تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/01/21 - 09:27
کد خبر: 308045

رسایی در دانشگاه شاهد:

پوشیدن لباس سپاه خوب است اما باید اقدام عملی انجام داد

نماینده سابق مجلس با توجه طرح سه فوریتی که در مجلس به تصویب رسید گفت: سخنرانی‌های طوفانی، شعار‌های مرگ بر آمریکا و اقدام به پوشیدن لباس سپاه خوب است، ولی باید اقدام عملی در برابر اقدام آمریکا صورت گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از دانشجو، حمید رسایی نماینده سابق مجلس در دوره‌های هشتم و نهم در این مراسم با برشماری مناسبت‌های این روز گفت: آمریکا برای اولین خودش رابطه اش را با ایران قطع کرد؛ و بعد از چهل در چنین روزی، سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی خود قرار داد. این تصمیم در همین مدت کوتاه، منشاء برکاتی بوده است که که این مساله باعث شد تا آمریکا به سمت نابودی خود بیشتر حرکت کند.

وی به مناسبت ۲۰ فروردین روز فناوری هسته‌ای گفت: ایران با توجه به قبول معاهده npt، اعلام کرده است به دنبال سلاح اتمی نیست. در این سال‌ها هیچ کشوری اعلام نکرده است که ایران سلاح هسته‌ای دارد. حتی کشور‌های ۵+۱ نیز که خودشان از سلاح اتمی استفاه می‌کنند، به این مساله اذعان دارند و به دنبال آن هستند تا ایران از این فناوری که در اختیار دارد، استفاده نظامی نکند.. بنابراین مساله سلاح اتمی بهانه‌ای است برای فشار به ایران؛ در صورتی که پاکستان و رژیم صهیونیستی نیز آزادانه از اسلاح اتمی استفاده می‌کنند، ولی معاهده npt را امضا نکرده اند.

سردبیر هفته نامه ۹‌ی با اشاره به وجود نماد‌هایی برای استقلال در کشور ادامه داد: ابتدای انقلاب، مرگ بر شاه نماد استقلال محسوب می‌شد. دو دوره بعد از جنگ سازندگی و از مقطعی به بعد به علت تحریم ها، صنعت هسته‌ای نماد استقلال شد. از همین رو بیگانگان به دنبال زدن صنعت هسته‌ای در کشور هستند. چون فناوری هسته و کسب آن، باعث خودباوری و ایجاد اعتماد بنفس در ایرانیان شده بود.

وی گفت: در سال ۸۲ تعهد دادیم که فناوری هسته‌ای متوقف شود و همه چیز حتی بنّایی متوقف شود، اما در مقابل سه کشور اروپایی به وعده‌های خود از جمله فروش بیشتر نفت اجرایی نشد. آقای روحانی در صورتی در مناظرات انتخابات ۹۲ می‌گوید که پلمپ هسته‌ای را باز کرده است که این با دستور رهبر انقلاب انجام شد. تعهد سعدآباد نیز پر ابهام بود. اقدامات جزئی زیادی باید توسط ما صورت می‌گرفت، اما در مقابل اقدامات کلی به تصویب رسیده بود که آن نیز عملیاتی نشد.

رسایی با اشاره به هماهنگی دولت و تیم مذاکره کننده با سیاست‌های رهبری در هشت سال دولت نهم و هم گفت: پیشرفت‌های بسیار خوبی از جمله غنی سازی اورانیوم، افزایش تعداد سانتیفریوژها، راه اندازی آب سنگین اراک که همه این‌ها با نظارت آزانس اتمی و تایید آن‌ها صورت گرفت.

نماینده سابق مجلس با اشاره به مقطع سوم مذاکرات هسته‌ای در آقای دولت روحانی بیان کرد: در مقطع سوم مذاکرات واژه خوشبین نیستم به ادبیات سیاسی ایران وارد شد. در صورتی که در قبل‌تر از این چنین چیزی مطرح نبود. کسانی که در دور اول مذاکرات در سال‌های ۸۲ تا ۸۴ می‌گفتند سانتیفریوژ لازم نیست و بایستی پلمپ کنیم در سال ۹۲ شعار میدهند که هم سانتیفریوژ باید بچرخد و هم چرخ کارخانجات و زندگی مردم باید بچرخد. این تغییر موضع نشانه عوض شدن آن‌ها نیست بلکه مجبور بودند این شعار را انتخاب کنند. چون هسته‌ای نماد استقلال شده بود؛ بنابراین رهبری می‌گویند خوشبین نیستم و استراتژی نرمش قهرمانانه را انتخاب می‌کنند، چون تجربه تیم مذاکره کننده را داشت.

وی با ترسیم خط سیر مذاکرات در طی ۱۵ سال بیان کرد: زمانی اقلیتی در راس آن مقام معظم رهبری می‌گفتند آمریکا قابل اعتماد نیست. نه فقط اصلاح طلبان بلکه برخی اصولگرایان نیز به این مساله معتقد بودند و به دنبال به نتیجه رساندن مذاکرات به شکل امروزی بودند به عنوان مثال تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام در مجلس. اقلیتی که دلواپسان نام گرفتند و روزی فحش محسوب می‌شد، اما امروز دلواپس دیگر فحس نیست و حتی برخی امروز خود را دلواپس مطرح می‌کنند.

نماینده سابق مجلس به اقدام آمریکا به توریستی خواندن سپاه هم اشاره کرد و گفت: در سال ۲۰۱۷ در قانون کاتسا، کل سپاه ذیل تحریم‌های گروه‌های تروریستی بود، ولی امروز ترامپ با توجه به همان قانون، آن را عنوان داد و سپاه را تروریست اعلام کرد. حال کسانی که روزی اصرار می‌کردند که با آمریکا مذاکره کنند، امروز نامه می‌نویسیند که آمریکایی‌های در منطقه را تروریست اعلام کنید.

وی با توجه طرح سه فوریتی که امروز در مجلس به تصویب رسید اعلام کرد: سخنرانی‌های طوفانی، شعار‌های مرگ بر آمریکا و اقدام به پوشیدن لباس سپاه خوب است، ولی باید اقدام عملی در برابر اقدام آمریکا صورت گیرد.

رسایی در ادامه به جنگ اقتصادی چین و آمریکا اشاره کرد و اذعان داشت: یکی از کار‌هایی که می‌توان انجام داد توقف واردات کالا‌های آمریکایی است. این در حالی است که در سال ۹۷ واردات از امریکا به ایران نسبت به سال ۹۶، سه برابر شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آخرین خبرها از سیل جنوب
این مار باستانی اندازه اتوبوس بوده است !
واکنش اردوغان به حادثه اصفهان
واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی
ترافیک سنگین در جاده چالوس
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
به بهانه اختلال در کار؛ گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
پلمب ۱۰ مؤسسه پایان نامه فروشی در روزهای آینده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top