تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/03/18 - 11:34
کد خبر: 358617

تولید بچه‌ماهی توسط جهاد دانشگاهی بوشهر

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر از اجرای ۲ طرح بزرگ کسب دانش فنی تولید و تکثیر بچه ماهی سی باس و راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی (ژنتیک) خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از ایسنا، علی احمدی زاده در نشست روسای دانشگاه های استان بوشهر با استاندار در راستای جهش تولید، اظهار کرد: طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر بچه ماهی سی باس شامل پروسه تولید و تکثیر بچه ماهی سی باس، تولید آرتمیا، روتیفر، جلبک ایپیرولینا، ساخت ۳ حوضچه نگهداری مولدین در مرکز شغاب، خریداری مولدین ماهی از ۲ کشور آسیایی، خریداری زمین در شهرک شیلاتی دلوار، شروع عملیات ساخت بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به تصویب بودجه ۸ میلیاردی از اعتبارات ملی جهاددانشگاهی، امیدواریم سهم ۴/۸ میلیاردی استان نیز محقق گردد. جهاد دانشگاهی بوشهر برای افتتاح حوضچه ماهی مرکز پایلوت طرح در هفته دولت آمادگی دارد. مجوز رسمی را نیز در حوزه مرکز آبزیان دریایی ماهی از تهران اخذ نموده ایم.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر عنوان کرد: در خصوص طرح آزمایشگاه تشخیص طبی (ژنتیک) استان که متاسفانه بوشهر همچنان فاقد چنین آزمایشگاهی است. حدود یک میلیارد تومان تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شده و سازمان مدیریت استان نیز ۲ میلیارد دیگر جهت تکمیل آزمایشگاه اعتبار گذاشته و در صورت تخصیص آماده افتتاح در هفته دولت هستیم. تنها مشکل موجود، مسئول فنی پاتالوژیست و مجوز بهره برداری است که باید دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه مساعدت نماید.

احمدی زاده خاطرنشان کرد: پروپوزال طرح کسب دانش فنی تولید و تکثیر سالانه ۵۰۰۰ میلیون قطعه بچه ماهی سی باس در سال ۹۸ نوشته شده و پیگیری های لازم از مرکز و سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی انجام شد.

وی اضافه کرد: خوشبختانه طرح تولید بچه ماهی به عنوان یکی از ۳۱ طرح فناورانه ملی مصوب گردید و ۸ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی اعتبار مصوب شده که تاکنون بخشی از ان تخصیص داده شده است. میزان ۴.۸۰۰ میلیارد تومان هم سهم استان در سفر ریاست جمهوری و در قالب تفاهم نامه فی مابین رئیس جهاددانشگاهی و استاندار بوشهر امضا شده که البته هنوز تخصیص و بودجه ای گذاشته نشده است.

وی تاکید کرد: در این پروژه تولید و تکثیر بچه ماهی سی باس را خواهیم داشت که در کنار آن پروژه بزرگ و مهم تولید غذای زنده تولید آرتمیا، روتیفر، و جلبک هم اتفاق خواهد افتاد.

این مسئول توضیح داد: در حال حاضر زمین این مرکز در شهرک شیلاتی دلوار جهت شروع طرح به صورت پایلوت به مقدار ۱.۲ هکتار خریداری شده است که جهت اجرای کل طرح نیاز به ۸ هکتار دیگر وجود دارد. عملیات سطح و دیوارکشی و آماده سازی نقشه های مرکز نیز در حال انجام است که درباره موضوع کانال های اتصال آب دریا نیاز به مساعدت استان می باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر یادآور شد: طی توافق با پژوهشکده میگو، در زمین خالی کنار پژوهشکده در شغاب ساخت حوضچه های ماهیان مولد نیز در حال انجام است و در حال خریداری مولدین هستیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سفارش امام رضا(ع) به شیعیان از زبان حضرت عبدالعظیم
تبلیغ نافرمانی مدنی توسط رئیس جبهه اصلاحات
رهبر انقلاب: حال کارگر خوب شود حال کشور خوب می‌شود
استقلال چهارمین تیم پُرافتخار فوتبال آسیا
چند فرمانده ارشد ارتش اسراییل طی روزهای آتی استعفا می‌دهند
برنامه دولت برای ارتقای هوش مصنوعی
گل محمدی به زودی سرمربی تراکتور خواهد شد +جزئیات
حسن یزدانی به تمرین تیم ملی نیامد
تکلیف ماندن یا رفتن مدیرعامل پرسپولیس مشخص شد
توصیف اردوغان از بغداد جنجال به پا کرد +عکس
ابتکار یک کارگر برای دریافت انگشتر از رهبر انقلاب +فیلم
پخت نان کامل باید مجدداً در روستاهای کشور احیا شود/ اقدامات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با وضعیت مطلوب فاصله زیادی دارد
رهبرانقلاب: امنیت شغلی کارگر از وظایف مسئولین است +فیلم
استعفای بالاترین مقام نظامی صهیونیست‌ها +فیلم
آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
مثال جالب رهبرانقلاب درمورد پیشرفت +فیلم
دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
تحلیل رهبرانقلاب درباره تحریم‌های علیه ایران +فیلم
وظایف مهم مسئولین در قبال جهش تولید از نگاه رهبر انقلاب +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top