تاریخ : 1398,یکشنبه 21 مهر14:58
کد خبر : 331352 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

هیات علمی‌ها فارغ التحصیل کدام دانشگاه‌ها است؟

رضوان طلب افزود: 10 کشور به ترتیب مالزی، هندوستان، فرانسه، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، کانادا، آلمان، استرالیا، ژاپن و روسیه کشورهایی بوده‌اند که فارغ‌التحصیلان جذب شده در آن کشوردرس خوانده‌اند.

خبرنامه دانشجویان ایران:  جلسه 236 هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر محمدعلی کی نژاد در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. در ابتدای این جلسه که دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در آن حضور داشتند؛ دکتر کی‌نژاد طی سخنانی به این موارد اشاره کرد: اصلاح هرم هیأت علمی، خودداری از بکارگیری مربیان برای تدریس دروس نظری و جایگزینی اساتید در حین بازنشستگی با اعضای هیأت علمی جوان

غلامی: جذب هیأت علمی برای تدریس به صورت مربی مگر در موارد خاص ممنوع است
 پس از سخنان کی نژاد، غلامی نیز گفت: جذب هیأت علمی برای تدریس به صورت مربی ممنوع است مگر در موارد خاص که هیأت امنای دانشگاه مربوطه برای رشته‌های خاص مجوز جذب مربی صادر کند و همچنین مربیان تابع آئین نامه استخدامی هستند.
پس از سخنان غلامی، حسینی دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز طی سخنانی گفت: دانشگاه‌ها باید نقشه هیأت علمی خود را ارائه دهند.

طهرانچی: کارگیری مربی در آزمایشگاه‌ها بلااشکال است
وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد وضعیت اساتید ممتاز گفت: استاد ممتاز باید حداقل 70 سال سن داشته باشد. در ادامه طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: کارگیری مربی در آزمایشگاه‌ها بلااشکال است و باید نظام ارتقاء این اعضاء نیز تدوین شود.

وی افزود: آئین نامه بکارگیری بازنشستگان که  مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است مبنای عملکرد ماست.

ارائه گزارش اقدامات هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
پس از سخنان طهرانچی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر رضوان طلب دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی پیرامون جذب و تبدیل وضعیت اعضای هیأت علمی این وزارتخانه در 10 سال گذشته ارائه کرد.

وی در این گزارش گفت: در طول این مدت 23856 عضو پیمانی جذب شده‌اند و 1269 پرونده تبدیل وضعیت بند «ز» و بند «پ» هم در این مدت بررسی شده و همچنین 224 نفر نیز به عنوان اعضای گروه معارف تأیید شده‌اند.

دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از تعداد 23856 متقاضی 95.2 درصد در داخل از کشور درس خوانده‌اند 4.8 درصد فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های خارج از کشور هستند.

رضوان طلب  افزود: 10 کشور به ترتیب مالزی، هندوستان، فرانسه، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، کانادا، آلمان، استرالیا، ژاپن و روسیه کشورهایی بوده‌اند که فارغ‌التحصیلان جذب شده در آن کشوردرس خوانده‌اند.

پس از سخنان دکتر رضوان طلب، اعضای هیأت عالی جذب مقرر کردند آئین نامه به کارگیری مربیان و اساتید بازنشسته تدوین شود تا مشکلی در ارتقای مربیان و به کارگیری اساتید جوان ایجاد نشود.

همچنین مقرر شد قانون نظام آموزش مهارتی مصوب مجلس شورای اسلامی برای سنجش صلاحیت حرفه‌ای مربیان  ملاک عمل باشد.

به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پایان جلسه 236 هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعدادی از اعضای هیأت‌های اجرایی جذب و کارگروه‌های صلاحیت عمومی دانشگاه‌های علوم و فنون فارابی، صنعتی مالک اشتر، ملایر، بوعلی سینا، یزد، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، منطقه 2 دانشگاه آزاد اسلامی شامل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان، صنعتی شریف، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز، علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اراک تأیید صلاحیت شدند.