تاریخ : 1397,یکشنبه 22 مهر12:43
کد خبر : 286220 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

معاون دانشگاه اعلام کرد؛

پاسخ دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به قطع آب و برق ۲ خوابگاه

معاون دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه دانشگاه تعهدی در قبال اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی ندارد، در زمینه تخلیه ۲ خوابگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مهدی کدخدازاده در خصوص درخواست عده ای از دانشجویان Ph.D برای اسکان در خوابگاه ها توضیح داد: بر اساس ماده ۲۵ آیین نامه اسکان دانشجویان ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، دانشگاه تعهدی در قبال اسکان دستیاران، دانشجویان دکتری تخصصی و دانشجویانی که تحصیلات آنها بیش از زمان مقرر طول کشیده است ندارد و این موضوع بارها در دفترچه کنکور نیز به داوطلبان اعلام شده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: اما با این وجود سه خوابگاه برای اسکان این گروه اختصاص یافته و برای اسکان این دانشجویان، از ظرفیت سایر خوابگاه ها نیز استفاده شده است.

وی گفت: در حالی که بیش از ۲ ماه از اعلام مدیریت دانشجویی برای تخلیه خوابگاه های بیگ محمدی و شهید رحیمی می گذرد، و از طرفی دیگر بدلیل فرسودگی این دو خوابگاه و نیاز اساسی به بازسازی تأسیسات، آب و برق و علیرغم اطلاع قبلی، عده ای از دانشجویان از تخلیه خوابگاه امتناع کردند و بدون هیچ دلیل موجه و قانونی موجب اختلال در امور خوابگاه های دانشگاه شده اند.

کدخدازاده اظهار داشت: این در حالی است که بر اساس توافقی که با دانشجویان و نمایندگان آنان صورت گرفته بود بنا شد که دانشجویان خوابگاه های مذکور ظرف مدت یک هفته نسبت به تخلیه خوابگاه های قبلی و اسکان در خوابگاه های جدید که حتی از امکانات بیشتری در مقایسه با خوابگاه های قبلی برخوردار هستند، اقدام کنند که علیرغم فراهم شدن وسیله حمل و نقل، متأسفانه این جابجایی توسط دانشجویان انجام نشد.

وی اظهار داشت: علیرغم کمبود منابع مالی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متحمل بیش از ۷۰ میلیارد ریال بدهی فقط برای دو خوابگاه استیجاری مقطع تحصیلات تکمیلی شده است که به ازای هر دانشجو در خوابگاه استیجاری ماهانه بیش از ۱ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان هزینه شده است و با وضعیت موجود اقتصادی، تداوم این روند برای دانشگاه غیر ممکن است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: با وجود همه این محدودیت های قانونی و مالی، با دستور رئیس دانشگاه سه خوابگاه برای اسکان دانشجویان Ph.D در نظر گرفته شده است.

کدخدازاده گفت: دانشگاه باید در چارچوب مقررات و قوانین به تکالیف قانونی و اولویت های اسکان دانشجویان عمل نماید تا بتواند ظرفیت های خود را در اختیار تمام دانشجویان واجد شرایط قرار دهد که البته دانشگاه در مورد دانشجویان Ph.D فراتر از تعهدات قانونی خود عمل کرده است.

وی تأکید کرد: یکی از اولویت های مهم دانشگاه در موضوع اسکان مربوط به دانشجویان ورودی نیمسال تحصیلی ۹۸-۹۷ است و ظرفیت های دانشگاه برای این گروه از دانشجویان نیز باید به خوبی تخصیص یابد.