تاریخ انتشار: پنجشنبه 1397/08/03 - 09:18
کد خبر: 287900

دبیر شورای آموزش داروسازی خبر داد؛

تربیت سالانه ۲ هزار دانشجوی داروسازی در کشور

دبیر شورای آموزش داروسازی گفت: تا سال ۱۴۰۴ به ۲۸ هزار و ۷۰۰ داروساز نیاز داریم و با روند کنونی پذیرش دانشجو پیش‌بینی می‌شود سالی ۲ هزار نفر به این مجموعه اضافه شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد شریف زاده در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره برنامه‌ها و چالش‌های دانشکده داروسازی این دانشگاه گفت: دانشکده داروسازی با ۷۶ عضو هیات علمی، در ۱۱ گروه آموزشی به تربیت ۸۲۰ دانشجوی عمومی و ۲۹۶ دانشجوی تحصیلات تکمیلی می‌پردازد.

وی با اشاره به تعداد دانشجویان پذیرش‌شده در دانشکده داروسازی گفت: امسال ۱۰۵ دانشجو پذیرش شدند درحالی‌که سهمیه اعلام‌شده از سوی دانشکده کمتر از این تعداد بوده است. لذا امیدوارم در پذیرش دانشجویان به ظرفیت کلاس‌ها و اعضای هیات علمی نیز توجه شود.

شریف‌زاده به تشریح وضعیت اعضای هیات علمی در گروه‌های مختلف پرداخت و گفت: سه گروه فارماسیوتیکس، سم‌شناسی و داروشناسی و شیمی دارویی تا ۵ سال آینده با بازنشستگی تعداد قابل‌توجهی از اعضای هیات علمی مواجه می‌شوند که باید در زمینه جذب هیات علمی موردنیاز این گروه‌ها اقدام شود.

دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت با اشاره به بحران اشتغال‌زایی در رشته داروسازی گفت: در حال حاضر ۳۶ هزار فارغ‌التحصیل و دانشجوی درحال تحصیل در حوزه داروسازی کشور وجود دارد. در حالی‌که تا سال ۱۴۰۴ به ۲۸ هزار و ۷۰۰ داروساز نیاز داریم و با روند کنونی پذیرش دانشجو پیش‌بینی می‌شود سالی ۲ هزار نفر به این مجموعه اضافه شود.

وی افزود: دانشجویان داروسازی با هزینه بسیار تربیت می‌شوند و باید شرایط کاری آنان نیز در آینده دیده شود و متناسب با نیاز کشور دانشجو پذیرش شود.

شریف‌زاده با اشاره به فعالیت پردیس بین‌الملل دانشکده گفت: امسال ۶۶ دانشجو در پردیس بین‌الملل پذیرش شدند. در مقطع دکتری عمومی به دلیل شرایط کشور و عوامل دیگر تقاضای زیادی از سوی دانشجویان بین‌المللی وجود ندارد. اما در مقطع تحصیلات تکمیلی هنوز استقبال خوبی از سوی متقاضیان خارجی وجود دارد.

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به برنامه‌های دانشکده داروسازی در حوزه آموزش عمومی گفت: به‌منظور ایجاد جاذبه برای دانشجویان بین‌الملل کوریکولوم دوره MPharmPharmD را طراحی کردیم. همچنین کوریکولوم آموزشی دوره عمومی داروسازی نیز بازنگری و روزآمد شده است.

وی با اشاره به کسب رتبه برتر دانشکده داروسازی  در خدمات آموزشی گفت: در سال‌های ۹۴ و ۹۵ رتبه اول و در سال ۹۶ رتبه دوم خدمات آموزشی را در بین دانشکده‌های دانشگاه کسب کردیم.

شریف‌زاده بر تقویت آموزش مهارت محور تأکید کرد و گفت: به این منظور بر کارآموزی و کارورزی فراگیران در حوزه صنعت، داروخانه و بیمارستان متمرکز شدیم.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی گفت: ۲۹۶ دانشجوی تحصیلات تکمیلی در دانشکده فعالیت دارند که مهم‌ترین مسئله آنان فضای فیزیکی کلاس‌ها بود. خوشبختانه با راه‌اندازی ۶ واحد کلاس، فضای آموزشی مناسب برای آنان فراهم‌ شده است.

رئیس دانشکده داروسازی خواستار کاهش سنوات تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی شد و پیشنهاد داد: درحال حاضر ۱۲ واحد درسی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه می‌شود که اگر به ۱۴ واحد افزایش یابد می‌توان به مدت یک سال زمان سنوات تحصیلی آنان را کاهش داد. این پیشنهاد را به شورای عالی برنامه‌ریزی ارائه دادیم که امیدواریم مورد حمایت دانشگاه نیز قرار گیرد.

وی با اشاره به تأثیر محدودیت‌های مالی در پشتیبانی از پایان‌نامه‌ها گفت: در سال ۹۱ تعداد ۵۰ دانشجو پذیرش شدند که انتظار داریم در سال ۹۶ این ۵۰ نفر فارغ‌التحصیل شوند در حالی‌که به دلیل مشکلات تهیه مواد، تعداد این فارغ‌التحصیلان کمتر است و برای اینکه تجمع در سال‌های بعدی کاهش یابد، باید از امکانات موجود به‌صورت بهینه استفاده شود.

شریف‌زاده با تأکید بر ارتقا کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی دانشکده به تشریح برنامه‌های دانشکده در این حوزه پرداخت و گفت: در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸، هزار و ۶۸۰ مقاله در دانشکده منتشر شده است. اچ ایندکس دانشکده نیز در سال ۲۰۱۴، ۶۴ بود که این شاخص در سال ۲۰۱۸ به ۸۲ رسیده است.

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران هدفمندسازی پژوهش را ضروری دانست و افزود: یکی از اهداف ما تقویت پایان‌نامه‌های محصول محور است ولی به دلیل شرایط سخت‌گیرانه‌ای که در این زمینه وجود دارد استقبال کمتری از آن می‌شود که امیدواریم تسهیلات بیشتری در این امر صورت گیرد.

وی با اشاره به مسئله گروه‌های آموزشی از نظر هیات علمی گفت: باید در نقشه جامع هیات علمی به موارد بازنشستگی اعضای هیات علمی توجه شود. از سوی دیگر بعضی گروه‌ها، فقط یک یا دو عضو هیات علمی دارند که پیشنهاد می‌دهیم این گروه‌ها به گروه اصلی که از آن جداشده‌اند بازگردند.

شریف‌زاده بر ضرورت همکاری مراکز تحقیقاتی و دانشکده‌ها تأکید کرد و گفت: با توجه به شرایط کنونی و نیاز دانشجویان به تأمین تجهیزات و امکانات موردنیاز تحقیقاتی، بایستی شرایطی فراهم شود که دانشکده‌ها بتوانند از امکانات مراکز تحقیقاتی استفاده کنند و این‌گونه نباشد که دستگاهی در مرکزی غیرقابل استفاده بماند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
جمعی از کارگران فردا با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
تمرین پرسپولیس با حضور بیرانوند برگزار شد
مسابقه آلومینیوم اراک و پرسپولیس با حضور تماشاگر برگزار می شود
چند درصد مردم ایران تلویزیون می‌بینند؟
تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا پایان شهریور
مراسم روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
ادای احترام رئیس جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»
القسام: پاسخ ایران، قواعد جدیدی در درگیری با اسرائیل ایجاد کرد
دستگیری بیش از ۱۳۳ نفر در تظاهرات دانشگاه نیویورک در حمایت از غزه
افزایش ۴۰۰ درصدی روان‌پریشی اسرائیلی‌ها پس از حمله ایران
بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه پایبند نبوده است
کاهش قیمت جهانی طلا
حمایت از صنایع پیشران برای رشد تولید
قطع ارائه خدمات دولتی به صاحبان مجوز فاقد شناسه یکتا
افزایش امنیت با توسعه هوشمندسازی در طرح‌های پلیسی
ارائه رایگان خدمات سلامت روان در مراکز جامع خدمات سلامت کشور
لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی سربازان
آخرین وضعیت سیل سیستان و بلوچستان
شلیک وعده صادق‌ به دستگاه اطلاعاتی اسرائیل
آمریکا درحال آماده‌سازی بسته کمکی یک میلیارد دلاری برای اوکراین
تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری کنکور از زبان قائم مقام سازمان سنجش
تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا پایان شهریور
مراسم روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی سربازان
اهدای مدرک دکترای افتخاری دانشگاه کراچی به رئیسی
دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
شناسایی ۳۰۰ تارنمای تبلیغ فروش سوالات کنکور؛ دستگیری ۲۰ متهم
محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
نخستین هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه برگزار شد
هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان جذب فراگیر کارشناسی ارشد
تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top