تاریخ انتشار: یکشنبه 1396/07/16 - 21:47
کد خبر: 247371

ساخت ماهواره‌های «میکرو» و «کیوب‌ست» در ایران

رئیس سازمان فضایی ایران از همکاری ایران با کشورهای عضو سازمان همکاری‌های فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای طراحی و ساخت ۲ پروژه بین‌المللی ماهواره‌ای خبر داد.

خبرنامه دانشجویان ایران: رئیس سازمان فضایی ایران از همکاری ایران با کشورهای عضو سازمان همکاری‌های فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای طراحی و ساخت ۲ پروژه بین‌المللی ماهواره‌ای خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ محسن بهرامی، با اشاره به فعالیت‌های بین المللی ایران در عرصه فناوری فضایی از مشارکت برای ساخت دو پروژه ماهواره‌ای «کوچک دانشجویی» با همکاری کشورهای عضو اپسکو خبر داد.

وی با بیان اینکه پروژه ماهواره کوچک دانشجویی شامل ماهواره‌های «میکرو» و «کیوب‌ ست» می شود، ادامه داد: ما در هر دو ماهواره، بخش‌هایی را برعهده گرفته‌ایم که برای بخش مربوط به ماهواره «میکرو»، پیش‌نویس قرارداد با دانشگاه بیهانگ چین به امضا رسیده است.

معاون وزیر ارتباطات با تاکید براینکه بخشی از این پروژه در داخل کشور به دانشگاه‌های داخلی سپرده می‌شود، اضافه کرد: قرار است بخش‌هایی از ماهواره کوچک اپسکو، توسط دانشگاه‌های داخل کشور ساخته شود.

رئیس سازمان فضایی ایران با اشاره به اینکه در اینگونه پروژه های بین المللی که چندین کشور درگیر آن هستند، معمولا تقسیم کار صورت می‌گیرد، گفت: پروژه میکرو ماهواره شامل منظومه‌ای ۱۱ ماهواره‌ای است که سعی‌مان براین است، ماهواره ایرانی نیز یکی از این ماهواره‌ها باشد و ما بتوانیم از سایر امکانات این منظومه ماهواره‌ای هم استفاده کنیم.

بهرامی با بیان اینکه ماهواره کیوب ست نیز یک منظومه کوچکتر است که ما در آن حضور داریم و پیش‌نویس قرارداد و نیز زمان اجرای آن، نهایی شده است، افزود: از آنجایی که بر پروژه‌های بین الملی زمان‌بندی مشخصی حاکم است، این پروژه‌ها نیز قرار است ظرف ۳ سال آینده عملیاتی شود.

به گفته وی، هدف از پروژه ماهواره کوچک دانشجویی (SSS ) همکاری بین المللی بین دانشگاه‌های کشورهای عضو اپسکو است تا از این طریق، دانش فضایی خود را به اشتراک گذاشته و باعث ارتقا توانمندیهای خود در عرصه فعالیت‌های فضایی شوند.

رئیس سازمان فضایی ایران با تاکید براینکه پروژه ماهواره کوچک دانشجویی به صورت مشترک بین ۸ کشور ایران، چین، پاکستان، ترکیه، مغولستان، پرو ، تایلند و بنگلادش انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: تصویربرداری از زمین، کنترل ترافیک هوایی، کنترل ترافیک دریایی و Formation Flying و لینک بین ماهواره‌ای از جمله ماموریت‌های این منظومه ماهواره‌ای است و ساخت باند S  مخابراتی و زیرسیستم محموله اپتیکی این میکروماهواره به دانشگاه‌های کشور سپرده می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آیین معارفه رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت +عکس
فاتحه خوانی رئیسی بر مزار اقبال لاهوری +فیلم
پوشش مریم نواز هنگام استقبال از رئیسی + فیلم
۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا
شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
درگیری شدید زن رسمی و زن صیغه‌ای در کلانتری
نگرانی از ورود هوش مصنوعی به سینما
«محبی» نامزد بهترین بازیکن سال لیگ برتر روسیه
واکنش اوسمار به تمدید قرارداد با پرسپولیس
جزئیات دیدار فرمانده ارتش پاکستان با رئیس جمهوری
فریاد نتانیاهو بر سر وزیرخارجه آلمان +فیلم
جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف
انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
گروسی به ایران می آید؟
بارش‌ شدید باران در تهران و ۱۰ استان دیگر
توضیح مهم دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور درباره واردات خودرو
پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟
همراهی نفت و طلا در روند نزولی
ادامه بارش‌ها تا پایان هفته
۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
قول بزرگ به یحیی برای رفتن به تبریز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top