تاریخ : 1398,شنبه 21 ارديبهشت23:00
کد خبر : 311661 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

تغییر برنامه غذایی دانشجویان دانشگاه قم متناسب با ماه رمضان

رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم از تغییر برنامه غذایی دانشجویان این دانشگاه متناسب با ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: برای تامین فیبر، املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن، در وعده سحر سالاد فصل و در وعده افطار میوه سرو می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اباذر رحیمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم از برنامه ریزی این دانشگاه برای ارتقای کیفیت غذای دانشجویان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در چیدمان برنامه غذایی در این ماه تلاش شده است در وعده سحر از غذا‌هایی با پروتئین زیاد (حاوی گوشت قرمز، سفید و حبوبات) استفاده شود تا دانشجویان روزه دار در طول روز کمتر احساس ضعف کنند و در ضمن کمتر هم دچار تشنگی شوند و غذا‌هایی مانند چلوکباب، چلو خورشت قیمه بادمجان و سبزی پلو با تن ماهی که تشنگی ایجاد می‌کنند در وعده افطار گنجانده شده اند.

رحیمی افزود: جهت تامین فیبر، املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن، در وعده سحر سالاد فصل یا سبزی خوردن و در وعده افطار میوه سرو می‌شود. همچنین برای تعدیل طبع گرم روزه و گرمای هوا، از شربت‌های کاسنی، بیدمشک و آبلیمو در وعده سحر استفاده می‌شود.

رئیس اداره تغذیه دانشگاه قم گفت: برای جبران کاهش میزان قند خون، خرما یا بامیه به همراه چای شیرین در وعده افطار توزیع می‌گردد و در هنگام افطار سوپ یا آش رشته یا شله‌زرد یا فرنی و یا نان و پنیر به عنوان پیش غذا در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد: در برنامه ریزی‌های تغذیه تلاش می‌کنیم تا با وجود تنوع ذائقه‌ها و طبایع، با جمع بندی نظرات دانشجویان، متخصصین ذیربط و لحاظ مسائل اقتصادی جامعه به شرایط بهینه برسیم و امیدواریم علیرغم افزایش شدید قیمت اقلام خوراکی و تنگنا‌های جدی بودجه دانشگاهها، کیفیت غذا تا حد امکان ارتقا یابد و شاهد افزایش رضایتمندی دانشجویان عزیزمان باشیم.