تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/04/09 - 20:59
کد خبر: 361661

اورژانس اجتماعی زمان و مکان ندارد.

محمود علی‌گو با اشاره به پائین بودن مجازات‌ها در قانون حمایت از زنان اظهار کرد: ما معتقد هستیم مجازات ها در این قانون باید تشدید می شد تا اثر گذاری بیشتری داشته باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از برنا؛ محمود علی‌گو، سرپرست امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، در برنامه زنده اینستاگرامی با موضوع «حریم امن من در خانه» که با همکاری معاونت زنان و خانواده رئیس جمهوری برگزار شد، گفت: اورژانس اجتماعی زمان و مکان ندارد و در تمام نقاط شهر و در تمام ساعات شبانه روز فعال است و شهروندان می توانند ضمن تماس با شماره 123 از خدمات آن استفاده کنند.

اورژانس اجتماعی زمان و مکان ندارد.

او افزود: اورژانس اجتماعی متشکل از 4 بخش است. این اورژانس به زنان با شرایط اجتماعی حاد و افرادی که قصد خودکشی دارند و یا اقدام به خودکشی کرده اند و سایر شهروندان آزار دیده و سکونت گاه های غیر رسمی خدمات ارائه می دهد.

علی‌گو ضمن تشریح نحوه عملکرد اورژانس اجتماعی اظهار کرد: فرایند خدمات رسانی با اطلاع رسانی آغاز می شود و خدمات رسانی نیز در این حوزه به سه قسمت فوری، حاد و  اورژانسی تقسیم می شوند. پس از حضور اورژانس اجتماعی در محل با حکم قضایی و در صورت نیاز با حضور مامورین انتظامی فرد آسیب دیده از محل بحرانی جدا می شود.

این مقام مسئول در بهزیستی ادامه داد: پس از جداسازی فرد در محل‌های مخصوص به تثبیت می‌رسد و خدمات مشاوره ای و درمانی لازم را دریافت می کند و این عمل فارغ از هر اتفاقی که برای او رقم خورده است شکل می گیرد.

او با اشاره به پیامک هایی که برای افراد در خصوص آشنایی با مرکز اورژانس ارائه شد، خاطرنشان کرد: در مورد پیامک نیز باید گفت که این امر با کمک وزارت ارتباطات شکل گرفت. خط 1480 قابلیت دسترسی به بهزیستی را فراهم کرده است. تماس هایی که در این عرصه گرفته شد کمک کرد تا مردم از فشارهای روانی و اجتماعی که بر آن ها تحمیل می شود کاسته شود.

سرپرست امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: این نکته حائز اهمیت است که ما چه رویکردی نسبت به حوزه زنان و مسایل آن ها داریم. در قبال مسایل اجتماعی نمی توان گفت که صرفا یک نهاد وجود دارد و آن نهاد یک وظیفه مشخص دارد. باید وارد مدل های فرهنگی پیشگیرانه شد. مداخله های قضایی بسیار خوب و مفید است اما باید در کنار آن اقدامات دیگری نیز انجام شود.

علی‌گو با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی نهادها در عرصه آسیب های اجتماعی افزود: تا وقتی که صرفا به مداخله اکتفا کنیم نتیجه زیادی حاصل نمی شود و همان آسیب ها تکرار می شوند. وقتی آسیب ها تشدید می شود به این معنا است که برخی نهادها کار خود را به خوبی انجام نمی دهند. اتفاقی که در معاونت زنان رقم خورد یک اتفاق خوب بود که با رویکرد پیشگیرانه تنظیم شد .

سرپرست اورژانس اجتماعی کشور در پایان با اشاره به پایین بودن مجازات ها در قانون حمایت از زنان اظهار کرد: ما معتقد هستیم مجازات ها در این قانون باید تشدید می شد تا اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما همین هم خیلی خوب است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
فوری/ انفجار مرگبار در ترمینال شرق تهران/ چند نفر کشته شدند؟
حادثه در پایانه شرق تهران در اثر انفجار کپسول گاز
واکنش متفات معاون وزیر ورزش به گشت‌ ارشاد +عکس
دستور رئیس قوه قضاییه برای تحکیم آرامش
واکنش چین به عضویت فلسطین در سازمان ملل
دریافت ۱۰۰ هزار تتر برای فروش سوالات کنکور
هشدار به اسرائیل: خطا کردید و زلزله شد
هشدار نارنجی طغیان رودخانه‌ها در ۳ استان
طرح حمله اسرائیل علیه ایران اینگونه تصویب شد
معاون رئیس جمهور اسبق درگذشت +جزئیات
آقای بهجت می‌گفت این ذکر کیمیاست +فیلم
پژمان درستکار برترین مربی سال کشتی آسیا شد
حملات فسفری صهیونیست‌ها به جنوب لبنان +فیلم
قطار ملی ساخت ایران به‌زودی وارد مترو خواهد شد
وضعیت آخرالزمانی خیابان‌های دبی بعد از سیل +فیلم
سفر رئیس جمهور به استان سمنان
بن گویر خواستار اعدام زندانیان فلسطینی شد
ماجرای بامزه رحیم پور از تحقیر آمریکا +فیلم
شلیک پرسپولیس به ۳‌هدف با یک تیر!
برخورد محترمانه پلیس با یک خانم +فیلم
گریه شرور دو ریالی در لحظه دستگیری +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top