تاریخ انتشار: چهارشنبه 1396/02/06 - 22:19
کد خبر: 233678

محسنی اژه‌ای در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد؛

سیگنال عده‌ای از داخل کشور به دشمن برای تشدید تحریم اقتصادی/ این گونه نیست که اگر صلاحیت فردی تائید شد این صلاحیت تا ابد بماند

سیگنال عده‌ای از داخل کشور به دشمن برای تشدید تحریم اقتصادی/ این گونه نیست که اگر صلاحیت فردی تائید شد این صلاحیت تا ابد بماند

محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه عده‌ای از داخل کشور به دشمن سیگنال می‌دادند که تحریم اقتصادی را علیه ملت ما تشدید کنند، بیان کرد: این افراد با عدد و رقم به دشمن سیگنال می دهند که تحریم اقتصادی را شدید کنید و دست بر روی مسائل حقوق بشری بگذارید و دیدیم که دشمن تحریم‌ها را تشدید کرد و ملت ما با مشکلاتی مواجه شد اما به مسیر خود ادامه داد

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون اول قوه قضائیه گفت: دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی ایران را در محاصره اقتصادی قرار داد و برخلاف معاهدات بین المللی، جلوی قرار دادها را به صورت یک طرفه گرفتند و همه این مراحل طی کردند ولی نتیجه نگرفتند و جنگ نرم را شروع کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام محسنی اژه ای عصر امروز در جلسه ای با عنوان «از حقوق های نجومی تا پرونده های آقازاده‌ها» که به همت بسیج دانشجویی در تالار امام رضا(ع) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه ما در روزهای پایانی ماه رجب می باشیم و این ماه رو به پایان است،گفت: این ماه انسان را توجه به مبدا و به خودمان می دهد.

وی افزود: ماه بعد شعبان، رمضان است و باید برای مهمانی خدا آماده شویم و دو ماه رجب و شعبان برای این آمادگی است، نکند که غفلت باعث شود از این دو ماه بهره برداری نکنیم.

معاون اول قوه قضائیه در ادامه سخنان خود به اقتصاد، اشاره و خاطر نشان کرد: با گذشت 38 سال از انقلاب، دشمن همه راه‌ها را برای مقابله با ما آزموده و به این نتیجه رسیده که با وحدت و ایستادگی مردم طرح های گذشته جواب نداده و می خواهد این روحیه ایستادگی را از مردم بگیرند تا آنان را از نظام جدا کنند.

وی بیان کرد: دشمن می‌خواهد از طریق اقتصاد فشار بر مردم بیاورند و ملت ایران را خسته کنند، تا جایی که ملت تصور کنند، چنانچه بخواهد راه انقلاب ادامه دهند، ادامه آن برایشان طاقت فرسا می‌باشد.

محسنی اژه ای خاطرنشان کرد: دشمن از ابتدای انقلاب اقدامات مختلفی مانند جنگ نظامی علیه ایران ایجاد کردند طوری که در شهرهای مرزی گروه های مختلف تروریستی وجود داشت و تمامی اینها اعلام جنگ مسلحانه کردند، با این وجود نظام از پا درنیامد.

وی گفت: دشمن از ابتدای انقلاب اسلامی ایران را در محاصره اقتصادی قرار داد و برخلاف معاهدات بین المللی، جلوی قراردادها را به صورت یک طرفه گرفتند و همه این مراحل طی کردند ولی نتیجه نگرفتند و جنگ نرم را شروع کردند.

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: دشمن فتنه 88 را شکل داد و زمانی از این حادثه هم جواب نگرفت، تحریم ها را تشدید کرد، علارغم اینکه مردم با مشکلاتی مواجه می شدند؛ اما به راه خود ادامه دادند.

محسنی اژه‌ای با اشاره به اینکه عده‌ای از داخل کشور به دشمن سیگنال می‌دادند که تحریم اقتصادی را علیه ملت ما تشدید کنند، بیان کرد: این افراد با عدد و رقم به دشمن سیگنال می دهند که تحریم اقتصادی را شدید کنید و دست بر روی مسائل حقوق بشری بگذارید و دیدیم که دشمن تحریم‌ها را تشدید کرد و ملت ما با مشکلاتی مواجه شد اما به مسیر خود ادامه داد.

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوالات دانشجویان با بیان این که بخشی از حقوق‌های نجومی مربوط به سال‌های اخیر نیست و از سال‌های دور شروع شده است، اظهار کرد: اما متاسفانه پرداخت‌ها در سال‌های اخیر و در این دولت اوج گرفت.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر اینکه مساله حقوق های نجومی مساله مهمی است که باید به ابعاد مختلف آن توجه شود، تصریح کرد: ابتدا باید دید حقوق نجومی را با چه معیاری می‌سنجند و چه میزان حقوق را نجومی به حساب می‌آورند. آیا همه افرادی که کارهای فنی و غیر فنی با بازدهی و کیفیت کم و بالا انجام می‌دهند باید حقوق‌های یکسان بگیرند؟ باید پرداخت را به ارزش کار بدهیم و ما نمی‌گوییم همه پرداخت‌ها یکسان باشد.

وی با بیان این که این فاصله نباید موجب اشرافی‌گری شود، خاطرنشان کرد: متوسط حقوق مدیران بعضی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها در طول سال به 200 میلیون تومان هم می‌رسید، اگر کسی 200 میلیون تومان حقوق بگیرد چه اتفاقی در زندگی‌اش می‌افتد؟ این باعث ایجاد شکاف طبقاتی می‌شود.

معاون اول قوه‌قضائیه خاطرنشان کرد: در هنگام طرح این مساله ابتدا ما به آن ورود نکردیم و قرار شد دولت خود با این مساله برخورد و آن را حل کند، اما تاکنون هیچ موردی از تخلف به قوه‌قضائیه ارجاع نشده است اما در عین حال دولت اقداماتی نظیر برکناری و استعفای 13 نفر از متخلفان و تعیین سقف حقوق مدیران در شورای حقوق و دستمزد انجام دادند که کارهای خوبی است، اما از نظر بنده این اقدامات کافی نبوده و با ابهاماتی همراه بود.

وی همچنین با اشاره به ورود دیوان محاسبات به بحث حقوق‌های نجومی بیان کرد: دیوان محاسبات هم به این مساله ورود کرد اما تاکنون از ناحیه دیوان محاسبات هم مواردی را به دادسرای خودشان اعلام کردند اما به عنوان اینکه جرمی اتفاق افتاده چیزی به دستگاه قضایی اعلام نشده است.

سخنگوی قوه قضائیه با اذعان به اینکه قوه قضائیه نیز در این مورد کوتاهی‌هایی انجام داده، تصریح کرد: مقداری از مشکلات هم به بازرسی کل کشور وارد است و ما این موضوع را انکار نمی‌کنیم.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به حقوق خود از اول انقلاب تاکنون، تصریح کرد: من از اول انقلاب حقوقم از 2000 تومان شروع شده است و در حال حاضر در فروردین ماه حقوقم 11 میلیون و خرده‌ای و کمتر از 12 میلیون تومان بوده است.

وی افزود: از اول انقلاب ابتدا یک وام 400 هزار تومانی گرفتم، پس از آن در اوایل دهه 70 چهار میلیون تومان وام مسکن گرفتم، همچنین در زمان آقای احمدی‌نژاد 15 میلیون تومان وام گرفتم که بعد از این که من را از وزارت عزل کردند اقساط آن را یک جا پرداخت کردم، همچنین 20 میلیون تومان از قوه‌قضائیه وام دریافت کردم و آخرین وامی که گرفتم 80 میلیون تومان است که هم اکنون در حال پرداخت اقساط آن هستم.

سخنگوی قوه‌قضائیه با اشاره به موضوع احراز صلاحیت‌ها با بیان این که در این موضوع بسیاری به اشتباه میان احراز صلاحیت و عدم احراز صلاحیت تفاوتی قائل نیستند، تصریح کرد: طبق قانون باید صلاحیت افراد احراز شود و لازم نیست حتما عدم آن ثابت شود و حتی اگر شورای نگهبان فکر کند که فرد 80 درصد صلاحیت دارد و 20 درصد صلاحیت ندارد ممکن است صلاحیت او را تایید نکند.

وی با بیان اینکه در احراز صلاحیت ها اصل برائت معنا ندارد، ادامه داد: گاهی وقت‌ها اطلاعاتی به شورای نگهبان می‌رسد که به عدم صلاحیت افراد پی می‌برد و شک می‌کند که این ممکن است باعث شود احراز صلاحیت افراد صورت نگیرد.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه این گونه نیست که اگر صلاحیت فردی تائید شد این صلاحیت تا ابد تائید شده بماند، خاطرنشان کرد: برای نمونه شیطان هم چند صد سال از فرشتگان مقرب الهی بود، اما با یک عدم اطاعت نه تنها از تقرب افتاد بلکه در مسیر دیگری قرار گرفت، انسان هم گاهی در مسیر حق است و گاهی از این مسیر خارج می شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر دلیل ممنوع‌التصویری رئیس دولت اصلاحات، اظهار کرد: در قانون اساسی اصلی مربوط به شورای امنیت ملی در نظر گرفته شده و هنگامی که این شورا در رابطه با مسئله‌ی امنیتی و ملی تصمیمی اتخاذ کند آن تصمیم به منزله قانون و برای تمام دستگاه‌ها لازم الاجرا است.

معاون اول قوه‌قضائیه یادآور شد: بر این اساس 22 ماه پس از انتخابات سال 88 این تصمیم در شورای عالی امنیت ملی  گرفته شد و این گونه نبود که در روز اول بعد از انتخابات این تصمیم گرفته شود، هنگامی که در شورای عالی امنیت طرحی مطرح می‌شود برخی از طرح‌ها برای بررسی بیشتر و تعیین مصادیق به کمیته‌ای ارجاع داده می‌شود که در این مورد اینگونه بوده است.

وی با اشاره به موضوع تعاونی میزان و ارتباط آن با قوه‌قضائیه، تصریح کرد: تعاونی میزان وابسته به قوه قضائیه نیست اما بعضی از قضات در آن عضویت داشتند و ما به آن‌ها اعلام کردیم یا از قوه قضائیه بروید و یا از آن تعاونی کناره گیری کنید، همچنین مشکل دیگر این موسسه آرم آن بود که نزدیک به قوه قضائیه بود و با آن نیز برخورد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی
ترافیک سنگین در جاده چالوس
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
به بهانه اختلال در کار؛ گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
پلمب ۱۰ مؤسسه پایان نامه فروشی در روزهای آینده
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
امیرعبداللهیان: هیچ دولتی در مقابل حمله به سفارت خود ساکت نمی‌نشیند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top