تاریخ انتشار: 01 مهر 1388 - 00:00:00
کد خبر: 2046

احمدی نژاد بار دیگر با هلوکاست روی مخ امریکا رفت

رییس جمهوری در جواب سوالی درباره سه آمریکایی که به طور غیرقانونی وارد خاک ایران شده بودند , گفت ورود غیرقانونی به یک کشور در قوانین همه کشورها جرم است و این موارد را در کشور ما قوه قضاییه رسیدگی می کند و کسی نمی تواند در کار قاضی دخالت کند.

خبرنامه دانشجویان ایران:دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری سه شنبه شب به وقت محلی ( صبح چهارشنبه به وقت تهران ) در نشستی با مدیران و سردبیران خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس , به پرسش های متنوع آنان پاسخ داد.

رییس جمهوری در جواب سوالی درباره سه آمریکایی که به طور غیرقانونی وارد خاک ایران شده بودند , گفت ورود غیرقانونی به یک کشور در قوانین همه کشورها جرم است و این موارد را در کشور ما قوه قضاییه رسیدگی می کند و کسی نمی تواند در کار قاضی دخالت کند.

وی افزود: ما از آنچه اتفاق افتاده , خوشحال نیستیم و علاقه مند هستیم همه زندانی ها در جهان آزاد شوند و از دستگاه قضاییه هم می خواهیم سریعتر و با اغماض حداکثری , این موضوع را رسیدگی کند.

رییس جمهوری جواب داد: من فکر می کنم که به سازمان ملل آمده ام. درست است که سازمان ملل در نیویورک است اما به سازمان ملل آمده ایم و البته مردم نیویورک و مردم آمریکا را دوست داریم.

وی افزود: اما نکته دیگر این است که ما یهودیان را با صهیونیست ها جدا می دانیم. صهیونیسم یک حزب سیاسی است اما یهودیان پیرو یک پیامبر الهی هستند.

احمدی نژاد گفت: ما در قضیه هولوکاست هم دو سوال را مطرح کردیم و من مایلم این دو سوال را از شما هم بپرسم چرا که پاسخ شما هم ممکن است به حل مساله کمک کند.

"سوال اول این است بافرض وقوع هولوکاست , این اتفاق در کجا افتاده و چه کسانی این کار را انجام داده اند؟
سوال دوم ارتباط این موضوع با فلسطین است"

رییس جمهوری پس از پاسخ خبرنگار آمریکایی گفت: پس تایید می کنید که اتفاق در اروپا افتاده و تایید می کنید که توسط اروپایی ها هم چنین اتفاقی روی داده است. حال ارتباط این موضوع با فلسطینی ها چیست؟

احمدی نژاد افزود: اگر اتفاق در اروپا افتاده و دولت های اروپایی کار خلافی را انجام داده اند چرا باید فلسطینی ها آن را جبران کنند چرا فلسطینی ها باید با نسل کشی مواجه شوند و چرا سرزمین فلسطینی ها باید اشغال شود؟

وی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت : ما با همه جنایتی که در جنگ دوم جهانی اتفاق افتاده , مخالفیم . بیش از 60 میلیون نفر در جنگ دوم جهانی کشته شدند و تک تک آنها انسان و قابل احترام هستندو فرقی نمی کند که مسیحی , مسلمان و یا یهودی بودند.

رییس جمهوری اظهار داشت: مهم این است که 60 میلیون انسان کشته شده اند چرا که عده ای می خواستند دنیا را زیر سلطه خود بگیرند و ما در حقیقت با روحیه سلطه گری مخالفیم.

رییس جمهوری در ادامه اظهارداشت: ما می گوییم مردم فلسطین در جنگ دوم جهانی نقشی نداشتند چرا که آنها جنایت دیگران را جبران کنند .

دکتر احمدی نژاد افزود: ما می گوییم چرا اکنون باید فلسطینی ها تحت محاصره باشند؟ برای گناهی که انجام نداده اند چرا آنها باید کشته شوند؟

وی تصریح کرد: سوال ما اینهاست اما متاسفیم که برخی رسانه ها موضوع را منحرف می کنند ما نمی خواهیم راجع به موضوعات تاریخی با هم بحث کنیم ما می خواهیم به نتیجه ای که از آن گرفته می شود و اثراتش روی زندگی امروز بحث کنیم.

"آنچه که ما می بینیم این است که به بهانه هولوکاست مردم یک کشور را 60 سال است که آواره کرده اند , اکنون نیز آنان را تحت محاصره گرفته اند و اجازه نمی دهند حتی غذا هم در اختیار آنان قرار گیرد".

رییس جمهوری گفت : به مردم فلسطین بمب می دهند اما غذا نمی دهند . آنها یک تن دارو به فلسطینی ها نمی دهند اما هزاران تن بمب روی سر آنان می ریزنند. ما از اینها متاسفیم.

وی در بخش دیگری از صحبتهایش اظهارداشت: امروز مردم فلسطین کشتار می شوند و مهم این است که الان برای جان انسانها دلسوزی کنیم , دلسوزی برای تاریخ ممکن است برای موزه ها خوب باشد و ما باید همین امروز جلوی کشتارها را بگیریم.

احمدی نژاد گفت: اگر به بهانه هولوکاست مردم فلسطین را می کشند باید راجع به آن حرف زد و اگر می گویند که بهانه تشکیل رژیم صهیونیستی , هولوکاست نیست باید کارهای دیگری انجام داد.

یکی از سردبیران آسوشیتدپرس در ادامه از کمکهایی پرسید که ایران می تواند برای جلوگیری از تقویت القاعده در افغانستان و عراق ارائه دهد.

رییس جمهوری در جواب گفت: ما فکر می کنیم ایران از ناامنی در عراق و افغانستان بیش از بقیه کشورها آسیب می بیند و الان مرزهای شرقی و غربی ما ناامن است.

وی افزود: ایران , افغانستان و عراق دارای پیوندها عمیق فرهنگی هستند و ما از ناامنی در این کشورها هم به لحاظ عاطفی و هم امنیتی آسیب می بینیم.

احمدی نژاد گفت: ما علاقه مند هستیم که امنیت برقرار شود اما شرطش این است که اصل سیاست ها درست باشد.

رییس جمهوری با اشاره به سیاستهای برخی کشورهای غربی در افغانستان و عراق اظهارداشت: اگر راننده ماشینی تصمیم گرفته با سرعت به عمق دره برود ما چه کار می توانیم بکنیم.

"ما کاری نمی توانیم بکنیم . ما فقط نشانه تابلو راهنمایی را داریم که می گوییم اینها دره است. اما ما با رانندگانی مواجه هستیم که گوش و چشم خود را بسته و پایشان را روی گاز گذاشته اند ."
وی افزود: مسایل منطقه ما راه حل نظامی ندارد.

احمدی نژاد گفت: تجربه نشان داده که حضور نظامیان بیگانه در افغانستان شکست خورده است.

رییس جمهوری گفت حدود یکصد سال پیش نیروهای انگلیس با شکست کامل افغانستان را ترک کردند و 30 پیش نیز نیروهای شوروی با همین سرنوشت مواجه شدند.

احمدی نژاد افزود: آنهایی که امروز در افغانستان حضور نظامی دارند چه نشانه ای دارند که فکر می کنند آن سرنوشت در انتظار آنان نیز نیست؟

وی اظهارداشت: توسعه نظامی گری به پاکستان , کمکی به حل مساله نمی کند.

یکی ازمعاونان آسوشیتدپرس که در این نشست شرکت داشت از رییس جمهوری سوال کرد آیا برخی از این مباحث را در جلسه اول اکتبر با گروه 5 بعلاوه یک خواهید گفت؟

احمدی نژاد پاسخ داد: شرطش این است که آن رانندگانی که اشاره کردم گوشی ها را از گوش های خود بردارند و اگر گوش شنوایی وجود داشته باشد حتما نکاتی بیان خواهد شد.

رییس جمهوری افزود: در خبرها خواندم که تاکنون 250 میلیارد دلار هزینه نیروهای نظامی در افغانستان شده است و من فکر می کنم با یک پنجم این عدد, مساله افغانستان قابل حل است.

وی سپس به ضرورت ایجاد شغل در افغانستان به عنوان یکی از راهکارهای غلبه بر شرایط موجود اشاره کرد و گفت: هزینه ایجاد یک فرصت شغلی در افغانستان بیش از 10 هزار دلار نیست و این ریشه برپایی امنیت در آن کشور است.

احمدی نژاد افزود: اگر در افغانستان یک میلیون شغل ایجاد کنند 95 درصد مشکلات ناامنی حل می شود.

رییس جمهوری گفت: پولی که در افغانستان صرف نظامی گری شده از جیب چه کسانی رفته است و به جیب چه کسانی ریخته شده و نتیجه اش چه بوده است؟ آیا تروریسم پایان یافته یا گسترش هم پیدا کرده است.

وی اظهارداشت: باید در افغانستان کار اقتصادی و فرهنگی شود و نیازی به نیروی نظامی نیست چرا که نیروی نظامی مشکل را حل نمی کند همانطور که تاکنون نیز دیده ایم مشکل را حل نکرده است.

احمدی نژاد گفت: نظامیان به افغانستان امدند که جلوی تولید مواد مخدر را بگیرند اما تولید این مواد اکنون 5 برابر شده است و این فاجعه است.

رییس جمهوری افزود: باید در سیاست ها و روش ها تجدید نظر کرد.

احمدی نژاد:موضوع هسته ای در دستور مذاکره با1+5 نیست.

رییس جمهوری سپس در پاسخ به پرسشی دراین باره که آیا در نشست اول اکتبر میان پنج عضو دائم و آلمان با ایران بحث هسته ای نیز مطرح می شود , گفت: اینکه آنها بخواهند صحبت کنند آزاد هستند و ما نمی توانیم جلوی صحبت دیگران را بگیریم اما در دستور کار ما قرار ندارد.

احمدی نژاد در ادامه اظهارداشت: ما موضوع هسته ای را فقط از طریق آژانس بین المللی انرژی اتمی ادامه می دهیم و این عین قانون و روال قانونی است.

رییس جمهوری گفت: کسانی که سعی می کنند قانون را بشکند , پایه گذار نامنی در جهان هستند . اکنون مسایل جهان به سمت دیگری منتقل شده و می توان مشکلات را با مشارکت برطرف کرد.

وی افزود: امروز باید مسایل امنیتی و ناامنی در جهان را ریشه یابی کنیم و برای آنها راه حل های نظامی پیدا نماییم.

احمدی نژاد گفت: شما فکر می کنم با من هم عقیده باشید که ادبیات بعد از جنگ دوم جهانی دیگر کارایی خود را از دست داده است و ما نیازمند نگاه جدید و رفتار جدید هستیم.

"البته موضوع هسته ای در دستور کار ما به شکل دیگری قرار دارد.

فکر می کنم سه نکته روشن از لحاظ ما قابل بحث است.

نکته اول اینکه خلع سلاح کامل هسته ای در جهان چرا که وجود سلاح های اتمی پایه تهدید و وحشت است.

باید عزم جهانی برای خلع سلاح کامل هسته ای ایجاد شود.

دوم , زمینه سازی برای استفاده صلح امیز از انرژی هسته ای است.

انرژی هسته ای انرژی پاک است و در راستای محیط زیست است و اگر توسعه یابد به نفع همه جهان است و باید به گونه ای عمل شود که همه بتوانند از این انرژی پاک استفاده کنند".

وی افزود امروز ما در سطح 3 و نیم درصد غنی می کنیم و این برای فعالیت نیروگاههای تولید برق است اما راکتور تهران که داروهای هسته ای را تولیدمی کند , نیازمند غنای 19 و 75 درصد است که اصطلاحا می گویند 20 درصد و ما الان این را تولید نمی کنیم و علاقه مند هستیم که آن را خریداری می کنیم و این هم موضوعی است که می تواند مورد بحث قرار گیرد.

رییس جمهوری در ادامه در جواب سوالی درباره مسائل پس از انتخابات ریاست جمهوری و کشته شدن تعدادی از هم وطنان و اینکه آیا وی با کشته شدن این افراد مخالف است , گفت: حتما . هم وطنان ما کشته شده اند و البته آنها مقصر نبودند , مقصر برخی سیاسیون بودند که آنان را تحریک کردند.

وی افزود: من از دستگاه قضایی درخواست کرده ام که دقیقا به این موضوع رسیدگی و آنها را مجازات کند.

احمدی نژاد اظهارداشت: متاسفانه حدود 30 نفر در آن حوادث کشته شدند و البته روزانه بیش از این تعداد در ایالت های مختلف آمریکا توسط پلیس این کشور کشته می شوند و ما برای همه متاسفیم.

رییس جمهوری گفت: امیدواریم به نقطه ای برسیم که همگان مسایل را از طریق قانون و منطق حل کنند و امیدواریم روزی برسد که همه اسلحه ها تبدیل به قلم شود.

وی افزود: البته برخی دولتهای خارجی هم در آن تحولات نقش داشتند و برای اطلاع شما می گویم افرادی که کشته شدند از دیدگاهها و سلائق مختلف بودند . برخی از سیاستمداران آمریکایی با مواضع غلط , عده ای را ترغیب به اغتشاش می کنند و آنها را مقصر می دانم.

احمدی نژاد اظهارداشت: آنها خیلی کار بدی کردند اما ما کاری می کنیم که از این به بعد نتوانند دست به چنین کارهایی بزنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی
ترافیک سنگین در جاده چالوس
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
به بهانه اختلال در کار؛ گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
پلمب ۱۰ مؤسسه پایان نامه فروشی در روزهای آینده
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
امیرعبداللهیان: هیچ دولتی در مقابل حمله به سفارت خود ساکت نمی‌نشیند
پرسپولیس صدرنشین شد
کاپیتان پرسپولیس مصدوم شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top