تاریخ انتشار: دوشنبه 1395/08/03 - 15:21
کد خبر: 213847

انتقاد رسایی به سه وزیر پیشنهادی

هر سه گزینه پیشنهاد شده طبعا و قطعا در سخنان خود از امام، رهبری، انقلاب و نظام دم خواهند زد، اما بنابر شاخص تعیین شده از سوی رهبری این دم زدن کفایت نمی کند بلکه عمل آنها باید ثابت کند به این خط قرمز پایبند بوده اند.

خبرنامه دانشجویان ایران: نماینده مردم تهران در مجلس نهم با اشاره به عدم اعتماد مجلس به سه وزیر پیشنهادی به‌خاطر عدم مرزبندی با فتنه ۸۸ نوشت: آیا در این چند سال این آقایان یا فتنه گرانی که از آنها حمایت می کردند، تغییری کرده اند؟!

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران؛ حجت‌الاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس نهم نوشت:

آقایان صالحی امیری، دانش آشتیانی و سلطانی‌فر برای سه وزارتخانه معرفی شده‌اند.

گذشته از این که سه وزیر معرفی شده شرایط تخصصی و عمومی مورد نیاز در هر بخش را برخوردارند یا نه، نکته مهم تر، پایبندی آنها به خطوط قرمز نظام اسلامی است که به صراحت از سوی رهبر انقلاب به دولت حسن روحانی ابلاغ شده است.

امام خامنه ای یک سال پس از شروع به کار دولت یازدهم در دیدار هفته دولت، خطاب به رئیس و اعضای کابینه فرمودند: «علائق اعضای دولت به برخی جناح‌های سیاسی اشکالی ندارد اما دولت و اعضای آن، نباید اسیر جناح‌بندی‌ها شوند. در موضوع جناح‌بندی‌های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است اما در برخی موارد هم مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند. مسئله فتنه و فتنه‌گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همان‌گونه که در جلسه‌ رأی اعتماد خود بر فاصله‌گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند. (93/6/5)

یک هفته بعد از این جلسه، سایت ریاست جمهوری با انتشار خبری از جلسه هیأت دولت اعلام کرد: «حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی از تمامی اعضای دولت خواست تا همه ارشادات و توصیه های مقام معظم رهبری را اجرایی نموده و گزارش اقدامات انجام شده را در ارتباط با یکایک موارد، ارائه کنند. دکتر روحانی همچنین معاون اول خود را مامور تهیه و ارائه گزارش کامل از تحقق رهنمودهای رهبری کرد.» (93/6/12)

دوسال از آن ایام گذشته و حسن روحانی و دولتش حتی یک خط هم در این زمینه گزارش نداده اند هر چند رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون! تا الان بارها و بارها دلسوزان نظام اسلامی و در مواردی چهره های مدافع دولت، از قوت گرفتن افراطیون در دولت خبر داده و گلایه کرده اند. متأسفانه دولت در پایبندی به این خطوط قرمز، پایش لنگ می زند؛ نمونه اش معرفی سه گزینه پیشنهادی برای وزارت خانه های فرهنگی است.

هر سه گزینه های پیشنهادی در ابتدای کار دولت، به مجلس نهم معرفی شدند و بر اساس مستندات روشنی که آن ایام ارائه شد، علاوه بر اشکالات دیگر، ارتباط این چهره ها با فتنه سال 88 و موفق نبودن آنها در جدا کردن خود از فتنه، سبب شد تا ایشان نتوانند رأی لازم را کسب کنند. آیا در این چند سال این آقایان یا فتنه گرانی که از آنها حمایت می کردند، تغییری کرده اند؟!

برای رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی، علاوه بر سوابق و شرایط عمومی و توانایی های فردی، یکی از مهمترین شرایط پایبندی آنها به خط قرمز تبیین شده (فاصله با فتنه و فتنه گران) از سوی رهبری انقلاب است. اکنون که گزینه های پیشنهادی باید برنامه خود را برای وزارتخانه های معرفی شده اعلام کنند، بجاست تا در کنار برنامه ها از میزان پایبندی خود به این خط قرمز هم بنویسند.

هر سه گزینه پیشنهاد شده طبعا و قطعا در سخنان خود از امام، رهبری، انقلاب و نظام دم خواهند زد، اما بنابر شاخص تعیین شده از سوی رهبری این دم زدن کفایت نمی کند بلکه عمل آنها باید ثابت کند به این خط قرمز پایبند بوده اند.

بدیهی است که طرفداری از امام و نظام با حمایت از کسانی که از فتنه و آشوب ها حمایت کردند، نمی سازد. همانطور که امام خامنه ای فرموده اند: «موضع بنده در این مورد کاملاً صریح است؛ من بارها گفته‌ام که برای من این تقسیمات اصولگرا و اصلاح‌طلب و اصلاح‌طلب مدرن و سنّتی و از این حرف هایی که می زنند، مطرح نیست؛ من به این اسم ها اصلاً اهمّیّتی نمی دهم و توجّه ندارم؛ به محتواها کار دارم؛ امّا روی مسئله‌ فتنه حسّاسم.

حالا البتّه اکثر کسانی که در آن تظاهرات شرکت داشتند مردم معمولی بودند و هیچ تقصیری هم نداشتند امّا یک عدّه‌ای سردمداری می کردند، یک عدّه هم سوءاستفاده کردند و گفتند "انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است"؛ دیگر از این صریح‌تر؟ آیا این شعار داده شد یا نه؟ خب اگر این شعار داده شده، تبرّی از این شعار، آن روز هم لازم بود و باید می کردند که نکردند، حالا هم یک عدّه‌ای از آنها حمایت بکنند، آن‌وقت دم از امام و طرف‌داری از امام و طرف‌داری از نظام و طرف‌داری از انقلاب هم بزنند! این نمی شود، این قابل قبول نیست. این پدیده ‌بسیار بدی است، پدیده‌ زشتی است، این پدیده را ما اصلاً نمی‌پسندیم.» (95/4/12)

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
محکومیت بدوی توماج صالحی به اعدام
اگر اسرائیل به رفح حمله کند فلسطینی ها به خواسته ۷۰ سال خود می‌رسند
روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
استخوان‌ها هنوز شهادت می‌دهند!
اعلام رسمی حضور حمید مطهری در کادر فنی تراکتور
پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
این خودرو ۵۵ میلیون تومان ارزان شد
ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
اینترنت در کنکور سراسری قطع نمی‌شود
به هدف اول خودمان رسیدیم
جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها
ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
صعود ایران به جام جهانی فوتسال و نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا
بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
تاکنون کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟ +فیلم
هشدار به زائران حج عمره
رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top