تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/01/21 - 19:28
کد خبر: 232105

چگونه از سایت‌های رقیب جلو بزنیم؟

آموزش تکنیک و ترفند عملی افزایش رتبه و بازدید سایت

آموزش تکنیک و ترفند عملی افزایش رتبه و بازدید سایت

برای اینکه بتوانید ترافیک و بازدیدکننده‌های سایت‌تان را افزایش دهید و در نتیجه آن رتبه سایت را بهتر کنید، باید حمله همه‌جانبه‌ای به طراحی UI، موتورهای جست‌وجو، محتوا، سئوی سایت و چیزهای دیگر داشته باشید. ما در زیر مجموعه‌ای از بهترین ترفندها و تکنیک‌های مورد نیازتان را جمع‌آوری کردیم.

خبرنامه دانشجویان ایران: برای اینکه بتوانید ترافیک و بازدیدکننده‌های سایت‌تان را افزایش دهید و در نتیجه آن رتبه سایت را بهتر کنید، باید حمله همه‌جانبه‌ای به طراحی UI، موتورهای جست‌وجو، محتوا، سئوی سایت و چیزهای دیگر داشته باشید. ما در زیر مجموعه‌ای از بهترین ترفندها و تکنیک‌های مورد نیازتان را جمع‌آوری کردیم.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با افزایش روزافزون استفاده از اینترنت و جایگاه آن در کسب و کارهای جدید؛ استفاده از راه‌هایی که سایت شما را بالاتر از بقیه نشان دهد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در این مقاله کوتاه نویسنده چند نکته کلیدی SEO را برای کمک به بلاگرهای جدید و بی‌تجربه و هم‌چنین کسانی که تمایل دارند سایت قوی‌تر و کارنامه کاری درخشان‌تری داشته باشند ارائه می‌دهد.

راه‌اندازی وبلاگ اولین قدم برای این است که نامی برای خود در این صنعت دست و پا کنید و دانش خود را به رخ دیگران بکشید. ولی این‌که فکر کنید تولید محتوا به تنهایی برای موفقیت وبلاگ و سایت شما کافی است سخت در اشتباهید؛ باید سایت به‌گونه‌ای باشد که مطالب آن به‌راحتی پیدا شود. اگر قصد دارید به صورت مستقل فعالیت کنید و در گوگل از رتبه خوبی برخوردار باشید توجه به این مسئله مهم است. برای کمک به شما ۸ نکته و راه حل ارائه شده که با رعایت آن‌ها می‌توانید در جستجوهای گوگل از رتبه‌های بالاتری برخوردار شوید. این دیده‌شدن در صفحات گوگل به اختصار SERP گفته می‌شود.

۱ - دامنه و میزبان وب‌سایت
درست است که پلتفرم‌های رایگان زیادی برای راه‌اندازی وبلاگ وجود دارد ولی این‌که بتوانید سالانه مبلغی را پرداحت کنید تا یک آدرس URL مخصوص به خود داشته باشید کمک می‌کند تا وبسایت شما راحت‌تر در نتایج موتورهای جستجو دیده شود. بهترین حالت برای دامنه آن است که طول آن کوتاه باشد؛ در آن اثری از عدد و کاراکترهای خاص دیده نشود و هم‌چنین از کلمات کلیدی استفاده شود که بیانگر حرفه شما است. اگر از کلیدواژه در آدرس استفاده می‌کنید (مثلا GraphicDesignBristol.com) حتما حواستان باشد که کلیدوازه‌ها باید با اکثر مطالبی که در داخل سایت یا وبلاگ شما قرار دارد یکی باشد در غیر این صورت گوگل به شما امتیاز منفی می‌دهد. میزبانی که برای سایت خود انتخاب می‌کنید درست به مانند دامنه اهمیت دارد. در این‌جا سه نکته ویژه وجود دارد: زیرپوشه؛ زیردامنه و دامنه مجزا؛ و در حالی‌که هر سه آن‌ها مهم هستند؛ دو مورد اول هم عمومی‌تر هستند و هم این‌که در نتایج SEO تأثیر بهتری دارند.

۲ - محتوای خاص و منحصربفرد تولید کنید
گوگل نسبت به مطالبی که عینا در جاهای مختلف وب استفاه می‌شود حساس است و برای این‌که از جریمه گوگل در امان باشید بهتر است که حتما محتوای خاص خودتان را تولید کنید. ابزارهای بسیار زیادی در محیط وب وجود دارد که به شما کمک می‌کند تا بفهمید کدام موضوعات محبوبیت بیشتری دارند و بیشتر در مورد آن‌‌ها صحبت می‌شود. مثلا در این زمینه Google Trends و Topsy تمام مباحثی که در اطراف کلیدوازه‌ها می‌گذرد را به شما انتقال می‌دهد.

استفاده از کلیدواژه‌ها در داخل مطالب سایت و وبلاگ به گوگل کمک می‌کند تا بفهمد محتوای مطالب شما چیست و این‌که آن را با نتایج مرتبط تطبیق می‌دهد. اما مراقب باشید! زمانی‌که حرف از SEO به میان می‌آید خیلی از تکنیک‌ها هستند که باید آز آن‌ها دوری کنید؛ این تکنیک‌ها که به آن اصطلاحا کلاه سیاه (Black Hat) گفته می‌شود نتیجه عکس دارد مثلا این‌که کلیدوازه‌ها بیش از حد در مطالب استفاده شوند یا این‌که از کلیدوازه‌های نامرتبط استفاده شود.

در کل گفته می‌شود بهترین حالت این است که؛ یک کلمه از کلیدواژه‌ها در یکی از عناوین بلاگ استفاده شود؛ یک یا دو مورد در میان‌تیترها (اگر استفاده می‌کنید) باشد و این‌که در حداقل یکی از کلیدواژه‌ها در قالب Bold یا ایتالیک باشد. هم‌چنین در URL صفحه به حداقل یک کلمه اشاره شده باشد.

۳ - پرمالینک‌ها
آدرس‌های ‌URL ویژه‌ای که برای مطالب هر بلاگ ساخته شده‌اند ما را به سمت پرمالینک‌ها سوق می‌دهند. به محض این‌که مطلب منتشر شد شما می‌توانید دوباره به CMS برگردید و URL مطلب بلاگ را ویرایش کنید تا هم بیشتر جستجو شود و هم این‌که رتبه بالاتر برود. کارشناس URL به‌نام MOZ توصیه می‌کند که طول URLها را کوتاه نگه دارید؛ از کاراکترها و سمبل‌ها استفاده نکنید و این‌که شامل کلمات مرتبط باشد. استفاده از کلمات کلیدی می‌تواند نکته مهمی باشد.

۴ - دسته‌بندی کردن و برچسب زدن
شاید در ابتدای کار آن‌قدر مطلب نداشته باشید و نتوانید هر لحظه محتوا تولید کنید ولی هر چقدر زمان بگذرد سایت شما شلوغ‌تر می‌شود؛ به همین دلیل دسته‌بندی کردن باعث می‌شود که موتورهای جستجو راحت‌تر صفحه شما را پیدا کنند و کارایی سایت در SERP به میزان زیادی افزایش می‌یابد. نکته دیگری که شاید از دید کارشناس SEO خیلی مهم نباشد؛ آن است که هر چقدر مخاطب راحت‌تر مطالب را در سایت پیدا کند هم زمان بیشتری را برای خواندن مطالب صرف می‌کند و هم این‌که احتمال بازگشت او خیلی بیشتر می‌شود.

اگر به نظر شما دسته‌بندی کردن اولین اصل معماری بلاگ است (مانند طراحی گرافیکی)؛ برچسب‌زدن دومین اصل است که به مخاطب اجازه می‌دهد تا عمیق‌تر به دنبال موضوعات مورد علاقه خود در درون سایت باشد (تیپوگرافی).

۵ - بهینه کردن عکس‌های سایت
یکی دیگر از مواردی که به بهتر شدن رتبه سایت در نتایج SERP کمک می‌کند دسته‌بندی کردن عکس‌های درون آن است و باعث می‌شود محتویات سایت در جستجوی عکس گوگل راحت‌تر قابل پیدا کردن باشد. یکی از روش‌های بهینه کردن عکس‌های آپلود شده تیتر زدن با استفاده از کلیدواژه‌ها است (البته این متفاوت از عنوانی است که برای خود محتوا استفاده می‌شود)؛ هم‌چنین با اضافه کردن توضیخاتی برای عکس‌ها در باکس "Alt Text" نیز می‌توانید به جستجوی بهتر کمک کنید. با این کار مطمئن می‌شوید که اگر موتورهای جستجو نتوانند عکس‌ها را به درستی نشان دهند؛ مخاطبین می‌توانند با استفاده از توضیحی که برای آن گذاشته شده متوجه شوند که نوع محتوا چیست.

۶ - لینک کردن
یکی از استراتژی‌های اصلی در SEO استفاده از لینک‌های داخلی؛ خارجی یا بک‌لینک (backlink) است. لینک کردن یک موضوع به سایر موضوعاتی که در درون سایت وجود دارد نه تنها به نگه داشتن مخاطب در سایت کمک می‌کند؛ بلکه باعث می‌شود تا موتورهای جستجو خیلی راحت‌تر مطالب را کاوش کنند و در نتیجه رتبه صفحات در جستجوها بالاتر می‌رود.

بک‌لینک نیز از جمله کلیدی‌ترین نکات SEO است مثلا اگر شما داخل سایت خود مطلبی داشته باشید و در داخل آن به سایت مایکروسافت لینک کنید؛ موتور جستجو این‌گونه فرض می‌کند که مطلب شما به آن مرتبط است و این در بالارفتن رتبه کمک بسیاری می‌کند. در حقیقت می‌توان گفت که موتور جستجو در این حالت به محتوا امتیاز بیشتری می‌دهد و در SERP رتبه بالاتری بدست می‌آورد. البته در مورد بک‌لینک بحث‌های زیادی وجود دارد اما شاید بهترین حالت بکارگیری این باشد که لینک‌ها واقعی و مرتبط با موضوع باشند. خرید لینک با هدف این‌که در جستجو نتایج بهتری حاصل شود ایده جالبی نیست؛ در عوض به دنبال ساخت روابط واقعی و کارآمد با سایر وب‌سایت‌ها باشید.

در مورد استفاده از لینک‌های اکسترنال بحث بسیار است؛ بعضی عقیده دارند با این کار شما ارزش و اهمیت محتوای خود را پایین می‌آورید ولی عده‌ای نیز کاملا با این نظر مخالف هستند و می‌گویند با استفاده نکردن از این‌گونه لینک‌ها شما نمی‌توانید به موتور جستجویی نظیر گوگل سیگنال مناسب را ارسال کنید در نتیجه موتور جستجو به درستی متوجه نمی‌شود که محتوای سایت شما چیست. اگر از لینک اکسترنال استفاده می‌کنید حتما توجه داشته باشید که متن شما با کلیدوازه و مرتبط با موضوع باشد؛ اما در کنار آن باید به درستی در جمله بنشیند.

۷ - شبکه‌های اجتماعی
استفاده از کانال‌های شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا ترافیک به سمت سایت شما بیاید؛ این مسئله نه تنها برای شکل و شمایل سایت خوب است بلکه می‌تواند در رتبه‌های SEO نیر مؤثر باشد. توییتر هم به تازگی اعلام کرد که به جز برگرداندن پروفایل‌های شبکه اجتماعی در جستجوی اکانت؛ توییت‌‌ها نیز در رتبه‌بندی جستجوها نشان داده می‌شود.

اما اهمیت این مسئله در چیست؟ به غیر از این‌که صفحه کاری شما در شبکه‌‌های اجتماعی را به درستی بهینه‌سازی می‌کند تا در کنار کلیدواژه‌های بهینه شده بیشترین تأثیر را داشته باشند (مثلا طراح گرافیک مستقر در لندن متخصص در زمینه نوآوری در طراحی وب)؛ باید توجه داشته باشید تا از کلیدواژه‌ها در توییت‌های خود نیز استفاده کنید. ولی این کار باید با ظرافت خاصی انجام شود و از استفاده کردن از تمام  کلیدواژه‌ها در آن‌جا جدا خودداری کنید در غیر این‌صورت گوگل حتما به شما امتیاز منفی می‌دهد.

۸ - پلاگین‌های SEO
و سرانجام پلاگین‌ها. پلاگین‌های بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند خیلی سریع به شما بگوید که آیا محتوای شما بهینه‌سازی شده است یا نه. دو مورد از بهترین و بزرگ‌ترین پلاگین‌های موجود SEO Moz و Yoast SEO هستند که ارزش زمانی که برای اضافه کردن آن به سایت صرف می‌کنید را دارد.

قبل از این‌که کلید نهایی را بزنید و مطلب خود را منتشر کنید، نگاه دیگری به این ۸ نکته بیاندازید تا مطمئن شوید محتوای شما برای SERP به خوبی بهینه شده است.

6 ترفند ساده افزایش ترافیک وب‌سایت

داشتن یک وب‌سایت پربازدید رویایی است که هر مدیر سایتی دنبال می‌کند. و اما سوالی که در این خصوص مطرح می‌شود این است که چگونه تعداد بازدیدکنندگان را افزایش دهیم و جذب مخاطب کنیم. در واقع سیاست جذب مخاطب مهمترین بخش افزایش ترافیک یک وب‌سایت است. چنانچه شما هم قصد دارید ترافیک بازدیدکنندگان وب‌سایت خود را افزایش دهید، پیشنهاد می‌کنیم این راه‌ها را هم امتحان کنید:

 

1- کاری کنید که وب‌سایت به راحتی پیدا شود
کاربر پسند بودن باید در راس فهرست الویت شما باشد. اگر مشتریان ناامید شوند، این منبع اطلاعاتی بلااستفاده خواهد بود. از طریق دکمه “Help” دسترسی به پایگاه دانش را در هر صفحه از سایت خود امکان‌پذیر نمایید. برخی کسب و کارها یک کادر جستجو برای مشتری تنظیم می‌کنند تا موضوع خود را وارد نمایند، و آن‌ها را به مقالات پایگاه دانش مربوطه راهنمایی می‌کند. اگر نتوانستند پاسخ مناسب را بیابند، می‌توانند گزینه‌ای را ببینند که مستقیماً به میز کمک شما وصل می‌شود.

2-تبلیغات
جستجوی پولی ( یا paid search روشی است که شما بازای هر کلیک به موتور جستجوگر پولی پرداخت می‌کنید تا سایت شما در بالاترین نتایج جستجو ظاهر شود)، تبلیغات در شبکه اجتماعی و نمایش تبلیغات، راه‌های فوق‌العاده‌ای برای جذب بازدیدکنندگان، ایجاد نام تجاری مخصوص خودتان و قرار دادن سایت‌تان در مقابل چشم افراد هستند. استراتژی‌های پرداخت خود را متناسب با اهدافتان تنظیم کنید، آیا فقط به دنبال ترافیک بیشتر هستید، یا افزایش گفتگوها را هم مد نظر دارید؟ هر نوع کانال پرداختی موافقان و مخالفان خود را دارد، پس قبل از آن که کارت اعتباری خود را بردارید، در مورد اهداف خود به دقت فکر کنید. اگر امیدوارید که ترافیک بیشتر در سایتتان منجر به فروش‌های بیشتری شود، به عنوان بخشی از استراتژی‌های جستجوی پولی باید از کلمات کلیدی استفاده کنید که بار تجاری بالایی داشته باشند.

3- اجتماعی باشید
نه فقط از یک راه بلکه از چندین راه می‌توانید از شبکه اجتماعی برای افزایش مشتریان خود کمک بگیرید. راه‌هایی همچون:

- ایجاد یک صفحه فیس‌بوک برای وبلاگ خودتان. استفاده از آن برای ارتباط با خوانندگان و ارسال یک نوتیفیکیشن با هر بار انتشار یک مقاله وبلاگی جدید.

- توییت کردن تمام پست‌هایی که آن‌ها را منتشر می‌کنید.

- ایجاد لینک به پست‌های خودتان در صفحه گوگل پلاس، زمانی‌ که آن‌ها را منتشر می‌کنید.

- استفاده از نرم افزار زمانبندی شبکه اجتماعی مثل بافر (Buffer) برای پست خودکار به شبکه‌های اجتماعی در بهترین ساعات روز.

- ایجاد لینک به پست‌های قدیمی‌تر به صورت دوره‌ای از اکانت شبکه اجتماعی خودتان.

-  پیوستن به بورد پینترست (Pinterest) و استفاده از  مخاطبان وبلاگ‌نویس‌های دیگری که به این بورد پین یا سنجاق  شده‌اند.

- پین کردن منظم تصاویر از سایت‌های دیگر. هر چه تصاویر بیشتری پین کنید، دنبال‌کنندگان بیشتری را در پینترست جذب خود می‌کنید. مطمئن شوید که آدرس وبلاگتان در پروفایلتان وجود داشته باشد.

4- وبلاگ‌نویسی را به طور منظم انجام دهید
وبلاگ نویسی به این معنی نیست که تند تند مطالبی را که بعضاً بی‌محتوا هم هستند ارائه دهیم. وبلاگ نویسی یعنی ارائه محتوای مفیدی که مخاطبان درستی را به خودش جذب کند. اگر بدانید مخاطبان شما به چه موضوعاتی اهمیت می‌دهند، از چه چیزهایی رنج می‌برند یا در خصوص چه چالش‌هایی نیاز به راهنمایی دارند، می‌توانید راهکاری را از طریق وبلاگ خود ارائه دهید. قدرت وبلاگ نویسی را دست کم نگیرید. کاربردهای زیادی دارد، اما اثری که در نشان دادن تخصص و افزایش ترافیک وب‌سایت شما دارد، بسیار چشمگیر است.

5- نوشتن سرفصل‌های اغواکننده
سرفصل‌ها یکی از مهمترین بخش‌های مطالب شما هستند. بدون یک سر فصل مجاب کننده، حتی جامع‌ترین پست وبلاگ هم خوانده نمی‌شوند. سعی کنید در هنر نوشتن سرفصل‌ها مهارت پیدا کنید. برای مثال، برخی از نویسندگان قبل از انتخاب سر فصل اصلی، بالغ بر 20 سرفصل می‌نویسند و در نهایت سرفصلی را به نظر بیشترین ترافیک و بازدید کننده را به دنبال داشته باشد؛ انتخاب می‌کنند، بنابراین قبل از فشردن دکمه انتشار یا publish خوب در مورد سرفصل فکر کنید.

6- ارائه مطلب مهمان
نوشتن مطلب مهمان تاثیر زیادی در کمک به افزایش ترافیک وب‌سایت دارد. شما می‌توانید بیشتر از سوی مخاطبانتان دیده شوید، اعتبار کسب کنید و از منابع معتبر و معروف لینک‌های زیادی به وب‌سایت خود بگیرید. افرادی که در شغل یا موقعیت شما هستند را دعوت کنید تا در سایت شما مطلب بگذارند. این لینک در مقالات مهمان نه تنها تعداد بازدیدکنندگان شما را افزایش می‌دهد، بلکه از نظر گوگل یک امتیاز محسوب می‌شود. اما در نظر داشته باشید که تنها لینک‌های که دارای کیفیت بالا و محتوای اصلی و بدون اسپم هستند را پست کنید؛ چراکه گوگل با مطالب مهمان که کیفیت پایینی دارند، برخورد می‌کند.

۵ ترفند برای افزایش مدت زمان حضور بازدیدکنندگان وبلاگ‌

همانطور که می‌دانید وبلاگ، یک یا چند صفحه اینترنتی شخصی یا گروهی است که در آن شخص یا گروه به ارائه موضوعات مختلف یا متنوع به صورت روازنه یا چند روز در میان می‌پردازند. امروزه میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا به امر وبلاگ‌نویسی روی آورده‌اند که همین موضوع باعث می‌شود وبلاگ‌نویسان برای جلب توجه و البته حفظ بازدیدکنندگان با یکدیگر به رقابت بپردازند.

میلیون‌ها نفر برای جلب توجه در وب رقابت می‌کنند. در حقیقت، هر روز بیش از صد هزار وبلاگ ساخته می‌شوند. پس نیاز به توجه جزو بدیهیات است، اما جذب بازدیدکنندگان و حفظ توجه آنان کار آسانی نیست.

برای جذب توجه بازدیدکنندگان باید کاری کنید که آن‌ها مدت بیشتری در وبلاگ شما بمانند و به سرعت از آن خارج نشوند. با این 5 روش کاری کنید که بازدیدکنندگان وقت بیشتری را برای وبلاگ شما بگذارند:

1- لینک‌ پست‌های قدیمی‌تر وبلاگ خود را به پست‌های جدیدتر اضافه کنید

با این کار به بازدیدکنندگان خود امکان می‌دهید از پست‌های بیشتری دیدن کنند. اضافه کردن لینک‌ پست‌های قدیمی‌تر همچنین باعث کاهش بانس ریت یا نرخ پرش کاربر می‌گردد. منظور از پرش کاربر خروج کاربر از آن سایت یا صفحه است.

2-  محتوای با کیفیت بنویسید

وقتی کسی وارد وبلاگ شما می‌شود، مطالب ومحتوای باکیفیت صفحه شما می‌تواند عامل تصمیم‌گیرنده‌ای برای وی باشد تا مدت بیشتری در وبلاگ شما بماند یا اینکه از آن خارج شود.

3-  بازدیدکنندگان را ترغیب کنید تا در وبلاگ شما عضو شوند
بازدیدکنندگانی که عضو وبلاگ شما می‌شوند، به طور مداوم به آنجا سر می‌زند. پس از آنکه وبلاگ شما را به قدر کافی خواندند ممکن است تصمیم بگیرند نگاهی به صفحات پست‌های وبلاگ شما بیاندازند.

4- یک فهرست با گزینه‌های خوب تهیه کنید
فهرست وبلاگ شما باید شامل بخش مخاطب (درباره من) و گزینه‌های دیگر باشد. هر چه تعداد این گزینه‌‌ها بیشتر باشد، بازدیدکننده مدت زمان بیشتری را در وبلاگ شما سپری خواهد کرد.

5- بهترین‌های خود را به نمایش بگذارید
اگر تاکنون این کار را در وبلاگ خود انجام نداده‌اید، نیاز به یک ویجت دارید که محبوبترین پست‌های وبلاگی شما را به نمایش بگذارد. اکثر اوقات، محبوبترین پست‌های وبلاگ، بهترین پست‌های آن وبلاگ هم هستند. اگر کسی ببیند که شما سعی دارید بهترین کارهای خود را ارائه دهید، به طور حتم ترغیب می‌شود وقت بیشتری را برای بازدید وبلاگ شما بگذارد.

هر چه بازدیدکنندگان زمان بیشتری را به خواندن و دیدن پست‌های وبلاگ شما اختصاص دهند، بیشتر با شما آشنا خواهند شد. بازدیدکنندگان ممکن است نگاهی به محصولات شما بیاندازند، با طرح یک سوال با شما ارتباط برقرار کنند یا این که محصولات شما را بخرند. هر چه مدت زمان بازدید آن‌ها از وبلاگ شما بیشتر شود، نتیجه بهتری خواهید گرفت.

منبع: ناواستارتاپ

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
جمعی از کارگران فردا با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
تمرین پرسپولیس با حضور بیرانوند برگزار شد
مسابقه آلومینیوم اراک و پرسپولیس با حضور تماشاگر برگزار می شود
چند درصد مردم ایران تلویزیون می‌بینند؟
تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا پایان شهریور
مراسم روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
ادای احترام رئیس جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
القسام: پاسخ ایران، قواعد جدیدی در درگیری با اسرائیل ایجاد کرد
دستگیری بیش از ۱۳۳ نفر در تظاهرات دانشگاه نیویورک در حمایت از غزه
افزایش ۴۰۰ درصدی روان‌پریشی اسرائیلی‌ها پس از حمله ایران
بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه پایبند نبوده است
کاهش قیمت جهانی طلا
حمایت از صنایع پیشران برای رشد تولید
قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
افزایش امنیت با توسعه هوشمندسازی در طرح‌های پلیسی
ارائه رایگان خدمات سلامت روان در مراکز جامع خدمات سلامت کشور
لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی سربازان
آخرین وضعیت سیل سیستان و بلوچستان
شلیک وعده صادق‌ به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
آمریکا درحال آماده‌سازی بسته کمکی یک میلیارد دلاری برای اوکراین
تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا پایان شهریور
مراسم روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی سربازان
اهدای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی به رئیسی
دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
شناسایی ۳۰۰ تارنمای تبلیغ فروش سوالات کنکور؛ دستگیری ۲۰ متهم
محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
نخستین هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه برگزار شد
هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان جذب فراگیر کارشناسی ارشد
تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top