استفاده از جگر برای تأمین آهن مورد نیاز بدن مفید میباشد اما مصرف آن محدودیتهایی دارد.
خبرنامه دانشجویان ایران: استفاده از جگر برای تأمین آهن مورد نیاز بدن مفید میباشد اما مصرف آن محدودیتهایی دارد.
دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص مادهی غذایی جگر اظهارکرد: جگر در کنار گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از آهن است و افراد میتوانند بیشتر ویتامینها و املاح مورد نیاز خود را از این مادهغذایی دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه جگر محل دفع سموم بدن حیوان است، تصریح کرد: با مصرف جگر سموم بدن حیوان وارد بدن میشود که مصرف بیرویه آن را توصیه نمیکنیم.
این متخصص تغذیه تأکید کرد: افراد بیش از یک تا دو بار در ماه جگر مصرف نکنند، و در این خصوص زیادهروی نداشته باشند.
وی با بیان این که میزان آهن مورد نیاز برای مردان 9میلیلیتر و برای زنان 15میلیلیتر است، افزود: این مقدار آهن را میتوان با مصرف گوشت قرمز و جگر تأمین کرد اما این مواد غذایی درمان خوبی برای کمخونی ناشی از فقر آهن نیستند.
فرحبخش در خصوص درمان افراد دچار کمخونی اظهار داشت: درصورتی که کمخونی شخص جدی است نیازمند استفاده از مکمل آهن به صورت قرص و یا شربت و آمپول میباشد.
وی با اظهار اینکه مصرف زیاد هر مادهی غذایی سبب چاقی و اضافه وزن میشود، گفت: استفاده از جگر بیش از 2وعده در ماه توصیه نمیشود و موجب افزایش کلسترول و چاقی میشود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
:)