تاریخ انتشار: شنبه 1397/03/12 - 00:03
کد خبر: 267720

سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا:

ژاپن موافق قطع ناگهانی واردات نفت از ایران نیست

سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا، با اشاره به دیدار وزیر خزانه داری با وزیر دارایی ژاپن گفت: شرکت‌های ژاپنی نمی‌خواهند واردات از ایران را، به صورت ناگهانی قطع کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سخنگوی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد: استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا با تارو آسو، معاون نخست وزیر و وزیر دارایی ژاپن در مورد تحولات مرتبط با ایران گفتگو کردند.

این مذاکرات شامل موضوعاتی نظیر کره شمالی و موضوعاتی در مورد روابط اقتصادی دو جانبه بود. این نشست درحالی برگزار شد که توکیو از واشنگتن خواستار شفافیت در اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران شده است.

همچنین این نشست یک روز پس از اینکه یک مقام وزارت اقتصاد ژاپن اعلام کرد، توکیو تلاش خواهد کرد، تا از هرگونه کاهش ناگهانی در واردات نفت ایران جلوگیری کند و احتمالا دریافت معافیت از تحریم‌های ایران را درخواست خواهد کرد، برگزار شد.

دیسوکه هیروتا، معاون شرکت نفت و گاز متی در حاشیه کنفرانسی در آذربایجان، چشم انداز کاهش واردات نفت ژاپن از ایران را بی اهمیت شمرده بود، چیزی که اتحادیه نفت این کشور اعلام کرده بود، از ماه اکتبر اتفاق می‌افتد.

وی خاطرنشان کرد، ژاپن در اوایل دهه گذشته، معافیتی از تحریم‌های ایران از آمریکا و اتحادیه اروپا دریافت کرده بود. وی گفت: به واردات حدود ۱۷۰ هزار بشکه نفت از ایران ادامه دادیم و اکنون به واردات از ایران در این سطح ادامه می دهیم...ما به ادامه واردات فکر می کنیم تا معافیت از آمریکا بگیریم تا بتوانیم این مقدار از واردات از ایران را حفظ کنیم.

وی با اشاره به اینکه موضع آمریکا نیاز به شفافیت دارد، گفت: شرکت‌های ژاپنی نمی‌خواهند واردات از ایران را به صورت ناگهانی قطع کنند. وضعیت در دولت آمریکا به صورت چشم‌گیری هر روز در حال تغییر است. اکنون ما در حال جمع آوری اطلاعات هستیم و ارتباط با دولت آمریکا را حفظ می کنیم. ما به ادامه واردات نیاز داریم و برای حفظ واردات از ایران نیاز به اطلاعات و ارتباط با دولت ایران داریم.

بر اساس آمار شرکت متی، ژاپن در سال مالی ۱۸-۲۰۱۷ به طور متوسط روزانه ۱۶۵ هزار و ۴۸۱ بشکه نفت از ایران خریده است که ۲۸ درصد کمتر از مدت مشابه سال پیش از آن است. واردات نفت از ایران ۵.۲ درصد کل واردات نفتی ژاپن را تشکیل می‌دهد.

خریداران نفت ایران تا ۴ نوامبر فرصت دارند تا به قراردادهای خود پیش از اعمال مجدد تحریم‌ها علیه بخش نفت، انرژی، کشتیرانی و بیمه ایران پایان دهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ایران واکنش جدیدی خواهد داشت؟
پاسخ تل‌آویو به ایران به تمام معنا مسخره بود
تعطیلی پنجشنبه ها اشکالی در ارتباط با بازارهای جهانی وارد نمی کند
بازگشت دوباره به استقلال؟
تکلیف حضور گل محمدی و فرهاد مجیدی در تراکتورسازی مشخص شد
سرمربی پرسپولیس پیشنهاد جدید دریافت کرد
درحمله به پایگاه نظامی عراق شرکت نکردیم
کرایه‌های حمل و نقل عمومی افزایش یافت
نخستین واکنش آمریکا به انفجار بزرگ در پایگاه حشدالشعبی عراق
زمان شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت مشخص شد
آمریکا موشک‌های پدافندی اسرائیل را شارژ کرد
شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
سامانه بارشی جدید در راه کشور
ریچارد هاس: ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد
روایت چتم‌هاوس از موفقیت راهبردی ایران در حمله به اسرائیل
معاریو: ایران، روز قیامت را به اسرائیل نشان داد
قتل زن میانسال به دست دختر ۱۱ ساله
یک عادت مهم برای کاهش استرس و سلامت قلب
گفت و شنود/ به تو مربوط نیست!
صفحه نخست روزنامه‌های اول اردیبهشت
خانه سست عنکبوت/ فعالان دانشجویی در خصوص پیامدهای عملیات «وعده صادق» چه می‌گویند؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top