تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/08/02 - 09:11
کد خبر: 213693

دلخوری هاشمی از تغییرات کابینه؟

روزنامه آرمان نوشت: حزب کارگزاران را به عبارتی مییتوان حزب موسمی دانست؛ بدین معنا که در برهه‌های حساس که شاید هزینه‌ای به احزاب اصلاح‌طلب وارد شود، این حزب تمایل چندانی به دیده شدن ندارد اما به محض اینکه زمان تصمیم‌گیری برای انتخاب فردی در یک جایگاه می‌رسد تحریکات این حزب بیش از سایرین دیده می‌شود.

خبرنامه دانشجویان ایران: روزنامه آرمان نوشت: حزب کارگزاران را به عبارتی مییتوان حزب موسمی دانست؛ بدین معنا که در برهه‌های حساس که شاید هزینه‌ای به احزاب اصلاح‌طلب وارد شود، این حزب تمایل چندانی به دیده شدن ندارد اما به محض اینکه زمان تصمیم‌گیری برای انتخاب فردی در یک جایگاه می‌رسد تحریکات این حزب بیش از سایرین دیده می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، روزنامه آرمان در گزارشی به بررسی موضوع تغییر در کابینه دولت روحانی و گزینه های محتمل وزارت پرداخته است که در ادامه بخش های از آن را می خوانید.

پس از اینکه مجلس دهم همسو با سیاست‌های دولت تشکیل شد، اصلاح‌طلبان توصیه‌هایی به رئیس‌جمهور کردند که از جمله آنها تغییراتی در ترکیب وزرا بود که روحانی هم همین مسیر را طی کرد. در حالی که بسیاری در انتظار بودند تا این بار روحانی از اصلاح‌طلبان در این تغییرات بهره بگیرد و وزرای مدنظر خود را از میان اصلاح‌طلبان انتخاب کند، اما باز هم اعضای حلقه نیاوران مدنظر رئیس‌جمهور قرار گرفت و سه گزینه پیشنهادی خود را که شامل صالحی امیری، سلطانی‌فر برای وزارتخانه‌های ارشاد و ورزش و جوانان و به احتمال زیاد محمد علی نجفی برای وزارت آموزش و پرورش می‌شود روز یکشنبه در مجلس معرفی خواهد کرد و باز هم اصلاح‌طلبان سکوت کردند تا خللی در برنامه‌های دولت پدیدار نشود.

طلوع کارگزاران در زمان‌های خاص!
نکته قابل تامل ظهور کارگزاران در زمان‌هایی است که موضوع انتصاب و یا امتیازات دیگر مطرح است. حزب کارگزاران را به عبارتی می‌توان حزب موسمی دانست؛ بدین معنا که در برهه‌های حساس که شاید هزینه‌ای به احزاب اصلاح‌طلب وارد شود، این حزب تمایل چندانی به دیده شدن ندارد اما به محض اینکه زمان تصمیم‌گیری برای انتخاب فردی در یک جایگاه می‌رسد تحریکات این حزب بیش از سایرین دیده می‌شود.

نکته قابل تامل این است که برخی اعضای این حزب که در سه سال هجمه به دولت سکوت را بر هر مولفه‌ای ترجیح داده بودند اکنون خود را موظف به دفاع از دولت می‌دانند، چنان که غلامحسین کرباسچی اخیرا در پاسخ سوال یکی از نشریات مبنی بر اینکه «آیا یا تحلیل اصولگرایان رئیس‌جمهور درحال تغییر فاز سیاسی از اصلاح‌طلبان به اصولگرایان است؟»گفته بود: «فکر می‌کنم این تحلیل را هر کسی که مطرح می‌کند، خودش هم آن را قبول ندارد. به این دلیل که اگر اصولگرایان این تحلیل را قبول داشتند که آقای روحانی اصولگراست و حرف اصلاح‌طلبان برایش اهمیتی ندارد، دلیل نداشت که آن‌قدر با آقای روحانی مخالفت کنند و نقدهایی که واقعا به دولت وارد نیست را نسبت به دولت مطرح کنند. اگر اصولگرایان این تحلیل‌ها را می‌کنند، به نظر من حرف خودشان را باور ندارند.» این پاسخ کرباسچی را می‌توان از جهاتی در راستای نزدیک نشان دادن این جریان به روحانی معنا کرد تا اصلاح‌طلبان دیگر آن‌چنان انتقادی به استفاده نکردن روحانی از نیروهای آنان برای ورازتخانه‌ها نداشته باشند.

نجفی خوب است اما بقیه هم بودند
اگر چه به احتمال زیاد روز یکشنبه محمدعلی نجفی به عنوان گزینه رئیس‌جمهور برای تصدی وزارت آموزش و پرورش معرفی می‌شود که عضو ارشد حزب کارگزاران و دارای سوابق مدیریتی خوبی است و تردیدی در توانایی‌های او نیست اما به غیر از او گزینه‌های دیگری در میان اصلاح‌طلبان بودند که شایستگی حضور دراین جایگاه را داشتند و پیش از این هم در این جایگاه کارنامه قابل قبولی ارائه داده بودند، اما ظاهرا روحانی حلقه تعریف شده‌ای دارد که انتخاب گزینه‌هایی خارج از آن برایش چندان امکانپذیر نیست و در حالتی بدبینانه می‌توان این موضوع را مطرح کرد که برخی برای چنین انتصاب‌هایی به روحانی فشار وارد می‌کنند.

کارگزاران، محور شورای اصلاحات!
به نظر می‌رسد آنچه این روزها درباره تحرکات حزب کارگزاران منتشر می‌شود به شکلی است که می‌توان با در کنار هم قرار دادن آنها به یک زنجیره متصل به هم دست پیدا کرد. مانند خبر دیروز که بر مبنای آن «حزب کارگزاران سازندگی به مدت سه ماه ریاست شورای هماهنگی جبهه اصلاحات را بر عهده خواهد داشت.» عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و سازندگی اظهار کرد: «از روز شنبه اول آبان‌ماه به مدت سه‌ماه دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی رئیس دوره‌ای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات است.» یدا... طاهرنژاد گفت: «ریاست این شورا به صورت دوره‌ای و نوبتی به احزاب و تشکل‌های عضو واگذار می‌شود. این روند بر اساس حروف الفبا پیش رفته تا این دوره نوبت حزب کارگزاران شده است.» از این خبر می‌توان برداشت کرد که کارگزاران از فرصت ریاست در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در جهت قانع کردن اصلاح‌طلبان برای حضور نداشتن در ترکیب کابینه استفاده خواهد کرد.

لبخند تلخ اصلاح‌طلبان
در نهایت باید اذعان داشت که لبخند اصلاح‌طلبان به روحانی نه از سر رضایت آنها از نگاه کمرنگ رئیس‌جمهور به نقش این جریان در سیر موفقیت‌های دولت، بلکه برای امیدبخشی به جامعه در انتخابات ۹۶ است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
روشی دائمی برای خلاصی از ورود حشرات
علائم ایمنی چقدر ضروری است؟
خرید عسل؛ فرق تقلبی و اصلی را به سرعت متوجه شوید!
آیا رای دادگاه تجدید نظر قابل اعتراض است؟ شکستن رای در تجدید نظر امکان دارد؟
آیت‌الله خامنه‌ای: سعدی یکی از پایه‌های بنای استوار ادب پارسی است
اردن: نتانیاهو تنها کسی است که از تنش‌ها در منطقه سود می‌برد
با این وضعیت استقلال قید قهرمانی را بزند
خضریان: نباید فرصت میدان‌داری به افراد لابی‌باز در مجلس دوازدهم داده شود
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: ایرانی‌ها، ما را مسخره‌ می‌کنند
پرسپولیس رکورد لیگ را شکست
چرا اسماعیلی‌فر آن حرکت را انجام داد؟
خانم بازیگر کارگردان شد و جایزه بین‌المللی گرفت
۳دستور ضربتی رئیسی برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان
آمریکا و تجاوز به حق وتو !
برای جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران چه باید کرد؟
روایتی تکان‌دهنده از اوضاع وخیم اسرای اهل غزه
نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی: اسرائیل از حمله ایران شوکه شد
کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالو درمانی هستند؟
واکنش سفارت ایران در لندن به اتهامات بی دلیل به سپاه
سرکرده فروش کوکائین در فضای مجازی دستگیر شد
ایران مالک یک پهپاد سنگین و قدرتمند است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top