تاریخ : 1398,سه شنبه 31 ارديبهشت06:26
کد خبر : 312779 - سرویس خبری : فناوری اطلاعات

آموزش اشتراک گذاری صفحه نمایش گوشی در اندروید

به اشتراک گذاری صفحه نمایش در اندروید قابلیتی است که در شرایط مختلف به کمک شما خواهد آمد. چه بخواهید از راه دور گوشی یک دوست یا والدین خود را عیب یابی کنید، یا ایده های خود را با یک گروه در میان بگذارید، به اشتراک گذاری صفحه نمایش در اندروید این کار را برای شما انجام می‌دهد. اگر چه این کار در اپلیکیشن Google Duo به طور کامل انجام نمی‌شود، اما گزینههای دیگری نیز وجود دارد که به شما برای انجام این کار کمک می‌کند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اگر از جمله افرادی هستید که اخبار اندروید را دنبال می‌کنند، حتما می‌دانید که اپلیکیشن تماس ویدیویی Google Duo به‌روزرسانی‌های زیادی انجام داده است. در نسخه‌های قدیمی‌، این اپلیکیشن به طور خلاصه به کاربران اجازه می‌داد تا صفحه نمایش خود را به اشتراک بگذارند، اما نتیجه کار چندان خوشایند نبود و به سرعت متوقف شد. حالا اما در نسخه 50.1، اپلیکیشن Google Duo در به‌روزرسانی خود اشتراک گذاری صفحه نمایش را به کلی کنار گذاشته است. اما تا وقتی که گوگل دوباره تصمیم بگیرید که این قابلیت را به اپلیکیشن خود اضافه کند، ما گزینه‌های جایگزین دیگری را به شما معرفی خواهیم کرد.

Join.me
Join.me یک اپلیکیشن دسکتاپ و موبایل است که برای مصارف حرفه‌ای در نظر گرفته شده است، اما برای مصارف ساده‌تر مثل زمانی که شما می‌خواهید به مادر خود نحوه ارسال یک عکس از طریق واتس اپ را آموزش دهید هم به خوبی کار می‌کند. این اپلیکیشن رایگان است و در گوگل پلی و آمازون موجود است. توجه داشته باشید که برای استفاده از join.me ابتدا باید یک حساب کاربری ایجاد کنید.

بعد از انجام این کار، کاربران نسخه رایگان می‌توانند یک لینک کد شخصی یک بار مصرف دریافت کنند که یک دسترسی از راه دور جدید را فعال می‌کند. اما به اشتراک گذاری صفحه نمایش فورا آغاز نمی‌شود. شما باید روی آیکون screen share موجود در سمت راست پایین صفحه کلیک کنید که یک اعلامیه نمایش می‌دهد و به شما می‌گوید تمام صفحه نمایش شما به اشتراک گذاشته خواهد شد. اگر می‌خواهید اشتراک گذاری را متوقف کنید نیز می‌توانید روی آیکون با لوگوی join.me در گوشه سمت راست پایین صفحه تقه بزنید.

Zoom.us
Zoom.us یکی دیگر از گزینه‌های به اشتراک گذاری صفحه نمایش برای موبایل (همچنین iOS) و دسکتاپ (ویندوز، مک و لینوکس) است. شما می‌توانید این اپلیکیشن را از گوگل پلی استور دانلود کنید.

Zoom نیز مخصوص گروه‌هایی است که نیاز به همکاری از راه دور دارند. با این وجود، این اپلیکیشن به مجموعه بزرگی از قابلیت‌ها مجهز شده است که شما می‌توانید از آن تنها برای به اشتراک گذاری سریع صفحه نمایش خود استفاده کنید. توجه داشته باشید که این سرویس صدا را به اشتراک نمی‌گذارد. اگر می‌خواهید از قابلیت‌های پیشرفته این اپلیکیشن مثل افزایش تعداد میزبانان موجود در تماس استفاده کنید باید نسخه حرفه‌ای آن را خریداری کنید.

Mimicr
Mimicr یک تازه وارد در بازار اشتراک گذاری صفحه نمایش برای اندروید است. این اپلیکیشن به شما اجازه می‌دهد در حین اشتراک گذاری صفحه نمایش خود تماس صوتی نیز برقرار کنید. اگر قصد برقراری یک جلسه تک به تک با یک دوست یا فرد دیگری در فهرست تماس‌های خود را داشته باشید، این کار به راحتی قابل انجام است. شبیه به اپلیکیشن‌های تماس مثل واتس اپ، شما باید ابتدا با شماره تلفن خود ثبت نام کنید و به اپلیکیشن اجازه دهید تا به فهرست تماس‌های شما دسترسی داشته باشد.

بعد از این که شما یک تماس را شروع کردید، کار آغاز می‌شود البته شما این امکان را دارید تا اشتراک گذاری را متوقف کنید. Mimicr هنوز امکان ارسال صدا در زمان به اشتراک گذاری را فراهم نکرده است. شما می‌توانید این اپلیکیشن را از گوگل پلی استور دانلود کنید.

منبع: techadvisor


کد خبرنگار : 15