تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/05/04 - 14:02
کد خبر: 274835

محمدرضا کردلو

انقلاب اسلامی و ارتجاع زنانه

انقلاب اسلامی و ارتجاع زنانه

در مورد انقلاب اسلامی ایران، این کنش و واکنش در محیط خانوادگی دارای بیشترین تاثیر و تاثر است.خانواده های انقلابیون، که به تعبیری و البته نه به معنایی که در این نوشته استفاده خواهیم کرد "تنگه احد" نظام هستند.اینکه در تنگه احد نظام به دنبال فزونی و غنیمت دنیا برای خود و خانواده خود هستند یا نه، انتخاب دیگری دارید و الویت بالاتر را انتخاب میکنید.

خبرنامه دانشجویان ایران: محمدرضا کردلو// این تنها حرکت های رو به جلو نیستند که نیاز به پیشقراول دارند. عقب گردها نیز محتاج پیشقراول اند و نیازمند کسانی که آن را آغاز کنند. تجربه انقلاب ها نشان می دهد که آغازگران عقب گردها کسانی نیستند که در آخرین صفوف حرکت انقلابی ایستاده اند، بلکه دقیقا همان کسانی اند که روزی پیشرو و در خط مقدم نهضت در راه رسیدن به پیروزی تا بذل جان پیش رفته اند و «ارتجاع» همین است.

همین که انقلابیون دیروز در مسیری قرار بگیرند که سست شوند، متوقف شوند و از کرده پشیمان راه بازگشت در پیش بگیرند. «بازگشت از نیمه راه»؛ راهی که قرار بود، آرمانی ترین آدمهای عصر ان را تا انتها طی کنند و نهضتی را که نام انقلاب بر ان نهاده بودند را به سرمنزل مقصود برسانند. اما قاف انقلاب سختی های خودش را دارد.

در این بین یکی از جدی ترین مولفه های تغییر، سستی، توقف و عقب گرد و در یک کلام ارتجاع ادمهای انقلابی سبک زندگی ای است که پیرامون او شکل گرفته است. ارتجاع ادم انقلابی که مقدمه ارتجاع انقلاب است محصول شرایطی است که در پیرامون او رقم می خورد. محصول رفتاری است که او با محیط پیرامون خودش و بالعکس محیط پیرامونی با او دارد.

در مورد انقلاب اسلامی ایران، این کنش و واکنش در محیط خانوادگی دارای بیشترین تاثیر و تاثر است.خانواده های انقلابیون، که به تعبیری و البته نه به معنایی که در این نوشته استفاده خواهیم کرد "تنگه احد" نظام هستند.اینکه در تنگه احد نظام به دنبال فزونی و غنیمت دنیا برای خود و خانواده خود هستند یا نه، انتخاب دیگری دارید و الویت بالاتر را انتخاب میکنید.

در واقع خانواده در نظام انقلابی، فارغ از اینکه نهاد مبدا برای ورود به اجتماع است، یک تشکیلات است. تشکیلات نیز قواعد خودش را دارد. در تشکیلات و در شرایطی که تضاد یا مناقات منافع رخ می دهد، اولویت بر تشکیلات است تا شخص. همین نسبت در نسبت خانواده با نظام انقلابی نیز برقرار است.

در شرایط تضاد منافع میان تشکیلات خانواده و نظام انقلابی حتما اولویت و حق با نظام است. این نکته مهم و البته مغفول در نگاههای آسیب شناسانه به انقلاب اسلامی ایران، موجب شده است تحلیل های یک سویه نگری نسبت به موضوع تغییر و عقب گرد آدمهای انقلابی در یادداشتها و نوشته ها جاری باشد.

تحلیل هایی که نسبت شخص انقلابی بازگشته از مسیر را با نظام بررسی می کنند و تغییر مواضع وی را در سخنرانی ها و گفته ها دنبال می کنند و تصویری از رابطه های شخصی تر و روانشناسی تغییر در دل خانواده فرد انقلابی ترسیم نمی کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فیلم| عقلانیت انقلابی به دنبال حل نظام مسائل کشور
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top