تاریخ : 1396,دوشنبه 02 بهمن02:22
کد خبر : 256534 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

واکنش یک فعال دانشجویی به وعده‌های برجامی

مسئول بسیج دانشگاه علم و فناوری مازندران با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور و بی‌نتیجه بودن برجام گفت: امیدوارم دولت به جای صبر کردن و دست دراز کردن به سمت خارج از کشور، به فکر رفع موانع داخلی باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، رضا نصرالهی، مسئول بسیج دانشگاه علم و فناوری مازندران در خصوص مشکلات اقتصادی کشور بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران در مسیر نیل به تمدن اسلامی و جهانی شدن با یک مانع بزرگ یعنی مشکلات اقتصادی مواجه شد. این مشکلات را در دو دسته موانع داخلی و خارجی می‌توان دسته بندی کرد.

نصر الهی تصریح کرد: دولت یازدهم با شعار‌هایی از جنس بهبود روابط سیاسی در فضای بین المللی، امید را به نحوی به جامعه تزریق کرد که مشکلات اقتصادی با افزایش تعاملات سیاسی با ابر قدرت‌ها حل خواهد شد.

مسئول بسیج دانشگاه علم و فناوری مازندران با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص جنگ اقتصادی با کشور ما افزود: امروز هم این جنگ اقتصادی ادامه دارد؛ تحریم، یکی از بخش‌های جنگ اقتصادی با ما است.

نصرالهی افزود: دولت با شعار‌ها و ادعا‌ها خود در تبلیغات انتخاباتی برای مردمی که سالیان گذشته به دلیل ورشکستگی کارخانه‌ها طعم تلخ بیکاری را چشیده بودند، ریشه بی‌کاری خود را در قطع همکاری اقتصادی با ابرقدرت‌ها القا کردند و این وعده داده شد که چرخ کارخانه‌ها در کنار چرخ سانتریفیوژ‌ها با هم می‌چرخد.

وی با اشاره به سومین سالگرد برجام اظهار داشت: قرار بود همه تحریم‌ها به یکباره برداشته شوند. از مردم دعوت کردند برای شادی به خیابان‌ها بیایند. قرار بود دیگر پاسپورت ایرانی عزت پیدا کند. معاملات بانکی بین المللی به راحتی انجام شود، سرمایه گذاری در ایران به راحتی آب خوردن شود و با از بین رفتن تحریم‌ها مشکل آب خوردن ملت هم حل شود!

این فعال دانشجویی گفت:،اما به یکباره چه شد که  همه این وعده‌ها رنگ باختند. نکند صرفا برای سوت و کف و رای بودند. چه شد که بستر سرمایه گذاری در واردات از صادرات و تولید پیش گرفت؟ چه شد! که مناطق آزاد شد بستر واردات آن هم از جنس کالا‌های لوکس! چه شد که در مُکران و همدان سرمایه گذار آلمانی با اسم یک شرکت ایرانی زمین و یارانه ملی را به مدت بیست سال می‌گیرد و به راحتی از کشور خارج می‌کند.

مسئول بسیج دانشگاه علم و فناوری مازندران خاطرنشان کرد: دلار ثابت ماند، اما به چه قیمتی؟  به قیمت بیکاری کارکنان ارج، آزمایش، پارس الکتریک، فولاد سهند و  غیرفعال شدن نیمی از شهرک‌های صنعتی.

نصرالهی بیان کرد: استفاده کننده بمب‌های هسته‌ای ایران را موقتا تروریست نخواند به چه قیمتی؟ به قیمت مخدوش شدن چهره‌ حمایت از مظلومین ایران در جهان و باز شدن فضا برای حمایت توییتری  و غیرواقعی از غزه و امثالهم توسط کشور‌هایی که هنوز آثار موشک‌های آن‌ها در موزه جنگ است.

وی گفت: به قیمت نابودی استعداد دانشمندان هسته‌ای که عزت را برای کشور در عرصه‌ علمی خریدند. باشد که بعضی‌ها که آب خوردن و بازگشت عزت را در گرو رفع تحریم‌ها می‌بینند، بیاموزند.

مسئول بسیج دانشگاه علم و فناوری مازندران تصریح کرد: در نهایت به عنوان کوچکترین فرد از بدنه اقتصادی این جامعه، امیدوارم دولت به جای صبر کردن و دست دراز کردن به سمت خارج از کشور، به فکر رفع موانع داخلی باشد؛ زیرا قدرت‌های خارجی به فکر نفع خودشان هستند ولاغیر و اگر به فکر رفع این موانع نباشیم و اقتصاد درونزا نداشته باشیم، هیچ گاه سایه خطر جنگ اقتصادی از سر این ملت رفع نخواهد شد.