تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/06/14 - 15:33
کد خبر: 280872

توضیحات رییس مرکز امور مدرسان دانشگاه علمی کاربردی؛

سهم استادان خبره در دانشگاه علمی کاربردی چقدر است؟

رییس مرکز امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی بر لزوم فعال‌تر شدن دانشگاه در حوزه "مدرسان خبره" تاکید کرد و گفت: برنامه‌ریزی می‌شود تا سهم مدرسان خبره را به ۱۰ درصد کل مدرسان برسانیم، اکنون این میزان برابر با دو درصد کل مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی است و باید همت کرده و این سهم را افزایش دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، حامد باقری در نشست "روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی" در محور اول سخنانش در مورد "فراخوان جدید دعوت به همکاری متقاضیان تدریس" اظهار کرد: این موضوع اجرایی می‌شود تا مدرسان در دروس غیرمجاز مشغول به کار نشده و نهایتا کیفیت آموزش را کاهش ندهند.

وی در این مورد گفت: در دی ماه سال ۱۳۹۶ اولین بخشنامه نیازسنجی به واحدها ارسال شد تا دانشگاه‌ها و مراکز احصا کنند که برای چه دروسی و چه رشته‌ای نیاز به مدرس دارند. 

باقری خاطرنشان کرد: نهایتا بعد از بررسی‌ها، در مجموع ۸۶ "گروه درس" شناسایی شد و دروس در قالب "گروه درس" طبقه‌بندی شدند و بخشنامه مربوط به فراخوان طی دو هفته اخیر به تدریج برای واحدها ارسال شد.

رییس مرکز امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان این‌که مدرسان دانشگاه به دو دسته "آموزشی و خبره" تقسیم می‌شوند، افزود: این فراخوان مربوط به مدرسان آموزشی است. 

وی با بیان این‌که فراخوان بر اساس گروه درس‌ها ارائه شده و تاکید شده که متقاضی، رشته تحصیلی مرتبط خود با "گروه درس" را انتخاب کند، افزود: اگر در هر یک گروه درس‌های لحاظ شده بیش از سه برابر ظرفیت متقاضی باشد افراد به سمت آزمون کتبی(برگزاری در اواسط آبان ماه) سوق داده می‌شوند.

باقری در محور دوم سخنانش در رابطه با "طرح بازنگری استانداردهای آموزشی مدرسان"، این بحث را یکی از چالش‌های جدی دانست و تاکید کرد: یکی از گلایه‌های مدرسان و مراکز در برنامه های درسی این است که شرایط مدرس و رشته‌ها دقیق نوشته نشده است، از این‌رو برای استانداردسازی این موضوع شاخص‌های تخصصی مورد نیاز مدرسان در هشت محور شناسایی شده است. 

وی در این رابطه گفت: در فاز اول این بحث(مرحله آزمایشی) برای ۲۰۵ رشته فرم های نظرسنجی ارسال و ۷۲۰ مرکز درگیر این کار شدند. این بحث پیگیری می‌شود تا مدرسان متناسب با شرایط خود در دروس به کار گرفته شوند.

رییس مرکز امور مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی در محور سوم سخنانش در مورد "گزارش آماری خبرگان و رسیدگی به درخواست‌های خبرگی" با بیان این‌که تاکنون ۹۰۰ مدرس خبره در هیات ممیزه تایید صلاحیت شده است، تاکید کرد: سه الی چهار درس برای این مدرسان خبره در نظر گرفته می‌شود که ماهیت عملی دارند. 

در ادامه روسای واحدهای استانی دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی در این جلسه به ارایه‌ی نظر، انتقاد، پیشنهاد و سوال حول مباحث مطروحه در جلسه پرداختند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
به بهانه اختلال در کار؛ گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
پلمب ۱۰ مؤسسه پایان نامه فروشی در روزهای آینده
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
امیرعبداللهیان: هیچ دولتی در مقابل حمله به سفارت خود ساکت نمی‌نشیند
پرسپولیس صدرنشین شد
کاپیتان پرسپولیس مصدوم شد
اتفاقی عجیب در آبادان؛ پرسپولیس مقابل نفت هیچ هواداری در ورزشگاه نداشت
وزیر ارتباطات: ۵۰ درصد به سرعت اینترنت افزوده می‌شود
امیرعبداللهیان: با شدت بیشتری به هرگونه خطای محاسباتی رژیم اسرائیل پاسخ می‌دهیم
سخنگوی کابینه اسرائیل: حمله ایران به ما «بی‌سابقه» بود
دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مالت در نیویورک
گوترش: توقف درگیری‌ها در غزه از تنش‌های گسترده در خاورمیانه جلوگیری خواهد کرد
سیاستمدار اسرائیلی: در یک قدمی رسوایی هستیم، نه پیروزی
اعلام نتایج آزمون آموزگاری تا پایان فروردین
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top