تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/06/03 - 09:25
کد خبر: 207894

ایران در تولید مقالات در رتبه اول جهان قرار دارد

احمدی با بیان اینکه امیدواریم سهم تولید ناخالص داخلی به امر پژوهش از 0.47 درصد به یک درصد افزایش یابد،افزود: براساس قانون، دستگاه های اجرایی باید یک درصد از اعتبارات خود را به امر پژوهش اختصاص دهند که این امر هنوز محقق نشده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: براساس آمارهای پایگاه ISI، ایران در تولید مقالات یک درصد دنیا که دارای بیشترین استناد است، در رتبه اول قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایرنا، وحید احمدی سه شنبه شب در جمع خبرنگاران در دانشگاه بوعلی سینا همدان افزود: ایران در شاخص نوآوری های جهانی در سال 2012 رتبه 104، در سال 2013 رتبه 113، در سال 2014 رتبه 120، در سال 2015 رتبه 106 و در سال 2016 رتبه 78 را کسب کرده است.

وی اضافه کرد: رتبه ایران در سال 2016 نسبت به 2015، 29 رتبه ارتقا یافته و براساس آمارها، ایران در رتبه تحصیلات عالی در سال 2015 رتبه چهارم، در شاخص فارغ التحصیلان مهندسی در رتبه دوم قرار دارد و در حوزه پیچیدگی اقتصادی نیز رتبه 130 را کسب کرده است.

احمدی با بیان اینکه در نظر گرفتن سهم مناسبی از تولید ناخالص داخلی به امر پژوهش ضروری است، افزود: سهم تولید ناخالص ملی براساس برنامه پنجم توسعه باید به سه درصد می رسید که در حال حاضر این میزان 0.47 درصد است اما اهتمام دولت بر عملیاتی کردن این قانون است.

معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: بر این اساس ، دولت در قانون بودجه سال 95 اعتبارات ویژه ای را به تصویب مجلس رساند که براساس آن حدود 70 هزارمیلیارد ریال برای پژوهش در نظر گرفته شده و علاوه بر آن حدود 70 هزار میلیارد ریال نیز برای پژوهش دستگاه ها اختصاص یافته است.

احمدی با بیان اینکه امیدواریم سهم تولید ناخالص داخلی به امر پژوهش از 0.47 درصد به یک درصد افزایش یابد،افزود: براساس قانون، دستگاه های اجرایی باید یک درصد از اعتبارات خود را به امر پژوهش اختصاص دهند که این امر هنوز محقق نشده است.

وی تصریح کرد: 20 درصد مشوق هایی برای دستگاه هایی در نظر گرفته شده است و صورتی که دستگاه ها اقدام به اختصاص این اعتبارات به امر پژوهش کنند، 20 درصد بودجه های آن ها اضافه خواهد شد.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری نشست معاونان پژوهش و فناوری منطقه چهار کشور در روز سوم شهریورماه در همدان تصریح کرد: در این نشست معاونان پژوهش و فناوری استان های همدان، مرکزی، قزوین و قم حضور خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه ما معتقدیم سیاست گذاری ها باید با همکاری دانشگاه ها و عقل جمعی صورت گیرد، ادامه داد: در این راستا، بسیاری از فعالیت ها به دانشگاه ها واگذار شده است به گونه ای که آیین نامه تشکیل شرکت های دانش بنیان به دانشگاه صنعتی اصفهان واگذار شد که این دانشگاه با همکاری تعداد دیگری از دانشگاه ها اقدام به تدوین این آیین نامه کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
امیرعبداللهیان: هیچ دولتی در مقابل حمله به سفارت خود ساکت نمی‌نشیند
پرسپولیس صدرنشین شد
کاپیتان پرسپولیس مصدوم شد
اتفاقی عجیب در آبادان؛ پرسپولیس مقابل نفت هیچ هواداری در ورزشگاه نداشت
وزیر ارتباطات: ۵۰ درصد به سرعت اینترنت افزوده می‌شود
امیرعبداللهیان: با شدت بیشتری به هرگونه خطای محاسباتی رژیم اسرائیل پاسخ می‌دهیم
سخنگوی کابینه اسرائیل: حمله ایران به ما «بی‌سابقه» بود
دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مالت در نیویورک
گوترش: توقف درگیری‌ها در غزه از تنش‌های گسترده در خاورمیانه جلوگیری خواهد کرد
سیاستمدار اسرائیلی: در یک قدمی رسوایی هستیم، نه پیروزی
اعلام نتایج آزمون آموزگاری تا پایان فروردین
اصلاح احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته
امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر در ۸ استان جنوبی
مدیرعامل شرکت واحد:جای خانم ها و آقایان در اتوبوس‌های BRT تغییر می‌کند
جلال ملکی: آتش سوزی در پایانه شرق نبود؛ انفجار صحت ندارد
فوری/ انفجار مرگبار در ترمینال شرق تهران/ چند نفر کشته شدند؟
حادثه در پایانه شرق تهران در اثر انفجار کپسول گاز
واکنش متفات معاون وزیر ورزش به گشت‌ ارشاد +عکس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top