تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/04/04 - 14:28
کد خبر: 360945

رونمایی از مستند «جای نگرانی نیست» باموضوع نابودی جنگل‌

مستند «جای نگرانی نیست!» با موضوع نابودی تدریجی جنگل‌های ۲۵ میلیون ساله هیرکانی در اثر دفن زباله و پسماند شهری رونمایی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج؛ مراسم رونمایی از مستند «جای نگرانی نیست!» عصر روز سه‌شنبه 3 تیرماه با حضور حسام‌الدین آشنا رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و مشاور رئیس‌جمهور، مهدی جمالی‌نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، ارسلان زارع استاندار گیلان، مسعود تجریشی معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست ایران، سجاد فتاحی پژوهشگر، جمعی از مدیران عالی رتبه استانی مازندران، جمعی از فعالان مدنی محیط‌زیست استان مازندران، سید جمال عود سیمین مدیر اومافیلم، مسعود کارگر کارگردان مستند «جای نگرانی نیست!» و جمعی از کارشناسان مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد.

حسام‌الدین آشنا رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و مشاور رئیس‌جمهور پس از پایان نمایش مستند «جای نگرانی نیست!» گفت: بهانه جلسه حاضر مستندی بود که نیروهای جوان ما ساختند و با دیدن این فیلم دغدغه روشن شد. مسئله‌ای به اسم پسماند برای کشور داریم و دغدغه‌ای خاص به اسم پسماند در استان‌های شمالی کشور و متأسفانه راه‌حلی موقتی در دیروز را تبدیل به بحرانی دائمی در امروز کرده‌ایم و متأسفانه این ماییم که با تصمیمات خود باعث ایجاد چنین بحرانی شده‌ایم.

وی افزود: با دیدن مستند «جای نگرانی نیست!» می‌توانیم نتیجه بگیریم که دو راه بیشتر پیش‌رو نداریم. یا باید بر تصمیمات سابق بمانیم و آنها را تأیید کنیم و یا بپذیریم که اشتباهاتی شکل گرفته و نسل‌های فعلی و بعدی بیش از این از تصمیم‌‌های اشتباه ما متضرر نشوند.

رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری ادامه داد: راهکار فعلی ایجاد مسئولیت است و باید جامعه و مسئولین را نسبت به موضوعی به نام پسماند حساس کنیم و جامعه را آگاه کنیم که راه‌حل وجود دارد و باید در وجود راه‌حل به اجماع برسیم.

حسام‌‌الدین آشنا خاطرنشان کرد: در مورد پسماند به روایت این فیلم و فعالان محیط زیست و کارشناسان به این راه‌حل می‌رسیم که اگر کمتر پسماند تولید کنیم و پسماند را کمتر وارد طبیعت کنیم، خیلی از مسائل را راحت‌تر می‌توانیم پیشگیری کنیم.

در ادامه این جلسه که تحت عنوان «آسیب‌شناسی راهبردی وضعیت پسماند در استانهای ساحلی» در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری برگزار شد، مهدی جمالی‌نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با تقدیر از ساخت مستند «جای نگرانی نیست!» بیان داشت: مسئله مهمی که در این مستند نشان داده شد به ما ثابت می‌کند که مدیران شهری موضوعاتشان بسیار متنوع و در عین حال پیچیده است و بالغ بر 300 موضوع در ذیل مأموریت‌های مدیریت شهری قرار می‌گیرد که باید انجام دهند و یکی از آنها مدیریت پسماند است.

وی افزود: در بخش پسماند مشکلات بسیار زیاد است و دوستان ما در شهرها چندین سال است که دارند فریاد می‌زنند و پس از سال‌ها در بودجه سال گذشته هزار میلیارد تومان برای ساماندهی پسماند اختصاص داشتیم که با کاری کارشناسی از بین موارد فراوان 4 یا 5 موضوع را به عنوان موضوعات اصلی شناسایی کردیم و در دست اقدام قرار گرفته‌اند.

سیدجمال عودسیمین تهیه‌کننده فیلم «جای نگرانی نیست!» نیز در بخشی دیگری از این نشست با اشاره به حجم بالای تولید آثار با محوریت آگاه‌سازی اظهار داشت: حجم آثار رسانه‌ای که به مورد موضوعات و آسیب‌های اجتماعی پرداخته می‌شود به نسبت مشکلات خود کشور متناسب است و ما سالانه به‌طور میانگین با حمایت سازمان اوج بیش از 30 فیلم در این حوزه می‌سازیم اما به معنای واقعی کلمه خسته‌ایم چون هیچ تأثیری گذاشته نمی‌شود و حتی بسیاری از این فیلم‌ها فرصت نمایش به‌خصوص در تلویزیون را هم پیدا نمی‌کنند.

مدیر مؤسسه اومافیلم افزود: قرار است با ساخت این آثار سطح مسئله بین مردم و حاکمیت نزدیک شود اما هرگز اتفاقی نمی‌افتد و من فاصله جلسه را با حل مشکلات بسیار زیاد می‌دانم. جلسات زیادی برگزار می‌شود و حرف‌های خوبی زده می‌شود اما تأثیری در حل مشکلات ندارد و ما با سرعت بیشتری به سمت نابودی پیش می‌رویم.

همچنین در بخش دیگری از این نشست، مسعود کارگر کارگردان مستند «جای نگرانی نیست!» با تشکر از کسانی که فرصت رونمایی از این اثر را در مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری فراهم آوردند گفت: ایده ساخت این مستند از کانال تلگرامی دکتر فاضلی و ویدئویی که در رابطه با پسماند در کانال خود گذاشته بودند گرفته شد و باید از ایشان تشکر کنیم.

بر اساس این گزارش، در بخش بعدی این نشست استاندار گیلان و مدیران ارشد شهری مازندران به بیان نقطه نظرات درباره مسائل و مشکلات موجود در مدیریت پسماند شهرهای ساحلی پرداختند.

بر اساس این خبر، در کنار سواحل و در استتار جنگل‌ها کوه‌هایی از زباله بنا شده است. مناطقی که روزگاری محل رشد و نمو انواع جانوران و پوشش‌های گیاهی بود امروز و پس از تبرکشی انسان به محلی برای دفن زباله تبدیل شده است.

بر اساس این گزارش، مستند «جای نگرانی نیست!» روایتی از تلاش‌های علیرضا فلاحتکار، فعال محیط‌ زیستی که مراحل تفکیک زباله را در یکی از بهترین سایت‌های استان مازندران برای دهیاران و بهورزان روستاها توضیح می‌دهد. او کوشیده علاوه بر فعال کردن روستا‌ها، دغدغه این آسیب محیط زیستی را در افراد زنده کند تا هر چه سریع‌تر برای احیای این خطه عملی صورت گیرد.

فیلم مستند 25 دقیقه‌ای «جای نگرانی نیست!» تهیه شده در موسسه اومافیلم و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که به‌زودی در عرضه اینترنتی و پخش تلویزیونی آن نیز انجام خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
آیین معارفه رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در ستاد وزارت بهداشت +عکس
فاتحه خوانی رئیسی بر مزار اقبال لاهوری +فیلم
پوشش مریم نواز هنگام استقبال از رئیسی + فیلم
۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا
شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
درگیری شدید زن رسمی و زن صیغه‌ای در کلانتری
نگرانی از ورود هوش مصنوعی به سینما
«محبی» نامزد بهترین بازیکن سال لیگ برتر روسیه
واکنش اوسمار به تمدید قرارداد با پرسپولیس
جزئیات دیدار فرمانده ارتش پاکستان با رئیس جمهوری
فریاد نتانیاهو بر سر وزیرخارجه آلمان +فیلم
جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف
انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
گروسی به ایران می آید؟
بارش‌ شدید باران در تهران و ۱۰ استان دیگر
توضیح مهم دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور درباره واردات خودرو
پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟
همراهی نفت و طلا در روند نزولی
ادامه بارش‌ها تا پایان هفته
۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد
قول بزرگ به یحیی برای رفتن به تبریز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top