تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/02/18 - 16:27
کد خبر: 311357

چگونه مصرف سوخت خودرو شخصی را کاهش دهیم؟

بدون شک برای مدیریت مصرف سوخت خودروسازی ها به عنوان تولیدکنندگان و صاحبان خودرو به عنوان مصرف‌کنندگان در کنار هم می‌توانند تاثیرگذار باشند تا از شدت مصرف سوخت بکاهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، شتاب بالای رشد مصرف سوخت به ویژه بنزین ضرورت مدیریت مصرف را بر همگان مشخص کرده تا از سوختن ثروت ملی جلوگیری به عمل آید و تولید داخلی جوابگوی نیاز باشد. بررسی آمار مصرف بنزین نشان می‌دهد سالانه ۸ تا ۹ درصد به میزان مصرف بنزین افزوده می‌شود که این روند باعث شده مصرف طی هر ۱۰ سال ۲ برابر شود.

میزان مصرفی که سبب شده اصطلاحی به عنوان رانندگی اقتصادی شکل بگیرد که شیوه‌ای برای کاهش مصرف سوخت به عنوان هدف اصلی و مواردی همچون کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی و افزایش ایمنی در هنگام رانندگی از اهداف جانبی آن باشد.

طبق نظر کارشناسان در این سبک از رانندگی باید با اجتناب از شتاب گیری ناگهانی استفاده حداکثری از حرکت و نیروی خودرو داشته باشید.

در نظر گرفتن جاده از دور و پیش بینی جریان ترافیک باعث افزایش میدان دید شده که این اقدام صاحبان خودرو را از ترمزهای ناگهانی دور می‌کند.

رانندگان خودروها برای کاهش مصرف سوخت خود باید تا جای امکان از سرعت ثابت و دور موتور پایین که به طور یکنواخت یا به عبارت دیگر با استفاده از بالاترین دنده و با پایین‌ترین دور موتور است رانندگی کنند.

همچنین، تعویض به موقع دنده، توجه به تجهیزات اضافی انرژی بر، اجتناب از استفاده باربند در صورت عدم نیاز می‌تواند مصرف سوخت را تا میزان قابل توجهی کاهش دهد.

استفاده از سیستم کولر خودرو در صورت لزوم، کنترل باد لاستیک حداقل یک بار در ماه و جلوگیری از گرم کردن خودرو به صورت درجا می تواند کاهش مصرف سوخت را به دنبال داشته باشد.

صاحبان خودرو باید به این نکته توجه کنند که در صورت طولانی شدن توقف در یک منطقه خودروی خود را خاموش کنند و در صورت حرکت با سرعت بالا، پنجره‌ها را ببندند و خودروی خود را در فواصل زمانی معین سرویس و در صورت لزوم تعمیر کنند.

گفتنی است، صاحبان خودرو برای اندازه گیری مصرف سوخت خودروی خود می‌توانند باک خودرو را پر کرده و عدد کیلومتر شمار آن را یادداشت کنند و در نوبت بعدی سوخت گیری مجدداً عدد کیلومتر شمار و مقدار بنزین را یادداشت کرده تا مقدار بنزین مصرفی به میزان مساف طی شده تقسیم و حاصل را در عدد ۱۰۰ ضرب کنند، عدد به دست آمده مصرف سوخت خودرو به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش است.

موارد مذکور از جمله راهکارهایی است که از سوی صاحبان خودرو برای مدیریت مصرف سوخت رعایت می‌شود اما در این میان نباید از نقش خودروسازان در تولید خودروی کم مصرف غافل شویم، زیرا بنا بر اظهار بیژن زنگنه وزیر نفت بررسی مصرف خودرو نشان می دهد میزان مصرف خودروهای جدید با خودروهای فرسوده برابر بوده، به همین خاطر رشد مصرف بنزین را باید کارخانه های خودروسازی دنبال کنیم.

بدون شک برای مدیریت مصرف سوخت خودروسازی ها به عنوان تولیدکنندگان و صاحبان خودرو به عنوان مصرف‌کنندگان در کنار هم می‌توانند تاثیرگذار باشند تا از شدت مصرف سوخت بکاهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت
کارگر رکن جهش تولید/ حال خوب کارگر، حال خوب کشور
غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره
عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه
دلار ریخت
ازبکستان حریف ایران شد
آیین واگذاری مالکیت تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top