تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/01/21 - 08:48
کد خبر: 308021

خسارت ۵۰ هزار میلیاردی به مناطق سیل زده

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با بیان اینکه حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان به زیرساخت های مناطق سیل زده خسارت وارد شده است، گفت: دولت می تواند با اذن مقام معظم رهبری دو میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی برای جبران خسارت سیل برداشت کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از خانه ملت، هادی قوامی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون بیش از 50 هزار میلیارد تومان به زیرساخت های مناطق سیل زده خسارت وارد شده و تامین این منابع از محل 5 درصد بودجه عمومی برای موارد بحرانی امکان پذیر نیست، گفت: در حال حاضر دولت باید این 5 درصد را به صورت تنخواه از بانک مرکزی قرض بگیرد، البته بخشی از این 5 درصد در بودجه تعیین تکلیف و عنوان شده که در اختیار نهادهایی همانند هلال احمر و سایر بخش ها همانند بیمه محصولات کشاورزی قرار گیرد.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه 5 درصد بودجه عمومی برای موارد بحرانی تکافوی میزان خسارات وارده به مناطق سیل زده را نمی دهد، افزود: به این منظور چند منبع پیش بینی شده که یکی از این منابع برداشت دو میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی است تا با اذن مقام معظم رهبری در اختیار دولت قرار داده شود که با نرخ سامانه نیما محاسبه شده و حدود 20 هزار میلیارد تومان می شود.

بانک ها تسهیلات بلندمدت با نرخ پایین تر به سیل زدگان ارائه می دهند
وی با تاکید بر اینکه به دولت اجازه داده شده که از محل اموال و دارایی های نزد سازمان فروش اموال تملیکی حدود 2 هزار میلیارد تومان به مناطق سیل زده کمک کند، ادامه داد: همچنین به دولت اجازه داده شده که از محل صرفه جویی ضمن اجرای بودجه منابع لازم برای مناطق سیل زده را تامین کند.

قوامی با بیان اینکه اجازه داده شده که بانک مرکزی تا 20 هزار میلیارد تومان خط اعتباری به بانک های تخصصی و توسعه ای برای کمک به سیل زدگان ارائه دهد، اظهار داشت: با ایجاد این خط اعتباری بانک ها تسهیلات بلندمدت با نرخ پایین تر ارائه می دهند تا واحدهای صنعتی، مسکونی، اقتصادی و تولیدی آسیب دیده تعمیر شود.

هم صدایی بین تمام نهادها برای جبران خسارت سیل زده ها
وی با تاکید بر اینکه بیشتر سرپناه های عشایری مناطق سیل زده گلی بوده و تخریب شده است، افزود: سازمان محیط زیست و منابع طبیعی اجازه نمی دادند که سرپناه های عشایری با مصالح مقاوم ساخته شود که در این راستا بندی تصویب شد که به سازمان عشایری اجازه می دهد تا برای سرپناه های انسانی حدود 70 متر و برای جایگاه دام به ازای هر 50 رأس دام موجود با تائید واحدهای تابعه که سازمان امور عشایری بوده حدود 75 متر در مناطق قشلاق و ییلاق با مصالح با دوام و مقاوم بسازد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه هم صدایی بین تمام نهادها برای مصوب کردن طرح کمیسیون جهت جبران خسارت سیل زده ها ایجاد شده است، تصریح کرد: با دولت و سخنگوی شورای نگهبان رایزنی شده و این نهادها نیز موافقت خود را با این طرح اعلام کرده اند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
قطر: بهترین راه توقف تنش منطقه، پایان دادن به جنگ غزه است
غرب و اسرائیل مواظب رفتارهایشان باشند!
جهان ۲۴۶ میلیارد دلار زیان، فقط به خاطر لجبازی های اردوغان
ایران از همیشه در منطقه قوی تر است
زمین‌لرزه شدیدی جنوب ژاپن را لرزاند
پیام شبانه سردار قاآنی به اسماعیل هنیه
انتقاد افسران صهیونیست از ناتوانی نیروی هوایی در مقابله با حملات پهپادی حزب‌الله
وزیر امور خارجه ایران عازم نیویورک شد
زمان حمله اسرائیل به ایران فاش شد
وزیر امور خارجه ایران عازم نیویورک شد
قوانین کپی رایت اینستاگرام: سفری در دنیای مالکیت معنوی
دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه تهران تمام الکترونیک برگزار می‌شود
بلیچینگ چیست و چگونه انجام می‌شود؟
قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
سیل بهاری چقدر خسارت داشته است؟
دعوت از وزاری چند کشور برای حضور در نمایشگاه کتاب
۷ پیشنهاد خرید کادو برای دانشجوی حقوق از وکیل استور
مسعود نجابتی تندیس طلای چهره هنر انقلاب را به مردم غزه تقدیم کرد
افزایش ۲۰ درصدی در حقوق فروردین ماه بازنشستگان کشوری اعمال شد
۴ نکته مهم همکاری نکردن کودک برای از پوشک گرفتن + راه‌حل‌های آن!
ارسال ۷۰۰بسته مواد غذایی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top