم دیگه کم کم دارید کم میارید و متوسل به شبکه های اجتماعی در پیتی میشید