تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/10/11 - 21:13
کد خبر: 340573

فرود ۴ هواپیمای حامل تروریست‌های سوری در فرودگاه لیبی

منابع خبری فرانسه از فرود چهار فروند هواپیمای حامل تروریست‌های سوری تحت حمایت ترکیه در فرودگاه «معیتیقه» لیبی خبر دادند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، کشور لیبی که سال ۲۰۱۱ شاهد سقوط و سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور بود، این روزها به صحنه تقابل و در واقع لشکرکشی دو کشور مصر و ترکیه تبدیل شده است.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و همچنین وزیر خارجه این کشور پیشتر از تصمیم آنکارا برای اعزام نیرو به لیبی به درخواست دولت وفاق ملی لیبی مستقر در طرابلس خبر داده بودند و اکنون به نظر می‌رسد که این تصمیم عملی شده است.

در همین ارتباط، رادیو «آر اف آی» فرانسه روز چهارشنبه به نقل از منابع امنیتی فرودگاه معیتیقیه لیبی گزارش داد که تعداد زیادی از عناصر تروریستی و مسلح سوریه که تحت حمایت ترکیه قرار دارند، وارد این فرودگاه شدند.

بر اساس این گزارش، شرکت هواپیمایی لیبی ""Afriqiyah Airlines و شرکت هواپیمایی "Ajniha" که مالکیت آن را «عبدالکریم بالحاج» مقیم ترکیه (فرمانده سابق شورای نظامی طرابلس) بر عهده دارد، این عناصر مسلح را با هدف کمک به گروه‌های مسلح دولت وفاق ملی لیبی، از ترکیه به طرابلس منتقل کردند.

 رادیو فرانسوی «آر اف آی» گزارش داد که این چهار هواپیمای بین روزهای جمعه و یکشنبه در فرودگاه معیتیقه فرود آمده و عناصر مسلح سوری (ارتش آزاد سوریه) تحت حمایت ترکیه را در طرابلس پایتخت لیبی پیاده کردند.

در مقابل درخواست «فائز السراج» نخست‌وزیر دولت وفاق ملی لیبی در طرابلس از ترکیه برای اعزام نیرو، «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای شرق لیبی نیز از رئیس‌جمهور مصر خواسته که برای اعزام نیروهای زمینی به این کشور اقدام کند.

در همین ارتباط، وبگاه «العربی الجدید» به نقل از برخی منابع مصری مرتبط با پرونده لیبی گزارش داد که ژنرال خلیفه حفتر فرمانده نیروهای شرق لیبی که از دو روز پیش به همراه «عقیله صالح» رئیس مجلس نمایندگان طبرق (شرق لیبی) به قاهره سفر کرده است، با مقامات سیاسی مصر دیدار کرد و آن‌ها را در جریان وضعیت حقیقی عملیات‌های نظامی در محورهای نبرد اطراف طرابلس قرار داد و گفت که نیروهای او هیچ پیشرفتی حاصل نکرده‌اند.

لیبی از زمان سرنگونی «معمر قذافی» دیکتاتور سابق این کشور در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده؛ یکی دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس(غرب کشور) که در سطح جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طبرق در شرق لیبی به نخست وزیری «عبدالله الثنی» و «عقیله صالح» رئیس مجلس نمایندگان آن که خلیفه حفتر نیز از حمایت آن‌ها برخوردار است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره
عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه
دلار ریخت
ازبکستان حریف ایران شد
آیین واگذاری مالکیت تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
بیش از ۳۰۰ جنازه از گورهای جمعی در غزه پیدا شده
محکومیت بدوی توماج صالحی به اعدام
اگر اسرائیل به رفح حمله کند فلسطینی ها به خواسته ۷۰ سال خود می‌رسند
روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
استخوان‌ها هنوز شهادت می‌دهند!
اعلام رسمی حضور حمید مطهری در کادر فنی تراکتور
پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
این خودرو ۵۵ میلیون تومان ارزان شد
ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top