تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/05/18 - 17:34
کد خبر: 277080

بازسازی عمرانی دانشگاه‌ها

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حوزه عمرانی دانشگاه‌ها باید به جایگاه واقعی خود برگردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، محمدتقی نظرپور در گردهمایی دبیران عمرانی مناطق ۱۰ گانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه سابقه عمرانی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بسیار زیاد است، اظهار کرد: بعد از انقلاب احساس نیاز به فضاهای دانشگاهی وجود داشت که در این خصوص وزارت علوم به این فکر افتاد که در کشور نیاز به مدیریت متمرکز وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید در همه امور برنامه‌ریزی داشته باشیم تا حداکثر بهره را ببریم، افزود: در حال حاضر ساخت و ساز نسبت به گذشته کمتر شده است، ولی نگهداری فضاها بسیار مهم است که باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشیم.

نظرپور با بیان اینکه باید با تشکیل کمیته‌های تخصصی برای بازسازی و نوسازی ساختمان‌ها ایده‌های جدید داشته باشیم، تصریح کرد: باید به این نکته نیز توجه داشته باشیم که وظیفه ما ارزان ساختن نیست، بلکه خوب ساختن است.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه کار دبیران عمرانی مناطق سنگین است و باید فراتر از ساختار اداری کار کنند، خاطرنشان کرد: باید دستورالعملی تدوین کرده و در اختیار دانشگاه‌های کشور قرار گیرد تا این دستورالعمل‌ها به نسل‌های بعدی نیز منتقل شود.

ضرورت تهیه کتاب دستورالعمل مستندسازی ساختمان‌ دانشگاه‌ها

وی به ضرورت تهیه کتاب دستورالعمل جهت ماندگاری بیشتر و شناسنامه ساختمان‌های دانشگاه‌ها تاکید و خاطرنشان کرد: مستندسازی ساختمان‌ها در هزینه‌های تعمیر و نگهداری تاثیرگذار است.

نظرپور به ضرورت راه‌اندازی اتاق‌های فکر با حضور اساتید تاکید کرد و گفت: ممکن است در برخی موارد نتوانیم درآمد جدیدی برای دانشگاه داشته باشیم، ولی قطعا با صرفه‌جویی می‌توان درآمدزایی کرد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت ساماندهی فضاهای دانشگاهی تاکید کرد و افزود: در خصوص مدیریت سبز و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر نیز باید اهتمام ویژه داشته باشیم.  

از توانمندی و تخصص دبیران عمرانی مناطق برای توسعه دانشگاه‌ها استفاده کنیم

جمشید اسماعیلی، مدیرکل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان اینکه در سطح وزارت علوم دارای ۱۰ منطقه هستیم که دبیران عمرانی مناطق ۱۰ گانه جزو بهترین‌ها و افراد توانمند دانشگاه‌ها هستند، اظهار امیدواری کرد که از توانمندی و تخصص دبیران عمرانی مناطق برای توسعه دانشگاه‌ها استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: مشکلات موجود نباید موجب دلسردی همکاران در دانشگاه‌های کشور باشد، بلکه باید با همفکری و هم‌اندیشی بتوانیم راهکارهای برون‌رفت از وضع موجود را پیدا کرده و عملیاتی کنیم.   

باید با همفکری بتوانیم در ارتقای دانشگاه نقش‌آفرینی کنیم

عزیز حبیبی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه استفاده از بهترین‌های دانشگاه سبب می‌شود که به توسعه کمی و کیفی خللی وارد نشود، گفت: باید با حذف هزینه‌های زائد و کاهش هزینه، تکانه‌های خارجی را به صورت عالمانه مدیریت کنیم.

وی تاکید کرد: باید با همفکری هم بتوانیم در ارتقای دانشگاه نقش آفرینی کنیم.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه دانشگاه باید در ابتدا فضاهای فیزیکی مورد نیاز خود را تامین کند، تصریح کرد: امکانات سخت‌افزاری زمینه‌ساز پیشرفت کمی و کیفی است و باید به این مهم دقت کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آیا اسرائیل به وعده صادق پاسخ خواهد داد؟
در اولین حراج امسال ۷۲۱۸ سکه فروخته شد
رئیس جمهور پنجشنبه به سمنان سفر می‌کند
افزایش سرعت اینترنت ثابت و همراه در کشور
«السودانی» و «بایدن» در کاخ سفید دیدار کردند
جزییات افزایش تعرفه پرستاری
هشدار سازمان مدیریت بحران درباره بارش‌های سیل آسا در استان‌های جنوبی کشور
کاهش ۵ درصدی مالیات بر تولید موجب کسری بودجه نمی‌شود
صدور۱.۶ میلیون مجوز کسب و کار الکترونیکی
کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیام ما صلح و در عین حال آمادگی است
فعالیت سفارت هلند در تهران از سر گرفته شد
رئیسی: افزایش تولید مسکن به تحقق جهش تولید کمک می‌کند
زلفی‌گل: تلاش برای تحقق شعار سال وظیفه همه اقشار به ویژه دانشگاهیان است
زمان‌بندی برگزاری نوبت نخست کنکور
وزارت علوم امریه سربازی جذب می‌کند
«تمساح خونی» ۱۰۰ میلیاردی شد
امیرعبداللهیان: پاسخ ایران به صهیونیست‌ها لازم و مشروع بود
راهکار افزایش تولید گوشت قرمز در کشور از نگاه محققان
ریزش بهای طلا و سکه تداوم دارد
جنگ غزه بدهی‌های اسرائیل را ۲ برابر کرد
واکنش آیت الله جاودان به پاسخ نظامی ایران به اسرائیل +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top