تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/05/29 - 09:50
کد خبر: 243675

چرا وزیر پیشنهادی علوم معرفی نشد؟

کابینه پیشنهادی روحانی که به مجلس عرفی شد یک نفر را کم داشت، وزیر پیشنهادی علوم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از افکارنیوز، هر چند فشارهای اصلاح طلبان به روحانی آندر شفاف و واضح است که نیاز به گفتن ندارد اما آیا رابطه ای میان این فشارها و معرفی نشدن وزیرعلوم وجود دارد؟

مرتضی مبلّغ از فعالین سیاسی اصلاح طلب اخیراً در بخشی از مصاحبه خود با روزنامه آرمان امروز در پاسخ به این سؤال که برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این است که اگر آقای روحانی در آینده دولت خود، از اصلاح‌طلبی و شعارهایی که در انتخابات ۹۶ داد، فاصله بگیرد، اصلاح‌طلبان نیز در نحوه تعامل خود با او تجدید نظر می‌کنند گفته : اصلاح‌طلبان و اصلاح‌طلبی یک فرایند سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است که تئوری‌ها، استراتژی‌ها و اهداف خاص خود را دارد.

در واقع افراد هستند که با اصلاح‌طلبی تعریف شده و اصلاح‌طلبی با افراد تعریف نمی‌شود. هر شخصیتی که اصلاح‌طلبانه‌تر عمل کند تبعا مظهر اصلاح‌طلبی خواهد شد. بنابراین اصلاح‌طلبان اصولا برای شخص خاصی کار نکرده،‌ بلکه به خاطر مصالح عمومی، منافع ملی و برای تقویت جامعه، نظام و کشور کار کرده‌اند. با توجه به شرایط نیز تصمیم‌گیری کرده و عمل می‌کنند. در طول ۴ سال گذشته نیز به همین صورت بوده و بسیار مفتخر هستند که مدیریت کشور را از مدار سراشیبی و دشواری به شرایط طبیعی تغییر دادند. همه اینها نیز بر اساس خرد جمعی، نیاز جامعه و ملاحظات ملی صورت گرفته است. در آینده نیز به همین صورت خواهد بود و آن چیزی که اقتضای زمانه، متضمن مصالح و منافع ملی و مبتنی بر خرد جمعی است، در نظر گرفته خواهد شد.

این اظهارات نشان می دهد رابطه اصلاح طلبان و روحانی هر روز سرتر می شود و از سوی دیگر عباس عبدی از دیگر تئوریسین های اصلاح طلب نیز درباره سخنان روحانی که گفته تحت فشار هیچ جریانی نبوده اظهار داشت: تحت فشار نبودن واقعیت ندارد و حسنی هم نیست. اگر تحت فشار نیستید پس چرا وزیر علوم ندارید؟! یعنی کسی را پیدا نمی کنید؟! شاید هم با گفتن ١٧ وزیر آن را استثنا کرده اند!

عباس عبدی هم به این نکته اشاره می کند که چرا وزیر علوم معرفی نشده است، این در حالی است که دو سناریو برای معرفی نشدن وزیر علوم به نظر می رسد.

اول اینکه روحانی نمی خواهد وزیر علوم با فشار اصلاح طلبان معرفی شود و گزینه دوم خردادی ها بر مسند یکی از مهمترین وزارتخانه های کشور بنشیند و به همین دلیل است که وزیر علوم خود را معرفی نکرده است.

دومین سناریویی که به ذهن می رسد اینکه تاکتیک دولت برای معرفی نکردن وزیر علوم این است که میزان رای اعتماد اصلاح طلبان مجلس به دولت اول مشخص شود و در صورت رای بالا وزیر علوم با نظر اصلاح طلبان باشد و این شاید به نوعی گروکشی میان دولت و اصلاح طلبان باشد.

هر چند این دو فرضیه اثبات شده نیست اما باید منتظر ماند و دید سرنوشت وزیری که هنوز معرفی نشده چه می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
امیرعبداللهیان: هیچ دولتی در مقابل حمله به سفارت خود ساکت نمی‌نشیند
پرسپولیس صدرنشین شد
کاپیتان پرسپولیس مصدوم شد
اتفاقی عجیب در آبادان؛ پرسپولیس مقابل نفت هیچ هواداری در ورزشگاه نداشت
وزیر ارتباطات: ۵۰ درصد به سرعت اینترنت افزوده می‌شود
امیرعبداللهیان: با شدت بیشتری به هرگونه خطای محاسباتی رژیم اسرائیل پاسخ می‌دهیم
سخنگوی کابینه اسرائیل: حمله ایران به ما «بی‌سابقه» بود
دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مالت در نیویورک
گوترش: توقف درگیری‌ها در غزه از تنش‌های گسترده در خاورمیانه جلوگیری خواهد کرد
سیاستمدار اسرائیلی: در یک قدمی رسوایی هستیم، نه پیروزی
اعلام نتایج آزمون آموزگاری تا پایان فروردین
اصلاح احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته
امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر در ۸ استان جنوبی
مدیرعامل شرکت واحد:جای خانم ها و آقایان در اتوبوس‌های BRT تغییر می‌کند
جلال ملکی: آتش سوزی در پایانه شرق نبود؛ انفجار صحت ندارد
فوری/ انفجار مرگبار در ترمینال شرق تهران/ چند نفر کشته شدند؟
حادثه در پایانه شرق تهران در اثر انفجار کپسول گاز
واکنش متفات معاون وزیر ورزش به گشت‌ ارشاد +عکس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top