تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/02/07 - 11:26
کد خبر: 353578

پذیرش ۱۵ هزار طلبه در بیش از ۴۰۰ مدرسه علمیه خواهران کشور

مسئول پذیرش حوزه های علمیه خواهران با اشاره به ظرفیت پذیرش حوزه های علمیه خواهران برای مقاطع عمومی، عالی و تخصصی گفت: ظرفیت پذیرش بیش از ۱۵ هزار طلبه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مریم بابایی گفت: ثبت نام پذیرش سراسری حوزه های علمیه خواهران برای سال تحصیلی آینده در تمام مقاطع تحصیلی عمومی، عالی و تخصصی از اول اردیبهشت آغاز شده و زمان اتمام آن به دلیل شرایط کنونی و عدم مراجعه حضوری متقاضیان به مدارس متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

مسئول پذیرش حوزه های علمیه خواهران ظرفیت مقطع عمومی یا همان سطح دو را بیش از ۱۲ هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر و همچنین داوطلبانی که دارای مدرک سیکل هستند می توانند در مقطع عمومی حوزه های علمیه خواهران اقدام به نام نویسی کنند.

وی افزود: در ۲۸ استان کشور بیش از ۴۰۰ مدرسه علمیه تحت پوشش مرکز مدیریت در مقطع عمومی پذیرش طلبه خواهند داشت و امسال به دلیل وضعیت کرونایی کشور و بحث فاصله گذاری اجتماعی آزمون مقطع عمومی حذف و سنجش علمی افراد براساس سوابق تحصیلی و معدل کل انجام خواهد شد.

بابایی اضافه کرد: داوطلبانی که بالاترین امتیاز را داشته باشند به اندازه سه برابر ظرفیت برای مصاحبه به مدارس علمیه معرفی می شوند؛ لازم به ذکر است در سطح دو شرط سنی داوطلبان مقطع سیکل حداکثر ۱۷ سال یعنی متولدین ۱۳۸۲ و دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر شرط سنی حداکثر ۴۰ سال یعنی متولدین ۱۳۵۹ در نظر گرفته شده است.

مسئول پذیرش حوزه های علمیه خواهران به تبیین نحوه پذیرش طلبه در مقطع عالی و یا همان سطح سه پرداخت و خاطرنشان کرد: شیوه تحصیلی در سطح سه به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری خواهد بود.

وی افزود: شیوه تحصیل حضوری در سطح سه شامل ۱۲ رشته تحصیلی تفسیر علوم قرآنی، فقه و اصول، فلسفه اسلامی، کلام اسلامی، تاریخ اسلام، مطالعات اسلام زنان، مدرسی ادبیات عربی، اخلاق و تربیت اسلامی، کلام اسلامی با گرایش امامت، کلام اسلامی با گرایش مهدویت، مشاوره خانواده با رویکرد اسلامی و تربیت دینی کودک می شود.

مسئول پذیرش حوزه های علمیه خواهران اضافه کرد: شیوه تحصیل غیره حضوری و نیمه حضوری سطح سه حوزه علمیه خواهران در رشته‌های تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول و تاریخ اسلام خواهد بود؛ گفتنی است سنجش علمی داوطلبان از طریق آزمون و مصاحبه بوده و ۱۵۰ مدرسه علمیه آمادگی پذیرش بیش از ۳ هزار داوطلب را خواهند داشت.

بابایی به پذیرش در مقطع دکتری یا همان سطح چهار اشاره کرد و گفت: شیوه تحصیل در مقطع سطح چهار به صورت حضوری و تمام وقت بوده و داوطلبان می توانند در رشته های تفسیر تطبیقی، فقه خانواده، حکمت متعالیه، کلام اسلامی و علوم و معارف قرآنی اقدام به ثبت نام کنند. سنجش علمی متقاضیان از طریق آزمون ورودی و مصاحبه انجام می شود و بیش از ۲۰۰ ظرفیت در ۲۴ رشته محل پذیرش انجام می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top