تاریخ انتشار: 14 دی 1388 - 00:00:00
کد خبر: 4407

نود سیاسی بالاخره روی آنتن رفت؟

عزت الله ضرغامی که به تازگی حکم ریاست خود بر سازمان صدا وسیما را برای دوره جدید دریافت کرده است، هنگامی که در سال گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق (عیله السلام) با انتقاد شدید دانشجویان از نحوه پرداختن یکنواخت و غیر چالشی رسانه ملی به مسائل سیاسی بر خلاف موضوعات ورزشی در مواجه شد، در پاسخ به این سوال ها و درخواست دانشجویان، وعده ساخت برنامه 90 اما اینبار با موضوع سیاسی و فرهنگی را به دانشجویان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از رجانیوز، هرچند این وعده به دلیل ورود صدا وسیما به ماه‌های انتخابات در حاشیه رفت، اما به نظر می رسید رویکرد صحیح رسانه ملی در ایام انتخابات که سبب ایجاد شور سیاسی سالمی در جامعه شد در ماه های بعد نیز ادامه پیدا کند، اما با کمال تعجب و در حالی که در تحولات پس از انتخابات به این رویکرد و شیوه در رسانه ملی بشدت نیاز بود، رسانه ملی باز هم ترجیح داد به سیاست های غلط قبلی در برنامه های سیاسی بازگردد. این درحالی بود که رهبر معظم انقلاب در اولین خطبه های نماز جمعه پس از انتخابات، رویکردهای جدید در مورد برنامه های سیاسی را به رسانه ملی تکلیف کرده بودند.

با این حال پس از تاخیر چند ماهه در صدور حکم مجدد ریاست عزت الله ضرغامی، که بسیاری آنرا ناشی از وجود انتقادات به شیوه مدریت رسانه ملی می دانند، و در حالی که در این حکم رهبر انقلاب فرصت یکساله‌ای را به رئیس رسانه ملی برای مشاهده عینی تغییرات داده‌اند، به روی آنتن رفتن برخی برنامه‌ها در هفته‌های اخیر، نشانه‌هایی از آغاز تغییر رویکرد در اداره رسانه ملی را آشکار کرده است.

سری جدید برنامه زنده «رو به فردا» که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود را می توان یکی از این برنامه ها و حرکت سیما به سمت ساخت 90 سیاسی دانست.

در حالی که غالب برنامه‌های سیاسی تلویزیون با یک فضای کلیشه ای و کسل کننده، نهایتا موفقیتی در تعمیق تحلیل مخاطبان و اقناع افکار عمومی کسب نمی کنند، «رو به فردا» در همین چند برنامه خود توانسته است، شفاف تر و پیراسته تر مخاطبان سیاسی تلویزیون را جذب کند.

به نظر می‎رسد «روبه فردا» شبیه ترین برنامه به وعده ایاست که ضرغامی برای ساخت 90 سیاسی به دانشجویان و نخبگان داده بود.

حضور میهمانان ویژه و صریح و از طرفی طرح سوالات دقیق و منطبق با ذهن افکار عمومی قشر نخبه، این برنامه را به سرعت در کانون توجهات قرار داده است. هر چند به دلیل صراحت گفته‌ها در این برنامه، بی تردید فشارهای سیاسی احزاب و گروه ها و اشخاص سیاسی چنین برنامه ای را به معرکه منازعه مدیران و فشارهای سیاسی بیرون از صدا و سیما برای قطع یا اصلاح این برنامه بدل خواهد کرد.

با این حال انتظار می رود که رسانه ملی با پذیرش هزینه‌های در پیش گرفتن این رویکرد که قطعا باب میل بسیاری از سیاسیون و متنفذین نخواهد بود، جبران کم کاری خود در ماجرای پس انتخابات که همانا سبب ظلمی مضاعف به 24 میلیون رای دهنده پیروز انتخابات شد را به نحوی قانع کننده بنماید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید
فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! +عکس
همسر سید مصطفی خمینی درگذشت
بستری شدن آیت الله شیرازی در بیمارستان
نیروی دریایی ارتش به داد سیل زدگان سیستان و بلوچستان رسید +فیلم
پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره
رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه
یک تاکسی پر از گلهای تازه
تقدیر از رزمندگان عملیات حمله به اسرائیل
توماج صالحی حتما اعدام نمی شود اما...
به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
عملیاتی که صهیونیست‌ها را مضحکه تمام جهان کرده است
بارندگی‌های فراگیر اردیبهشتی تا کی ادامه دارد؟
اوضاع این رژیم حسابی بیخ پیدا کرده است
ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل
بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟
دعوای کارشناسان ضدایرانی روی آنتن زنده!
حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی +جزئیات
پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
امام جمعه سابق دار فانی را وداع گفت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top