تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/01/11 - 10:17
کد خبر: 350459

تسهیل وزارت علوم به حذف واحدهای دانشجویان

مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم در باره برنامه حذف ترم نیز افزود: حذف ترم شایعه است، در جلسه روز گذشته نیز نشستی با مسئولان دانشگاه‌های بزرگ داشتیم که همه گفتند ما درحال کار هستیم و کسی این موضوع را به زبان نیز نیاورد.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از مهر، مسئول کارگروه آموزش های الکترونیکی وزارت علوم با بیان اینکه حذف ترم شایعه است تاکید کرد: پیشنهاد می شود وزارت علوم برخی محدودیت ها را برای حذف واحد بردارد.

سید علی‌اکبر صفوی در خصوص آخرین اقدامات این کارگروه گفت: روز گذشته جلسه‌ای برای مشورت و همفکری برای مدیریت بهتر با هیئت مدیره انجمن یادگیری الکترونیکی ایران برگزار کردیم. در این جلسه راهکارهای مختلف و ممکن برای مدیریت مباحث و چالش‌های پیش‌روی بحث و بررسی شد.

دولت و وزارت علوم بسیار قاطع و واضح، تکلیف دانشگاه‌ها و دانشجویان را مشخص کنند
وی ادامه داد: اتفاق نظر مهم و اصلی این بود که باید دولت و وزارت علوم بسیار قاطع و واضح، تکلیف دانشگاه‌ها و دانشجویان را مشخص کنند تا دانشگاه‌ها بتوانند براساس آن بهتر برنامه‌ریزی کنند.

مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم ادامه داد: چرا که هر از گاهی اعلام اخباری پراکنده باعث شل شدن تصمیمات و دودلی می‌شود که بزرگترین آسیب دانسته می‌شود. از سوی دیگر، مطمئن هستیم که ستاد ملی کرونا قطعاً تصمیمی می‌گیرد که عاقلانه و متناسب با نظر متخصصان است و ما در این شکی نداریم؛ اما این مهم است که به موقع و زود اعلام شود.

نرمال شدن فعالیت دانشگاه‌ها تا اردیبهشت ماه ضعیف است
وی افزود: اخیراً سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرده که اگر خیلی خوب کار کنیم، بتوانیم پیک کرونای کشور را به اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه بیاوریم و این به معنای آن است که اگر این پیک به اوایل اردیبهشت ماه کشیده شود و حالا ما بتوانیم این پیک را ذره ذره کاهش دهیم، حداقل یک تا دو ماه زمانبر خواهد بود. طبیعتاً احتمال آنکه ما بتوانیم حتی در اردیبهشت ماه فعالیت‌های خود را نرمال کنیم، ضعیف است.

نباید تصمیمات را طوری نامشخص اعلام کرد که نتوان تصمیمات بلندمدت گرفت
صفوی تاکید کرد: ولی از سوی دیگر نیز، نباید تصمیمات را طوری نامشخص اعلام کرد که افراد نتوانند تصمیمات بلندمدت برای دو تا سه ماه آینده بگیرند.

مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم ادامه داد: یعنی اگر سه ماه ترم تحصیلی به همین وضعیت باشد با توجه به طول چهار ماهه و نیمه ترمه ترم به همراه امتحانات، چه باید کرد؟ ما نمی‌توانیم فکر کنیم صرفاً با تمدید چند هفته ترم، مشکلات حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین همه نیاز دارند که برنامه‌ها یک مقداری بلندمدت‌تر اعلام شود تا بر اساس آن برنامه‌ریزی صورت گیرد. این باعث می‌شود اگر شرایط زودتر عادی شد، دیگر زمانی از دست داده نشود و ما می‌توانیم برای الباقی ترم بدون آنکه اختلالی در روند کار دانشگاه‌ها و تحصیل دانشجویان ایجاد شود، برنامه‌ریزی کنیم.

وی ادامه داد: اگر ما مشکل دروس نظری را با قدرت حل و فصل کنیم، مابقی آن را می‌توانیم تا تابستان مدیریت کرد که مشکلات به سال تحصیلی بعدی کشیده نشود. اما اگر ما همین حداقل‌ها و ابزارها و تکنولوژی که در دست داریم و بخش عمده دانشجویان می‌توانند از آنها استفاده کنند، الان دست به کار نشویم، یک ماه بعد نمی‌توان کاری انجام داد و بخشی از ترم از دست رفته است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره روش‌های جایگزین درصورت ادامه روند تعطیلی حضوری دانشگاه‌ها گفت: کارگروه الکترونیک وزارت علوم دراین خصوص توصیه‌هایی دارد که البته فقط توصیه است و تا زمانی که توسط وزارت علوم ابلاغ نشود عملیاتی نمی‌شود.

سیاست کلان عدم تعطیلی دانشگاه‌ها است
صفوی افزود: سیاست دانشگاه‌ها و سیاست کلان این است که دانشگاه‌ها به هیچ وجه تعطیل نشوند، کسی دنبال تعطیلی دانشگاه نیست چون دانشجویان از تحصیل عقب می‌مانند ممکن است در این فضا یا ۱۰ درصد از دانشجویان شرایط و امکانات استفاده از آموزش مجازی را نداشته باشند ما که نمی‌توانیم به خاطر آن ۱۰ درصد دروس را تعطیل کنیم، لذا ما ابزار را آماده می‌کنیم برای همه کارها، ۸۰ درصد دروس و بخشی از دروس عملی آزمایشگاهی را می‌توان با تکنولوژی ارائه داد.

حذف ترم تحصیلی شایعه است
مسئول کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم در باره برنامه حذف ترم نیز افزود: حذف ترم شایعه است، در جلسه روز گذشته نیز نشستی با مسئولان دانشگاه‌های بزرگ داشتیم که همه گفتند ما درحال کار هستیم و کسی این موضوع را به زبان نیز نیاورد.

وی ادامه داد: اما می‌توان به دانشجو اختیار دارد، به عنوان مثال یک کلاس ۳۰ دانشجو دارد ۵ نفر از دانشجویان اعلام می‌کنند که می‌خواهند حذف کنند، خب به آنها اختیار داده شود تا حذف ترم کنند.

صفوی یادآورشد: وزارت علوم این انعطاف پذیری را بدهد تا دانشجو بتواند واحدها را حذف کند. البته باز تاکید می‌کنم که تمام این موارد توصیه است و تا وزارت علوم بخشنامه نکند، اجرایی نمی‌شود.

وی ادامه داد: محدودیت‌های قانونی در این رابطه وجود دارد، مثلاً دانشجو اگر زیر ۱۲ واحد داشته باشد ترم وی حذف می‌شود ولی ما می‌گوئیم این محدودیت را بردارید و بگوید اگر دانشجو به دلیل مشکلات و محدودیت مجبور شد از ۵ درس ۲ درس را حذف کند و تعداد واحدهای وی به ۸ واحد رسید، وزارت علوم وی را قبول کند و ترم وی را حذف نکند مهم این است که ما انعطاف پذیری به خرج دهیم تا عدالت اجتماعی را بتوانیم برقرار کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره
عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه
دلار ریخت
ازبکستان حریف ایران شد
آیین واگذاری مالکیت تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
بیش از ۳۰۰ جنازه از گورهای جمعی در غزه پیدا شده
محکومیت بدوی توماج صالحی به اعدام
اگر اسرائیل به رفح حمله کند فلسطینی ها به خواسته ۷۰ سال خود می‌رسند
روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
اسرائیل دیر یا زود محو خواهد شد
استخوان‌ها هنوز شهادت می‌دهند!
اعلام رسمی حضور حمید مطهری در کادر فنی تراکتور
پلیس اصراری به انتقال خودروهای توقیفی با جرثقیل ندارد
این خودرو ۵۵ میلیون تومان ارزان شد
ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟
چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top