تاریخ انتشار: جمعه 1397/10/28 - 14:04
کد خبر: 298781

بیش از هزار مسلمان روهینگیایی از هند خارج شدند

یک مقام آگاه اعلام کرد از آغاز سال جاری تاکنون، بیش از یک هزار و 300 مسلمان روهینگیایی به دلیل هراس از بازگشت به میانمار، هند را به مقصد بنگلادش ترک کرده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، دهلی نو طی هفته های اخیر به دلیل تحویل چندین پناهجوی روهینگیایی به مقامات میانماری با انتقادهای شدیدی روبرو شده است. همچنین سازمان های بین المللی ارتش این کشور را متهم به خشونت علیه مسلمانان روهینگیا کرده اند.
سازمان ملل و گروه های طرفدار حقوق بشر هند را متهم کرده اند که در بازگرداندن اجباری مسلمانان روهینگیایی به قوانین بین المللی توجه نکرده و این گروه اقلیت را با خطر احتمالی در میانمار روبرو ساخته است.

هند که کنوانسیون مهاجرت سازمان ملل را امضا نکرده است، در سال 2018 بیش از 230 پناهجوی روهینگیایی را بازداشت کرد. هندوهای تندرو خواهان اخراج دسته جمعی مسلمانان روهینگیایی از هند شده اند.

ترس از بازداشت و همچنین بازگشت به میانمار سبب شده است تا تعداد بیشتری از پناهجویان حاضر در هند، به بنگلادش سفر کنند.

ناینا بوز سخنگوی گروه هماهنگ کننده بین سازمانی (ISCG) که وظیفه مدیریت سازمان های خیریه وابسته به سازمان ملل و سایر گروه های خیریه را بر عهده دارد، در این زمینه گفت: از اول ماه جاری (ژانویه) تاکنون 1300 نفر متعلق به 300 خانواده روهینگیایی از هند وارد بنگلادش شده اند که در یک مرکز موقت وابسته به سازمان ملل نگاهداری می شوند.

فراس الخطیب سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهجویان نیز اعلام کرد که این سازمان از وضعیت به وجود آمده آگاهی دارد.

همچنین مسلمانان روهینگیا که در هفته های اخیر از هند وارد بنگلادش شده اند، توسط پلیس بازداشت و به اردوگاه های مهاجران در منطقه کاگس بازار واقع در جنوب بنگلادش منتقل شده اند.

هند در سومین روز از ماه ژانویه سال 2019 یک خانواده 5 نفره از مسلمانان روهینگیا را که در زندانی در ایالت آسام نگه داری می شدند به مقامات میانمار تحویل داد.

وزارت کشور هند در ماه جاری طی گزارش خود به پارلمان این کشور اعلام کرد که از سال 2015 تاکنون، نیروی مرزی هند 478 مسلمان روهینگیا را بازداشت کرده است.

با بالا گرفتن تب انتخابات هند در دو ماه گذشته، مساله مهاجران وارد جریان اصلی سیاست در این کشور شده است. دولت هند اخیرا طرح ثبت نام ملی شهروندان این کشور را در ایالت آسام به اجرا گذاشت. این طرح با هدف شناسایی مهاجران غیر قانونی بنگلادشی معرفی شده است.

دولت هند اعلام کرده است که مسلمانان روهینگیا به صورت غیر قانونی وارد هند شده اند و یک تهدید امنیتی برای این کشور محسوب می شوند.

بر اساس آمار منتشر شده توسط دولت جامو و کشمیر، حدود 10 هزار مسلمان روهینگیایی در جامو و کشمیر زندگی می کنند در حالی که تعداد کل مهاجران روهینگیا در سرتاسر هند، 40 هزار نفر تخمین زده شده است.

اگرچه حدود 14 هزار روهینگیایی مورد حمایت سازمان ملل متحد هستند، با این حال دولت هند آنها را به عنوان پناهنده به رسمیت نمی شناسد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ایران مالک یک پهپاد سنگین و قدرتمند است
خط و نشان ترامپ برای حسین وفایی
۹۵۶ هزار نفر در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کردند
درس اخلاق آیت‌الله جاودان درباره امان‌نامه +فیلم
یک سد دیگر سرریز شد
جزئیات برگزاری نوزدهمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله
ابواسماعیل به هلاکت رسید؛ انهدام مخفیگاه گروهک زیرزمینی داعش + جزئیات
زائران حج عمره حتما این وسایل را همراهشان ببرند
هشدار درباره خطرات تنش نظامی در منطقه
آخرین خبرها از حمله هوایی به پایگاه الحشدالشعبی
اسم پدر هم از کارت ملی حذف می‌شود
کشتی‌گیر افسانه‌ای المپیک را از دست داد
پاسخ به شایعه/ تکذیب آسیب دیدن سامانه‌های پدافندی ایران
نظر خواننده مشهور آمریکایی درباره پاسخ ایران به اسرائیل + فیلم
ورود کمیته انضباطی به خوشحالی کادرفنی استقلال
مداحی ضد اسرائیلی شنیدنی مهدی رسولی +فیلم
تیراندازی به پلیس برای ربودن دختر ۱۵ ساله
موشک‌ها و پهپادهای ایران از جایی عبور کردند که می‌گفتند پرنده از آن رد نمی‌شود
حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر ایلات اشغالی
زمان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس
خداحافظی رقیب آمریکایی کامران قاسمپور از دنیای کشتی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top