تاریخ انتشار: شنبه 1399/02/27 - 16:12
کد خبر: 356169

تغییرات برنامه های بین المللی دانشگاه علامه طباطبایی

معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، با توجه به شیوع ویروس کرونا، تغییرات بوجود آمده در فعالیت های بین المللی دانشگاه را در قالب اطلاعیه ای برای اعضای هیات علمی این دانشگاه اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی ، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، با توجه به شیوع ویروس کرونا، تغییرات بوجود آمده در فعالیت های بین المللی دانشگاه را در قالب اطلاعیه ای برای اعضای هیات علمی این دانشگاه اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: برنامه های اعزام استادان و دانشجویان به همایش ها، کارگاه ها، دوره های دانش افزایی و فرصت های مطالعاتی، المپیادها و دوره های مشترک به دیگر کشورها، با توجه به کاهش امکان انجام سفرهای هوایی و تعطیلی اغلب نهادهای علمی و دانشگاهی در جهان، اگرچه منعی ندارد، عملا به تعویق افتاده است. با این همه، پیشنهاد می شود اعضای هیات علمی و دانشجویان گرامی همچنان با ارایه چکیده و اصل مقالات خود به دبیرخانه همایش های معتبر بین المللی و ثبت نام در برنامه های آموزشی و دوره های دانش افزایی در کشورهای گوناگون، فرصت خود را برای استفاده از این برنامه ها در آینده حفظ کنند. همچنین در صورت شرکت در همایش ها یا دوره های آموزشی معتبر بین المللی به صورت مجازی، که به تایید گروه و دانشکده مربوطه برسد، هزینه ثبت نام در این برنامه ها مطابق شیوه نامه های مربوطه پرداخت خواهد شد.

براساس این گزارش ، برگزاری همایش ها، کارگاه ها و دوره های تدریس با حضور استادان برجسته بین المللی در ترم جاری به صورت آنلاین انجام خواهد شد از طرفی از اعضای هیات علمی درخواست می شود با ارایه ابتکارهای نوین، راه های تعامل و همکاری با متخصصان و دانشمندان رشته های گوناگون را با استفاده از تکنولوژی های نوین فراهم آورند. تشویق دانشجویان به بهره گیری از استادان مشاور یا راهنما از دیگر کشورها نیز می تواند زمینه افزایش تولیدات علمی مشترک بین المللی را فراهم آورد. گواهینامه برگزاری کارگاه از سوی معاونت پژوهشی و گواهی تدریس در کلاس درس از سوی معاونت آموزشی به استادان خارجی مهمان در هر یک از این برنامه ها تقدیم خواهد شد. همچنین اعضای هیات علمی برگزارکننده این برنامه ها می توانند از امتیازات مربوطه در دریافت پژوهانه و تکمیل فرم های ترفیع و ارتقا بهره مند شوند. تشکیل کلاس های آنلاین در اغلب دانشگاه های جهان این فرصت را فراهم کرده است تا استادان ایرانی نیز به صورت آنلاین به تدریس دروس گوناگون و یا ایراد سخنرانی یا برگزاری کارگاه در دانشگاه ها و موسسات علمی در دیگر کشورها بپردازند.

گفتنی است ، انجام پژوهش های مشترک بین المللی هم اکنون مهم ترین اولویت برنامه های بین المللی دانشگاه است و بودجه اختصاص یافته به فعالیت های بین المللی دانشگاه در سال ۱۳۹۹ بیش از همه پشتیبان انجام همکاری با نهادها و سازمان های بین المللی و یا نگارش پژوهش های مشترک با اعضای هیات علمی در دانشگاه های گوناگون جهان و انتشار این پژوهش ها در قالب کتاب و مقاله است فهرست دانشگاه های طرف تفاهم برای انجام پژوهش های مشترک در صفحه مدیریت همکاری های علمی بین المللی در سایت دانشگاه وجود دارد همچنین روال ارایه طرح نامه های انجام پژوهش مشترک، مطابق شیوه نامه پژوهش های مشترک بین المللی است. از طرفی با توجه به برگزاری بیش از ده کارگاه آموزشی برای آشنایی با فرصت های پژوهشی در قالب برنامه های علمی اتحادیه اروپایی، از اساتید دعوت می شود تا نسبت به نگارش و تکمیل طرح نامه های خود برای ثبت نام در این برنامه ها در سال ۲۰۲۱ از هم اکنون اقدام کنند این موضوع در حالی است که مشارکت در کلان پروژه های بین المللی برای حل مشکلات جهان امروز و ارایه راهکارهایی از سوی استادان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی در ایران، می تواند از ارزش علمی و انسانی چشمگیری برخوردار باشد.

لازم به ذکر است ،  نظر به اهمیت به روزرسانی کارنامه علمی اعضای محترم هیات علمی در سایت دانشگاه و استفاده از آن در معرفی خود در برنامه های علمی بین المللی، پیشنهاد می شود استادان محترم نسبت به تکمیل رزومه علمی خود به دو زبان فارسی و انگلیسی در سامانه پژوهشی دانشگاه اقدام کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت
کارگر رکن جهش تولید/ حال خوب کارگر، حال خوب کشور
غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟
حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره
عملیات وعده صادق قدرت پوشالی رژیم صهیونیستی را نمایان کرد
مستشاران ایرانی از سوریه خارج شدند؟
اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه
دلار ریخت
ازبکستان حریف ایران شد
آیین واگذاری مالکیت تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی
۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top