تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/06/04 - 02:06
کد خبر: 325420

سرقت اطلاعات کاربران توسط VPN

محققان و پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری به تازگی دریافته و اعلام کرده‌اند که هکرها بدافزار خطرناک جدیدی را تحت پوشش یک اپلیکیشن VPN محبوب منتشر کرده و از این طریق قصد داشتند به اطلاعات کاربران نفوذ و دسترسی پیدا کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا؛  بدافزارها، باج‌افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند که در سال‌های اخیر کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده‌اند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است.

محققان و پژوهشگران فعال در موسسه تحقیقاتی Doctor Web به تازگی دریافته و اعلام کرده‌اند که یک تروجان و بدافزار خطرناک بانکی تحت پوشش یک نرم‌افزار VPN معروف و محبوب به نام NordVPN توانسته است اطلاعات فراوانی را از کاربران و قربانیان به سرقت ببرد و به سیستم‌های آنها دسترسی و نفوذ یابد.

کارشناسان امنیتی خاطرنشان کرده‌اند که کاربران بعد از نصب و دانلود اپلیکیشن وی‌پی‌ان مذکور، به صورت اتوماتیک و خودکار راه ورود هکرها را به حریم خصوصی خود باز کرده‌اند. این تروجان که نام دیگر آن Win۳۲.Bolik.۲ است، قادر بوده است اطلاعات کاربران را با هر بار روشن و فعال کردن نرم افزار NordVPN به دست بیاورد و داده‌های موردنظر هکرها و مجرمان سایبری را در اختیار آنها قرار دهد.

آنها در ادامه به تمامی کاربرانی که اپلیکیشن مذکور را دانلود، نصب و استفاده کرده‌اند، هشدار داده‌اند که هرچه سریع‌تر آن را لغو نصب (uninstall) کنند تا بیشتر از این راهی برای نفوذ هکرها و مجرمان سایبری برای سرقت اطلاعات شخصی کاربران باز نماند.

اخبار و گزارش‌های بسیاری درباره حملات سایبری هرروزه از گوشه و کنار جهان به گوش می‌رسد و این امر برای امنیت سایبری کشورهای جهان، زنگ هشدار بزرگی محسوب می‌شود به گونه ای که شرکت‌های بزرگ توسعه دهنده فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی همچون اپ استور اپل و گوگل پلی استور همواره به بررسی نرم افزار و اپلیکیشن های موجود بر پلتفرم های خود پرداخته و در صورت یافتن هرگونه بدافزار پنهان در اپلیکیشن‌ها سریعا به حذف آنها اقدام می‌کنند.

بر اساس برآورد کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه امنیت سایبری، آمار حملات سایبری و بدافزاری در دو سال اخیر به شدت اوج گرفته و به بیشترین میزان خود رسیده است. همانطور که در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیب‌های جبران ناپذیری می‌شوند که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارتهای دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها و شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
روشی دائمی برای خلاصی از ورود حشرات
علائم ایمنی چقدر ضروری است؟
خرید عسل؛ فرق تقلبی و اصلی را به سرعت متوجه شوید!
آیا رای دادگاه تجدید نظر قابل اعتراض است؟ شکستن رای در تجدید نظر امکان دارد؟
آیت‌الله خامنه‌ای: سعدی یکی از پایه‌های بنای استوار ادب پارسی است
اردن: نتانیاهو تنها کسی است که از تنش‌ها در منطقه سود می‌برد
با این وضعیت استقلال قید قهرمانی را بزند
خضریان: نباید فرصت میدان‌داری به افراد لابی‌باز در مجلس دوازدهم داده شود
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: ایرانی‌ها، ما را مسخره‌ می‌کنند
پرسپولیس رکورد لیگ را شکست
چرا اسماعیلی‌فر آن حرکت را انجام داد؟
خانم بازیگر کارگردان شد و جایزه بین‌المللی گرفت
۳دستور ضربتی رئیسی برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان
آمریکا و تجاوز به حق وتو !
برای جلوگیری از بستری‌های بی دلیل بیماران چه باید کرد؟
روایتی تکان‌دهنده از اوضاع وخیم اسرای اهل غزه
نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی: اسرائیل از حمله ایران شوکه شد
کدام مراکز مجاز به ارائه خدمات زالو درمانی هستند؟
واکنش سفارت ایران در لندن به اتهامات بی دلیل به سپاه
سرکرده فروش کوکائین در فضای مجازی دستگیر شد
ایران مالک یک پهپاد سنگین و قدرتمند است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top