تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/02/12 - 07:57
کد خبر: 198569

همه چیز درباره پروژه «حسینیه خراسانی‌ها» در کربلا +تصاویر

همه چیز درباره پروژه «حسینیه خراسانی‌ها» در کربلا +تصاویر

متاسفانه در این 60 سال به دلایل مختلفی نتوانستیم آن را بسازیم و البته باید بگویم به مدد آقا امام حسین(ع) در این سال های متمادی زمین دست نخورده باقی مانده است و تصرفی در آن صورت نگرفته است. مورد داشته ایم که قبلا در زمین های خالی، خانه ساخته اند و ساکن شده اند و دیگر امکان بازپسگیری آن زمین ها وجود ندارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: رجایی پور گفت: متاسفانه در این ۶۰ سال به دلایل مختلفی نتوانستیم آن را بسازیم و البته باید بگویم به مدد آقا امام حسین(ع) در این سال های متمادی زمین دست نخورده باقی مانده است و تصرفی در آن صورت نگرفته است. مورد داشته ایم که قبلا در زمین های خالی، خانه ساخته اند و ساکن شده اند و دیگر امکان بازپسگیری آن زمین ها وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار اعزامی «خبرنامه دانشجویان ایران» به کربلای معلی، زائران ایرانی که از مقابل خیمه گاه اباعبدالله الحسین(ع) به حرم ایشان مشرف می شوند در مسیر با تابلویی بزرگ مواجه می شوند که روی آن نوشته شده است: «حسینیه خراسانی ها». هر چند جز یک زمین خاکی بزرگ با تعدادی از تجهیزات عمرانی چیز دیگری در آنجا دیده نمی شود، اما کمتر ایرانی است که برایش سوال نشود که این پروژه چه ویژگی هایی دارد و چه زمانی قابل بهره برداری خواهد بود.

خبرنگار خبرنامه دانشجویان ایران اعزامی به کربلا با حضور در دفتر این حسینیه با محسن رجایی پور، نماینده متولیان حسینیه خراسانی ها در کربلای معلی گفت و گویی را انجام داده است که می توانید آن را در زیر بخوانید.

*** آقای رجایی پور لطفا در مورد تاریخچه و ویژگی های پروژه عظیم حسینیه خراسانی ها توضیح دهید.

حدود ۶۲ سال پیش تعدادی از خیرین خراسانی که برای زیارت حرم اباعبدالله الحسین(ع) به کربلا مشرف شده بودند تصمیم به خرید و ساخت یک حسینیه جهت اسکان خراسانی ها می گیرند و زمین فعلی را که حدود ۴۰۰۰ مترمربع مساحت دارد را می خرند و پول آن را همان موقع پرداخته و سند آن را دریافت می کنند و البته آن را وقف می کنند. متولین قرار گذاشتند پس از ساخت این حسینیه، خراسانی ها بتوانند سالی ۳ مرتبه و هر مرتبه ۱۰ روز در این مکان اسکان پیدا کنند و در صورتیکه جای خالی باشد پذیرای مردم سایر استان ها باشند و در مرحله بعد حتی به زائرین سایر ملل خدمت رسانی کنند. همچنین قرار است در این حسینیه در مناسبت های مختلف برنامه داشته باشیم.

*** چرا انقدر دیر شروع کردید؟ مگر نمی گویید ۶۰ سال پیش زمین را خریده اید؟

متاسفانه در این ۶۰ سال به دلایل مختلفی نتوانستیم آن را بسازیم و البته باید بگویم به مدد آقا امام حسین(ع) در این سال های متمادی زمین دست نخورده باقی مانده است و تصرفی در آن صورت نگرفته است. مورد داشته ایم که قبلا در زمین های خالی، خانه ساخته اند و ساکن شده اند و دیگر امکان بازپسگیری آن زمین ها وجود ندارد.

*** چه زمانی مجددا زمین در اختیارتان قرار گرفت؟

در سال ۲۰۱۱ این زمین مجددا در اختیار متولیان جدید که همگی مورد تایید آیت الله سیستانی هستند قرار گرفت و دیوان وقف شیعه هم آن افراد را قبول کرد.

در پنج سال گذشته حریم و محدوده ساختمان را مشخص کرده ایم و اگر تصرفاتی در آن رخ داده بود را از بین بردیم. مقدمات را چیدیم و اثرات تصرفات قبلی را از بین بردیم و ۵/۲ سال است که مهندسین اقدامات خود را آغاز کردند. ضمنا ما در این پروژه از مهندسین جوان ایرانی که ۲ یا ۳ سال است فارغ شده اند در کنار افراد با تجربه استفاده می کنیم.

اینجا در ۱۵ طبقه و در ۲ یا ۳ فاز افتتاح خواهد شد. اولویت اول ما احیای حسینیه است. با وجود مشکلاتی که زمین اینجا دارد ۳ طبقه زیرزمین بنا می کنیم که شامل پارکینگ و تاسیسات است و ۲ طبقه حسینیه برای مراسمات و از آن به بالا سوییت خواهد بود.

از خدمات به دانشجویان علی الخصوص در ایام اربعین بگویید.

ما در سال های ۹۳ و ۹۴ به حدود ۳۰ یا ۴۰ هزار زائر خدمت رسانی کردیم. شبی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ زائر را پذیرایی می کردیم. ۱۵۰ خادم را به صورت داوطلبانه که اکثرا دانشجو بودند را آوردیم. یعنی در حالی که کار عمرانی می کردیم سعی کردیم از هدف اصلی دور نشویم. معمولا کسانی که به مراسم اربعین می آیند جوان و تحصیلکرده هستند. و مطمئنا در سال های آینده تا حد توان در خدمت دانشجویان خواهیم بود.

*** پیش بینی می کنید این پروژه چه زمانی به پایان برسد؟

پیش بینی می شود که اگر بتوانیم تامین اعتبار کنیم ۵ ساله پروژه را تمام می کنیم اما در غیر این صورت سال های بیشتری باید انتظار بکشیم.

*** حرف پایانی...

باید بگویم که هیچ سازمان از ما حمایت نمی کند و با تاکید آیت الله سیستانی اینجا را فقط با پول مردم خواهیم ساخت. نهایتا از مردم می خواهیم که چه به صورت مالی و چه به صورت فکری به ما در پیشبرد این پروژه عظیم کمک کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
مراسم روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
ادای احترام رئیس جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
القسام: پاسخ ایران، قواعد جدیدی در درگیری با اسرائیل ایجاد کرد
دستگیری بیش از ۱۳۳ نفر در تظاهرات دانشگاه نیویورک در حمایت از غزه
افزایش ۴۰۰ درصدی روان‌پریشی اسرائیلی‌ها پس از حمله ایران
بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه پایبند نبوده است
کاهش قیمت جهانی طلا
حمایت از صنایع پیشران برای رشد تولید
قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
افزایش امنیت با توسعه هوشمندسازی در طرح‌های پلیسی
ارائه رایگان خدمات سلامت روان در مراکز جامع خدمات سلامت کشور
لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی سربازان
آخرین وضعیت سیل سیستان و بلوچستان
شلیک وعده صادق‌ به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
آمریکا درحال آماده‌سازی بسته کمکی یک میلیارد دلاری برای اوکراین
آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس
چگونه چهره ما به کمک هوش مصنوعی تغییر می‌کند؟ +معرفی اپلیکیشن
پیام تشکر بیت آیت‌الله امامی کاشانی از رهبر انقلاب و آحاد مردم
۱۶ کشته و ۲۸ مفقود درپی واژگونی قایق پناهجویان
اهدای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی به رئیسی
حرکت دسته عزاداری خدام حضرت عبدالعظیم(ع) به سمت حرم +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top