در این جشنواره پنج غذا و سفره برتر این جشنواره معرفی شد؛ در انتخاب برترینهای این جشنواره شاخصها و مولفههایی همچون نحوه پخت غذا، تناسب فصلی، سفرهآرایی و چینش و...مدنظر داوران جشنواره بوده است.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا؛ نخستین جشنواره غذای دانشجویی با عنوان "دستپخت دانشجویی" در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سمنان برگزار شد. این جشنواره دانشجویی به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان سمنان و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان برگزار شد. در بخش پایانی این جشنواره بیش از 40 دانشجوی دختر رشته تربیت مربی پیش دبستانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سمنان شرکت داشتند.
در این جشنواره پنج غذا و سفره برتر این جشنواره معرفی شد؛ در انتخاب برترینهای این جشنواره شاخصها و مولفههایی همچون نحوه پخت غذا، تناسب فصلی، سفرهآرایی و چینش و...مدنظر داوران جشنواره بوده است.