تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/02/30 - 12:45
کد خبر: 356594

احتمال آغاز ترم آینده از بهمن

معاون آموزشی وزیر علوم درباره آغاز ترم آینده اینکه با تاخیر خواهد بود یا خیر توضیح داد و گفت: برگزاری ترم آینده برای دانشجویان جدیدالورود از بهمن ماه یک گزینه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، علی خاکی صدیق صبح امروز سه شنبه در نشست خبری ویدئو کنفرانس با خبرنگاران آموزش عالی گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا شرایط حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها را فراهم کرده است و دانشگاه‌هایی که این شرایط را دارند، می‌توانند از ۱۷ خرداد پذیرای دانشجویان باشند.

وی افزود: اولویت با دانشجویان کارشناسی ارشد برای اتمام پژوهش‌ها و پروژه‌های عملی است؛ هم اکنون درصد قابل توجهی از دانشگاه‌ها با آموزش‌های غیرحضوری درس‌ها را پیش می‌برند و در حال پایان مباحث درسی هستند.

معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: استمرار آموزش الکترونیکی توصیه اول به دانشگاه‌ها است اما بخش عمده‌ای از کار دانشجویان کارشناسی ارشد پژوهش است و نیاز به حضور در آزمایشگاه و کارگاه‌های عملی دارند که با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی وزارت بهداشت، این امر امکان‌پذیر خواهد بود.

دانشجویان شهرهای قرمز نمی‌توانند در دانشگاه‌ها حضور یابند
خاکی صدیق درباره دانشجویانی که در مناطق قرمز حضور دارند، افزود: دانشجویانی که در شهرهای وضعیت قرمز حضور دارند، نمی‌توانند در دانشگاه حضور یابند و بخشی از آموزش که به صورت راه دور است، برای آنها ادامه می‌یابد و بخش‌های عملی و کارگاهی باید بماند تا ستاد کرونا برای آن تصمیم‌گیری کند.

خاکی صدیق درباره دانشجویانی که تحصیل شان در این ترم ادامه می‌یابد، گفت: هر دانشجویی که نتواند دروس را به پایان برساند، باید ترم را برای آنها افزایش دهیم و طول ترم بدون احتساب در سنوات انجام می‌شود تا لطمه‌ای به دانشجو وارد نشود.

معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به ترم تابستانی افزود: دانشگاه‌ها به ویژه آن دانشگاه‌هایی که دانشجویان ترم آخر دارند، می‌توانند ترم تابستانی را برگزار کنند.

وی ادامه داد: همچنین آن دسته از دانشجویانی که یک یا دو درس آنها باقی مانده تا فارغ التحصیل شوند، ما این تعداد درس را به چهار درس افزایش داده‌ایم تا مشکلی برای آنها به وجود نیاید.

معاون آموزشی وزارت علوم درباره ترم آینده گفت: پیش بینی دقیق برای ترم آینده و شرایط آن در حال حاضر برای هیچکس امکانپذیر نیست. طبق رصدهایی که از آموزش عالی دنیا داشته‌ایم، سایر کشورها نیز به طور قطعی نمی‌دانند که چه اتفاقی در ترم‌های دیگر خواهد افتاد.

وی ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه‌های خوب دنیا اعلام کرده‌اند همه آموزش‌های الکترونیکی را برگزار کرده و بسته به شرایط تصمیم‌گیری خواهند کرد. در حال حاضر زیرساخت‌ها فراهم شده است. اگر شرایط بیماری همچنان ادامه یابد و ما نتوانیم حضور دانشجویان را داشته باشیم با این تجربه‌ای که در این ترم داشته‌ایم، ممکن است آموزش‌ها به صورت الکترونیکی ادامه یابد، البته نمی‌توان گفت که ترم آینده صددرصد به صورت حضوری یا به صورت الکترونیکی خواهد بود.

۸۶ درصد دانشجویان تحت پوشش آموزش مجازی قرار گرفتند
وی درباره اینکه دانشگاه‌ها تا چه اندازه از آموزش‌های الکترونیکی استفاده کرده‌اند، گفت: ۸۶ درصد دانشجویان تحت پوشش آموزش‌های مجازی قرار گرفته‌اند.

خاکی صدیق ادامه داد: برای ترم مهرماه آمادگی داریم و اگر ضرورت پیدا کرد، دانشگاه‌ها به شیوه الکترونیکی ادامه دهند. البته تمام اینها به شرایطی که خواهیم داشت، بر می‌گردد. امیدواریم برای ترم آینده شرایط حضور دانشجویان را داشته باشیم.

وی افزود: بر اساس تحلیل متخصصان فن آموزش، آموزش پس از کرونا قطعاً در ایران و خارج از کشور متفاوت خواهد بود.

معاون آموزشی وزیر علوم در خصوص حذف ترم و سختگیری‌هایی که دانشگاه‌ها در این خصوص دارند، گفت: ما به دانشگاه‌ها توصیه کرده‌ایم که با دانشجویان همراهی کنند. اگر دانشجویی مشکل داشته باشد و امکانات آموزش حضوری را نداشته باشد این حق را دارد که ترم را بدون احتساب سنوات حذف کند.

زمان شروع ترم آینده
وی درباره زمان شروع ترم آینده و اینکه آیا با تأخیر خواهد بود گفت: تمام تلاش دانشگاه‌ها این است که برای دانشجویان جدیدالورود ترم را در زمان خود آغاز کنند. البته این بستگی به این خواهد داشت که زمان اعلام نتایج کنکور و امکانات دانشگاه‌ها برای پذیرش دانشجویان به چه صورت خواهد بود.

معاون آموزشی وزیر علوم ادامه داد: دانش آموختگی برخی از دانشجویان با تأخیر مواجه شده است و این مشکل است، چون اکثر آنها خوابگاهی هستند، از طرفی دانشجویان جدیدالورود نیز به خوابگاه نیاز دارند و این یک مسئله جدی برای دانشگاه‌ها است و ممکن است نتوانند شرایط را مدیریت کنند و این یک گزینه است که ترم آینده دانشجویان جدیدالورود از بهمن ماه باشد. البته این به پارامترهای دیگر مانند زمان اعلام نتایج کنکور نیز بستگی دارد.

خاکی صدیق خاطرنشان کرد: ما باید این دستاورد آموزش عالی را که در طول سه ماه گذشته با جدیت خانواده آموزش عالی به دست آمده است قدردان باشیم و بتوانیم از این تجربیات در پساکرونا استفاده کنیم و آموزش خود را ارتقای کیفی دهیم.

۹۰ درصد دانشگاه‌ها اینترنت رایگان دارند
وی در خصوص اینکه چند درصد دانشگاه‌ها از اینترنت رایگان استفاده می‌کنند، گفت: تا جایی که اطلاع دارم ۹۰ درصد دانشگاه‌ها دارای اینترنت رایگان هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بیرانوند به بازی با سپاهان می‌رسد؟
فیلم/ گریه‌های پزشک اردنی برای مجروحان فلسطینی
حضو جمعی از مسئولین در منزل شهید طهرانی مقدم+عکس
تامین ارز ۲.۸ میلیارد دلاری در نخستین ماه سال ۱۴۰۳
یک شرور با قمه‌ به خودروی پلیس حمله کرد
اصلاحیه قانون تاسیس و اداره مدارس غیردولتی ابلاغ شد
تکمیل ۴ ایستگاه‌ مترو اولویت شهرداری در خط ۶
سرانه سلامت تهران در وضعیت مطلوبی قرار ندارد
بانک مرکزی در حمایت از تولید نمره قبولی گرفت
VAR را از چین می‌آوریم
صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس تأیید شد
واکنش هیئت مدیره تراکتور به حمله هواداران به خودروی سرخپوشان
سامانه های پدافندی ایران در اصفهان در اثر حمله اسرائیل آسیب دید؟
انتخاب رشته دوره دکتری سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد آغاز شد
تایید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس
بورس سبز ماند/ افزایش ۷۷ هزار و ۶۴۳ واحدی شاخص کل
کمک نظامی چین به روسیه + جزئیات
مدافع استقلال به تراکتور می‌رسد
جزئیات جدید از افزایش حقوق بازنشستگان
دستگیری شهردار و عضو شورای یک شهر + جزئیات
جریمه سنگین ۴سلبریتی زن در عربستان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top