تاریخ : 1396,یکشنبه 21 آبان13:23
کد خبر : 249925 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

از سوی رئیس دانشگاه شهید بهشتی مطرح شد؛

تأکید بر جدی گرفتن مشکلات روحی دانشجویان

رئیس دانشگاه شهید بهشتی بر توجه بیشتر به دانشجویان و جدی گرفتن مشکلات و مسائل روحی روانی آن‌ها از سوی اعضای هیات علمی تأکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، ششمین جلسه شورای دانشگاه در سال ۱۳۹۶ به ریاست سیدحسن صدوق، رئیس دانشگاه و با حضور اعضای شورا، در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار شد.

صدوق بر توجه بیشتر به دانشجویان و جدی گرفتن مشکلات و مسائل روحی روانی آن‌ها از سوی اعضای هیات علمی تأکید کرد.

رای اعتماد به منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دولت دوازدهم توسط مجلس شورای اسلامی و تشریح برنامه‌های وی برای ارتقای وضعیت دانشگاه‌های کشور از جمله مواردی بود که رئیس دانشگاه به آن پرداخت و بر حمایت دانشگاه از اجرای این برنامه‌ها تأکید کرد.

صدوق در ادامه در خصوص ارتقای وضعیت آموزش در دانشگاه، بر لزوم جدی گرفتن و اهمیت دادن به مقوله آموزش در دانشگاه تأکید کرد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی ضمن پرداختن به اهمیت پژوهش در دانشگاه، بر لزوم مشارکت دادن دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی جوان برای انجام طرح‌های پژوهشی نیاز محور تأکید کرد و خواستار مشخص شدن آورده‌های پروژه‌های پژوهشی شد.

وی افزود: آورده پژوهشی یک طرح پژوهشی برای دانشگاه می‌بایست فراتر از آورده‌های مادی باشد که در قالب بالاسری پرداخت می‌شود.

صدوق، آورده اصلی طرح‌های پژوهشی را یک آورده معنوی توصیف کرد که با مشارکت دادن هر چه بیشتر دانشجویان و اعضای هیات علمی جوان در تیم‌های اجرایی تحقق می‌یابد.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: در مأموریت جدیدی که برای معاونت پژوهشی و فناوری تعریف شده، هر چه مشارکت اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اجرای طرح‌های پژوهشی بیشتر باشد، میزان بالاسری دانشگاه کاهش می‌یابد تا مجریان به مشارکت حداکثری همکاران خود ترغیب شوند و این همان تحقق واقعی ارتباط دانشگاه با صنعت است که همواره به دنبال آن بوده ایم و امروز در قالب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده بیش از هر زمان به آن نیازمندیم.

صدوق افزود: دانشگاه باید بتواند از نظر بودجه و هزینه، به اداره خود بپردازد.


کد خبرنگار : 77