تاریخ انتشار: پنجشنبه 1398/09/07 - 09:47
کد خبر: 336410

نقش اساتید در تبدیل یک موضوع به گفتمان‌ در فضای دانشگاه‌ها

معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: قدرت جریان‌سازی هم‌اندیشی در تبدیل یک موضوع به گفتمان‌ در فضای دانشگاه‌ها در جوامع دیگر کمتر پیدا می‌شود، چون در بستر علمی و توسط کسانی انجام می‌شود که سلسله جنبان جریان علمی دانشگاه هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، حجت الاسلام عیسی‌زاده در نشست شورای استانی و ششمین نشست دبیران هم‌اندیشی استانی یزد عنوان کرد که دغدغه ما این است که در کسوت مربی و استاد در تربیت نسل جوان ان‌شاءالله موفق باشیم.

حجت الاسلام عیسی‌زاده، گفت: در دفاتر نهاد همه‌ اقوال و اعمال باید پشتوانه‌ علمی داشته باشد و تربیتی که در دانشگاه اسلامی دنبال می‌شود باید در محیط دینی صورت گیرد.

عیسی‌زاده افزود: تربیت دینی مطلق هدف نیست چرا که دین سکولار منظور ما نیست. بلکه تربیت دینی که دغدغه نظام اسلامی را تأمین ‌کند، دنبال می‌شود.

وی افزود: قدرت جریان‌سازی هم‌اندیشی در تبدیل یک موضوع به گفتمان‌ در فضای دانشگاه‌ها در جوامع دیگر کمتر پیدا می‌شود، چون در بستر علمی و توسط کسانی انجام می‌شود که سلسله جنبان جریان علمی دانشگاه هستند.

معاون آموزشی و پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به عناصر مهم آینده پژوهشی اظهار کرد: باید از ظرفیت همفکری با استادان استفاده شود که توفیق‌های حاصل شده در دانشگاه‌ها مبتنی بر استفاده از این ظرفیت است. از اهداف آینده‌پژوهی، تعریف راه‌حل‌ها برای عبور از مشکلات پیش رو است و از عناصر مهم بحث آینده‌پژوهی، شناخت آسیب‌ها و ارائه راه حل برای آنهاست و این مهم فقط از دست استادان و فرهیختگان دانشگاه‌ها بر می‌آید.

حجت الاسلام عیسی‌زاده با توجه به اهمیت تربیت نسل آینده و نسل نو گفت: کلیدواژه و شاه بیت اسناد بالادستی فرهنگی نظام، «تربیت» است. تربیت به معنی تغییر تدریجی جامعه دانشجویی به سمت اهداف والا در همه ابعاد تربیتی اعم از اخلاقی، سیاسی، فرهنگی، فناوری و غیره که می‌تواند چراغ راه آینده نظام مدیریتی کشور باشد (یعنی تربیت دینی). در عرصه‌های پژوهش هم حرکت باید مبتنی بر تربیت پژوهشی باشد؛ چرا که در تمامی عرصه‌ها و تمامی مستندات دینی تزکیه همیشه مقدم بر تعلیم دانسته شده است.

وی ادامه داد: انتظار از دانشگاه‌ها باز کردن گره‌های موجود و معضلات اخلاقی اجتماعی جامعه است. اساتیدی که الگوهای تربیتی و اخلاقی هستند برای دانشجویان مانند خورشیدی اند که نظرها به سوی آن‌ها جلب می‌شود. امام صادق (ع) می‌فرماید: «حق دانشجو به استاد این است که خداوند استاد را قیم دانشجو قرار داده است». اولین نقش انبیاء الهی هم مربی‌گری است.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام دکتر عیسی‌زاده در آخر افزود: منظور ما از تربیت، برقراری سلسله ارتباطات هدفمند در حوزه‌های مختلف تربیتی و فرهنگی اعم از اعتقادات، باورها، آداب، سنت‌ها و رفتارها است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
وعده صادق ابرقدرت
بعضی القاب، صفات انحصاری صهیونیست‌هاست
لیبرمن: در مسیر پیروزی نیستیم
واکنش امیرعبداللهیان به پاسخ ایران به حمله اسرائیل در اصفهان
دیده شدن یک قلاده پلنگ ایرانی در رودبار +فیلم
واکنش اتحادیه اروپا به حادثه اصفهان
اتحادیه اروپا دو نهاد و چهار صهیونیست را تحریم کرد
تماس مهم و فوری وزیر خارجه اردن با همتای ایرانی در نیویورک
انگیزه مهاجم کنسولگری ایران در پاریس چه بود؟
بیش از ۵۰درصد بارش سال آبی این استان در ۳ روز اتفاق افتاد
آخرین خبرها از سیل جنوب
این مار باستانی اندازه اتوبوس بوده است !
واکنش اردوغان به حادثه اصفهان
واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top