تاریخ انتشار: دوشنبه 1396/03/08 - 12:11
کد خبر: 236695

نظارت دیوان محاسبات بر اجرای اقتصاد مقاومتی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به ماموریت دیوان محاسبات برای نظارت بر اجرای مصوبات اقتصاد مقاومتی، گفت: تسهیلات بنگاه‌های کوچک و متوسط در برخی استان‌ها 30 درصد انحراف دارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به ماموریت دیوان محاسبات برای نظارت بر اجرای مصوبات اقتصاد مقاومتی، گفت: تسهیلات بنگاه‌های کوچک و متوسط در برخی استان‌ها 30 درصد انحراف دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمد حسینی در مورد مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: نظارت بر مصوبات اقتصاد مقاومتی در راستای ماموریت ابلاغی اقتصاد مقاومتی است و سه کار اتفاق می‌افتد، در خیلی از استانها توسط وزرا تقسیم کار شده و پیگیر اجرای مصوبات هستند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه وزرا دو راهبرد را در استان‌ها پیش می‌برند، تأکید کرد: رفع موانع تولید در چارچوب قوانین و مقررات بوده و تصمیم‌گیری می‌شود، از طرفی سال گذشته تعدادی از طرح‌های کلان را در اولویت قرار دادند که سالی 12 پروژه و باید تشخیص لازم را سازمان برنامه و بودجه بدهد.

این نماینده مجلس افزود: به دیوان محاسبات مأموریت داده شده تا طرح‌های ستاد اقتصاد مقاومتی را در اولویت رسیدگی قرار دهد و به صورت مجزا گزارش دهد و ایراد و تخلفات احتمالی در جایگاه خود بررسی شود.

وی تصریح کرد: دیوان محاسبات در برنامه حسابرسی سال 96 گزارش تمامی طرح‌های اقتصاد مقاومتی را با اولویت تهیه خواهد کرد.

حسینی در پاسخ به این سوال که لفظ «برنامه» ویژگی‌ها و تعریف علمی دارد و باید مکانیزم زمان‌بندی و نظارت برای آن وجود داشته باشد، گفت: اما زمان‌بندی اجرا در برنامه‌های اقتصاد مقاومتی وجود ندارد، برخی مصوبات زمان‌بندی دارد و سال گذشته پرداخت حدود 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط کار گروه رونق تولید مصوب شد که به تمام بنگاه‌های کوچک و متوسط پرداخت شود که در حوزه مالیات، بیمه، نیروی انسانی و مواد اولیه به عنوان سرمایه در گردش در اثر تحریم مشکل داشتند.

وی ادامه داد: قبلا اگر واحد تولیدی چک برگشتی یا تسهیلات معوق داشت، نمی‌توانست تسهیلات دریافت کند، اما این موانع براساس مصوبه اقتصاد مقاومتی برداشته شد و در عمل 7500 واحد از این نوع وام بهره‌مند شدند.

حسینی در مورد راستی آزمایی و نظارت بر پرداخت تسهیلات بیان داشت: بانک‌ها در بخشی از فعالیت‌ها با صاحب صنعت صحبت کرده و تسهیلات را به عنوان بازپرداخت بدهی قبلی اعمال کردند، یعنی پول برای رونق و سرمایه در گردش واحد که منجر به شروع فعالیت جدید بشود، پرداخت نشده است. فقط بدهی‌های معوق تبدیل به تسهیلات جدید شد. 35 درصد تسهیلات در استان مرکزی منحرف و پول جدید پرداخت نشده است، درحالی که هدف توزیع منابع برای شروع فعالیت و رفع موانع تولید بود.

وی در مورد بودجه‌ریزی مبتنی برعملکرد گفت: بر اساس ماده 219 قانون برنامه پنجم توسعه از 7 سال قبل بودجه ریزی عملیاتی پیش‌بینی شده است، اما هنوز هم تا بودجه مبتنی بر عملکرد فاصله است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top