تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/09/12 - 00:48
کد خبر: 336950

نقش پزشکان در افزایش خودکشی آمریکایی‌ها

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد تجویز برخی از داروها از سوی پزشکان آمریکایی در یک بازه زمانی منجر به افزایش خودکشی در این کشور شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد همزمان با کاهش تجویز داروی اعتیاد آور "ایپوئید" از سوی پزشکان آمریکایی به دلیل اپیدمی سوء مصرف و اوردوز این نوع از داروها، پزشکان داروهای دیگری را جایگزین آنها کردند که بر اساس تحقیقات منجر به افزایش آمار خودکشی در این کشور شده است.

نتایج این مطالعه که در مجله Clinical Toxicology منتشر شده، داروهای موسوم به " گاباپنتین و باکلوفن" از سوی پزشکان به جای داروی اعتیاد آور " ایپوئید " تجویز می‌شوند.

بر اساس گزارش محققان، بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ بیمارانی را که به دلیل دردهای طولانی مدت و مزمن قرص‌های "گاباپنتین " و بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ قرص‌های "باکلوفن " را مصرف کردند مورد بررسی قرار گرفتند.

در سال ۲۰۱۷ میزان مرگ و میر شهروندان آمریکایی به دلیل مصرف بیش از حد داروهای اعتیاد آور " ایپوئید " باعث شد تا پزشکان به داروهای دیگر روی بیاورند.

داروی "گاباپنتین" یک داروی ضد صَرع است که برای درمان دردهای شدید و همچنین میگرن، بیماری‌های روحی و فیبرومیالژیا تجویز می‌شود. آمارها نشان می‌دهند بین سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۶ تجویز این دارو در آمریکا ۶۴ درصد افزایش یافته و به ۶۴ میلیون نفر رسید.

مصرف این نوع از دارو به بیماران حس آرامش داده و حتی می‌تواند باعث شود تا بیماران احساسی شبیه مواد مخدر "ماری جوانا " را تجربه کنند. در همین حال مصرف قرص " باکلوفن " داروی آرامش بخش بوده و برای گرفتگی عضلات، اسپاسم تجویز می‌شوند.

مصرف مکرر این دارو می‌تواند اعتیاد آور بوده و مصرف بیش از حد آن به افسردگی، تشنج و مشکلات قلبی منجر شود. به گفته محققان مصرف این دارو در آمریکا رو به افزایش است. نکته قابل تامل آن است که عوارض جانبی این ۲ قرص می‌تواند فکر کردن به خودکشی را تقویت کند.

نتایج تحقیقات انجام شده نشان داد که مصرف این نوع از داروها در افزایش ۳۰ درصدی نرخ خودکشی بین سال‌های ۱۹۹۹ و ۲۰۱۶ در آمریکا نقش داشته است.

در این بازه زمانی که مصرف این نوع از قرص‌ها مورد مطالعه قرار گرفته، اقدام به خودکشی در میان بیمارانی که قرص "گاباپنتین" و قرص " باکلوفن " را مصرف می‌کردند به ترتیب ۸۰.۵ درصد و ۴۳ درصد افزایش داشته است.

به گفته یکی از محققان دانشگاه پیتسبورگ، "در سال‌های اخیر ما شاهد افزایش مصرف این داروها از سوی بزرگسالان در آمریکا هستیم که می‌تواند به دلیل کناره گیری از قرص‌های اعتیاد آور برای کاهش درد استفاده شود. "

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره
عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه
دلار ریخت
ازبکستان حریف ایران شد
آیین واگذاری مالکیت تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
بیش از ۳۰۰ جنازه از گورهای جمعی در غزه پیدا شده
محکومیت بدوی توماج صالحی به اعدام
اگر اسرائیل به رفح حمله کند فلسطینی ها به خواسته ۷۰ سال خود می‌رسند
روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
استخوان‌ها هنوز شهادت می‌دهند!
اعلام رسمی حضور حمید مطهری در کادر فنی تراکتور
پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
این خودرو ۵۵ میلیون تومان ارزان شد
ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top