تاریخ انتشار: دوشنبه 1397/10/17 - 21:51
کد خبر: 297438

معاون رئیس‌جمهور: بچه پولدارها کارآفرین نمونه نمی‌شوند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بر استفاده از ظرفیت جوانان تاکید کرد و گفت: هیچ کشوری بر پایه منابع زیرزمینی رشد نکرده و هیچ بچه پولداری نمی تواند کارآفرین نمونه باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سورنا ستاری دوشنبه شب در شورای اداری خراسان جنوبی، اظهار کرد: عمده دروسی که در دانشگاه‌ها آموزش داده می‌شود به درد آنها نمی‌خورد چون بومی نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه باید بدانیم تمام کارآفرینان نمونه از زیرزمین‌ها به بیرون آمده‌اند، افزود: در حال حاضر در حوزه آموزش ۳۳ میلیون جوان و چهار و نیم میلیون دانشجو وجود دارد که تا کنون در تاریخ هیچوقت در این حوزه خرج نکرده‌ایم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه اقتصاد نفتی امروز به ما می‌گوید همه چیز با پول درست می‌شود و دانش را می‌توان با پول خرید، گفت: اما باید بدانیم هیچ کشوری بر پایه منابع زیرزمینی رشد نکرده است و هیچ بچه پولداری نمی‌تواند کارآفرین نمونه باشد.

وی با بیان اینکه انسانی که زجر نکشیده باشد به هیچ جایی نمی‌رسد، عنوان کرد: اتفاقی که قرار است در شرکت‌های دانش بنیان بیفتد نیاز به یک محیط و اکوسیستم دارد.

ستاری با اشاره به اینکه کارآفرینی باید یک ارزش در استان باشد، بیان کرد: کشور ایران پس از انقلاب اسلامی مجهزترین امکانات را داشت اما در زمان جنگ به دلیل نداشتن آموزش لازم نتوانست به درستی از آنها استفاده کند.

وی با بیان اینکه تا ماشین سازی انجام ندهیم و طراحی نداشته باشیم صنعت گر نمی شویم، اظهار داشت: چیزی که باعث می‌شود اقتصاد دانش بنیان شود محیط اطراف است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری استان نباید مشکل فضا داشته باشد در صورتی که بسیاری از ساختمان‌های اداری استان خالی است، افزود: باید بینش و محیط کارآفرینی در استان به عنوان ارزش مد نظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه هیچکس نمی‌تواند جلوی انسان‌های با اعتماد به نفس بالا را بگیرد، گفت: هدف ما برای عوض کردن جامعه پرورش انسان‌هایی با اعتماد به نفس بالا است.

ستاری با اشاره به اینکه فروش زعفران کشور ۹ میلیارد دلار است و ۹۵ درصد زعفران دنیا را تولید می‌کنیم، عنوان کرد: پژوهش اگر با پول دولت باشد محصول مرغوبی از آن برای مردم خروجی نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه تبدیل اقتصاد نفتی به اقتصاد علمی و فناوری هیچ چیزی جز اکوسیستم و محیط نیست، اظهار داشت: سرمایه بخش خصوصی باید به سمت پژوهش حرکت کند و دانشگاه‌ها باید بدانند بیش از ۱۵ درصد نباید متکی به پول دولت باشند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه کسب و کارهای جوانان نباید بسته شود، افزود: شرکت‌های دانش بنیان را کسی حق ندارد ببندد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌های استان باید محور حرکت جوانان استان شوند، گفت: مشکلات استان از بیرون حل نمی‌شود بلکه باید پیشنهادات از داخل استان داده شود.

ستاری با بیان اینکه محیط کارآفرینی و اهمیت دادن به جوانان باید بر استان حاکم شود، عنوان کرد: فرهنگ بودجه دولتی باعث می‌شود فرهنگ و ماهیت کارآفرینی سرکوب شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
این خودرو ۵۵ میلیون تومان ارزان شد
ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
اینترنت در کنکور سراسری قطع نمی‌شود
به هدف اول خودمان رسیدیم
جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها
ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
صعود ایران به جام جهانی فوتسال و نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا
بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
تاکنون کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟ +فیلم
هشدار به زائران حج عمره
رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
«س.ق» زن بازیگر ایرانی است که تتلو در اعترافاتش از او نام برد
سفارش امام رضا(ع) به شیعیان از زبان حضرت عبدالعظیم
تبلیغ نافرمانی مدنی توسط رئیس جبهه اصلاحات
رهبر انقلاب: حال کارگر خوب شود حال کشور خوب می‌شود
استقلال چهارمین تیم پُرافتخار فوتبال آسیا
چند فرمانده ارشد ارتش اسراییل طی روزهای آتی استعفا می‌دهند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top