تاریخ انتشار: جمعه 1397/02/14 - 14:57
کد خبر: 264879

«خبرنامه دانشجویان ایران» بررسی کرد؛

جزئیاتی درباره «امتحانات نیمسال دوم» دانشگاه‌ها +تقویم برگزاری

برخی از دانشجویان ترجیح می‌دهند تا در یک بازه کوتاه امتحانات خود را پشت سر بگذارند و برخی دیگر معتقدند دانشگاه باید برای هر امتحان فرصت زیادی را برای مطالعه تعیین کند تا دانشجویان بتوانند با موفقیت از پس امتحانات بربیایند.

به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هرچند فاصله نسبتا زیادی تا آغاز فصل امتحانات نیمسال دوم دانشگاه‌ها باقی مانده است اما به نظر می‌رسد نگاهی به تقویم آموزشی دانشگاه‌ها و مشاهده زمان شروع امتحانات بتواند دانشجویان را در برنامه‌ریزی‌هایشان یاری نماید. به هرحال امسال نیز امتحانات دانشگاه‌ها با روزهای پایانی ماه مبارک رمضان تلاقی دارد و این بدین معناست که دانشجویان باید با استراتژی مشخص‌تری به مطالعه دروس خود بپردازند تا هم از فیوضات ماه مبارک رمضان بهره ببرند و هم بتوانند امتحانات پایانی را با موفقیت پشت سر بگذارند.

* زمان آغاز امتحانات دانشگاه‌ها
همانطور که می‌دانید تقویم آموزشی هر دانشگاه فقط مختص همان دانشگاه است که این تقویم توسط هیات رئیسه دانشگاه‌ها تهیه و تدوین می‌شود. بنابراین هرچند تا حدود زیادی رویدادهای دانشگاهی در یک بازه مشخص صورت می‌گیرد اما در این زمینه تفاوت‌هایی نیز وجود دارد. برای مثال، برخی از دانشگاه‌ها امتحانات پایانی نیم سال دوم سال تحصیلی 97 - 96 را از 19 خرداد و برخی دیگر در تاریخ‌های همچون 27 خرداد، 29 خرداد و غیره آغاز می‌کنند. تعیین تاریخ امتحانات دانشگاه‌ها به موضوعات مختلفی وابسته است، برای نمونه مطابق تقویم آموزشی ارائه شده از سوی دانشگاه علامه طباطبایی، این دانشگاه تصمیم گرفته تا پیش از پایان ماه مبارک رمضان امتحانی را برگزار نکند از همین رو امتحانات این دانشگاه بالافاصله پس از عید فطر(27 خرداد) آغاز می‌شود و دانشجویان این دانشگاه نگرانی‌ای از این بابت نخواهند داشت. در دانشگاه دیگری همچون دانشگاه شهید چمران که در شهر اهواز واقع شده است و آب و هوای بیش از حد گرمی دارد، هیات رئیسه این دانشگاه سعی کرده است تا زمان امتحانات را طوری تعیین کند که در همان خردادماه امتحانات به پایان برسد و دانشجویان از گرمای تیرماه رنجیده نشوند. 

* بازه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها
از نکات جالب دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، بازه برگزاری امتحانات نیم سال دوم سال تحصیلی 97 - 96 است. اگر از بازه 26 روزه دانشگاه پیام نور برای برگزاری امتحانات چشم‌پوشی کنیم(زیرا علت طولانی بودن آن واحدهای زیاد این دانشگاه در کشور است)، مشاهده می‌شود که دانشگاه تربیت مدرس با 20 روز و دانشگاه علامه طباطبایی با 12 روز به ترتیب بیشترین و کمترین بازه برگزاری امتحانات را دارا هستند که هرکدام از این بازه‌ها مزایا و معایبی دارد. برخی از دانشجویان ترجیح می‌دهند تا در یک بازه کوتاه امتحانات خود را پشت سر بگذارند و برخی دیگر معتقدند دانشگاه باید برای هر امتحان فرصت زیادی را برای مطالعه تعیین کند تا دانشجویان بتوانند با موفقیت از پس امتحانات بربیایند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
افزایش کرایه‌ها بیش از ۴۵ درصد تخلف است
آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید از فردا
مهلت دریافت کارت کنکور فردا به پایان می‌رسد
آگهی‌های مسکن در دو پلتفرم «شیپور» و «دیوار» حذف می‌شود؟
سرلشکر باقری: همه سناریوها را بررسی می‌کنیم
فیلم آتش‌سوزی در یکی از کارخانه‌های قم +فیلم
سرانجام دختر فوت شده در مترو تجریش +فیلم
بازنمایی سروده رهبر انقلاب در تابلوی نقاش مطرح کشور +عکس
پایان جنجال و نگرانی بزرگ نکونام در استقلال
محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
اینفوگرافیک/آمار داوطلبان نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳
هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
با تخلفات کنکوری و مجازات های آن آشنا شوید +فیلم
پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
جزییات حادثه حریق در انبار دارویی بیمارستان امام حسین (ع) تهران
آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته
نبرد بزرگ دو کشتی‌گیر ایرانی با هم در خارج از کشور
خبر خوش آسیایی برای هواداران پرسپولیس
افشاگری خبرنگار بی‌بی‌سی درباره اسرائیل +فیلم
سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top