گروه های خبری
آرشیو
ف
کد خبر: 252071

مصرف روزانه پنیر کاهش حملات قلب!

به گفته محققان بنیاد قلب انگلیس، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، نتایج تازه‌ترین بررسی‌های انجام شده در بنیاد قلب انگلیس نشان داده است، مصرف روزانه مقداری پنیر می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.
به گفته محققان، با وجود اینکه پنیر چرب است، اما مصرف مقداری معین از آن می‌تواند تا حد زیادی برای در امان ماندن از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی مؤثر باشد.

پژوهشگران بنیاد قلب انگلیس در این مطالعه باور دارند، مصرف روزانه 40 گرم پنیر منجر به افزایش سطح "کلسترول خوب" می‌شود و می‌تواند خطر حمله قلبی را تا 14 درصد و سکته مغزی را تا 10 درصد کاهش دهد.

براساس نتایج به دست آمده، دریافت به اندازه پنیر، علاوه بر افزایش سطح کلسترول خوب، سطح کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد.

این نتایج حاصل بررسی 15 مطالعه پیشین در ارتباط با مصرف پنیر و پژوهش‌های جدید محققان انگلیسی و چینی نسبت به مصرف این ماده غذایی است.

براساس نظر محققان بنیاد قلب انگلیس «پنیر منبع خوبی از کلسیم است؛ با وجود غنی بودن پنیر از چربی اشباع شده که ظاهراً برای سلامت قلب خوب نیست، وجود کلسیم در این ماده غذایی به این معنی است که بدن، چربی کمتری را جذب می‌کند؛ علاوه بر این، پنیر حاوی یک اسید است که می‌تواند از لخته شدن خون در شریان ها جلوگیری کند».

 

مرتبط ها
نظرات
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.