تاریخ انتشار: سه شنبه 1396/04/20 - 16:42
کد خبر: 240596

استادان ممتاز دانشگاه‌ها می‌توانند دانشجوی دکترای خارجی پذیرش کنند

وزیر علوم گفت: براساس دستورالعمل جدیدی که اخیراً از سوی وزارت علوم ابلاغ شد، استادان ممتاز دانشگاه‌های کشور می‌توانند در مقطع دکترا دانشجوی خارجی جذب کنند، با اجرایی شدن آن شاهد افزایش میزان جذب دانشجوی خارجی در کشور خواهیم بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: وزیر علوم گفت: براساس دستورالعمل جدیدی که اخیراً از سوی وزارت علوم ابلاغ شد، استادان ممتاز دانشگاه‌های کشور می‌توانند در مقطع دکترا دانشجوی خارجی جذب کنند، با اجرایی شدن آن شاهد افزایش میزان جذب دانشجوی خارجی در کشور خواهیم بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، محمد فرهادی وزیر علوم در جمع روسای دانشگاه‌های عضو کارگروه ملی همکاری های علمی بین المللی گفت: برگزاری دوره‌های تحصیلی مشترک، پژوهش‌های مشترک و پذیرش دانشجوی خارجی در رتبه بندی دانشگاه‌ها در سطح بین الملل تاثیر زیادی دارد و برای رشد علمی کشور نیز ضروری است.

وزیرعلوم اظهار داشت: تشکیل کارگروه‌های ملی همکاری‌های علمی بین المللی و انتخاب تعدادی از دانشگاههای بزرگ کشور به عنوان نقطه تماس و مرکز هماهنگی با دانشگاه‌های خارجی اقدام مثبتی است و به تسهیل دیپلماسی علمی کشور کمک می‌کند.

وی افزود: به زودی سند همکاری‌های علمی و فناوری ایران با کشورهای دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی با رویکرد حمایتی مطرح می‌شود و با تصویب و ابلاغ آن، چارچوب‌های مجاز دیپلماسی علمی کشور روشن می‌شود.

وزیر علوم با اشاره به ضرورت نوسازی تجهیزات پژوهشی دانشگاه‌های کشور به عنوان زیرساخت علمی همکاری‌های علمی بین المللی گفت: در بودجه سال جاری، اعتبارات ریالی و ارزی خوبی در بخش پژوهشی پیش بینی شده است که امیداوریم با تحقق آن، هم تجهیزات پژوهشی در کل کشور نوسازی شود و هم بتوانیم ده آزمایشگاه علمی مرجع را تاسیس کنیم.

فرهادی افزایش تعداد و پشتیبانی مناسب از رایزنان علمی جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورهای دنیا را از برنامه‌های وزارت علوم اعلام کرد و گفت: ایجاد دفاتر کنسولی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور نیز به توسعه همکاری‌های علمی بین المللی کمک می‌کند.

وی با اشاره به رشد استقبال دانشگاه‌های خارجی برای همکاری با ایران بویژه پس از برجام گفت: رساندن تفاهم نامه‌ها به قرارداد نکته مهمی است و اجرایی شدن تفاهم نامه‌های گذشته بر انعقاد تفاهم نامه جدید اولویت دارد.

وزیر علوم گفت: علاوه بر دانشگاه‌های معتبر اروپایی و آسیایی، نباید از دانشگاه‌های مستقر در کشورهای همسایه و کشورهای کوچک غافل شویم چرا که در برخی از این کشورها، موسسات علمی و پژوهشی ممتازی وجود دارد.

وی با اشاره به افتتاح نسل سوم شبکه علمی کشور در هفته گذشته، بر استفاده همه دانشگاههای کشور از امکانات این شبکه و مشارکت در تولید محتوا برای آن تاکید کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت
کارگر رکن جهش تولید/ حال خوب کارگر، حال خوب کشور
غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره
عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه
دلار ریخت
ازبکستان حریف ایران شد
آیین واگذاری مالکیت تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top