گروه های خبری
آرشیو
ف
کد خبر: 315858

کنایه کارشناس اقتصادی به قیمت بالای گوشت

مهدی مهرپور کارشناس مسائل اقتصادی در توئیت خود نوشته است: سوال: در حالیکه در بازاری مثل گوشت قرمز 90 درصد بازار در دستان تولیدکنندگان ایرانی است و نیاز به واردات کمتر از 10 درصد است، چگونه میشود قیمتها یکدفعه از حدود 40 هزار به بالای 100 هزار تومان بروند و دیگر هم پایین نیایند؟!

خبرنامه دانشجویان ایران:

کنایه کارشناس اقتصادی به قیمت بالای گوشت

مرتبط ها
نظرات
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.