تاریخ : 1398,دوشنبه 20 آبان19:35
کد خبر : 334572 - سرویس خبری : آخرین اخبار فرهنگی اجتماعی

محمد عبدالاحد: بلوغ مهندسی برق و پزشکی جراحی در کشورهای اسلامی

برگزیده جایزه مصطفی(ص) اظهار داشت: اکنون بلوغ مهندسی برق و پزشکی جراحی به هم رسیده‌اند و در کشورهای اسلامی قدرت‌نمایی می‌کنند اما آنچه مهم است، این است که این کارها جزیره‌ای نمانند و حمایت‌ها ادامه‌دار باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی جایزه مصطفی(ص)، محمد عبدالاحد، برگزیده جایزه مصطفی(ص) از کشورهای اسلامی در سومین آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) گفت: پروردگار را شاکرم که این توفیق را به من داد تا در راستای بهبود بیماری صعب‌العلاج سرطان، گامی کوچک بردارم و چه از نظر فرامین دینی و چه ندای وجدان برای خود، هیچ عرصه‌ای را مهم‌تر از حوزه بهبود سلامتی بشر ندیدم.

وی افزود: من‌ مجبور شدم چندین سال به دنبال یادگیری پاتولوژی و امثال آن بروم تا به نتیجه دست یابم و آنچه از مقالات معتبری که نوشته‌ایم مهم‌تر است، ایجاد این امکان بود که مارجین‌های آلوده بیش از ۲۰ تن از بانوان کشور در سرطان سینه در مرحله تحقیقاتی شناسایی شود که این‌ امکان پیش از این وجود نداشت.

عبدالاحد با بیان اینکه شاید قرن‌ها، بسیاری از پیشرفت‌ها برای ما یک آرزو بود، گفت: اما اکنون زیرساخت‌های آن در کشور فراهم شده و می‌توان گفت کار نشدنی وجود ندارد.

اکنون بلوغ مهندسی برق و پزشکی جراحی به هم رسیده‌اند و در کشورهای اسلامی قدرت‌نمایی می‌کنند اما آنچه مهم است، این است که این کارها جزیره‌ای نمانند و حمایت‌ها ادامه‌دار باشند.

پبرگزیده جایزه مصطفی(ص) از کشورهای اسلامی در بخش بعدی سخنان خود بیان کرد: من از چند روز پس از ازدواج درگیر کار علمی بودم و همسرم صبوری کرد تا رشد و پیشرفتم محقق شود. همچنین پدرم شجاعت و آزاداندیشی را با کردار خود آموخت که از او هم تشکر و قدردانی می‌کنم؛ ضمن اینکه به مادرم و دعای او بسیار مدیونم و دست او را می‌بوسم.

وی تاکید کرد: می‌دانم که ابتدای راه هستم و بزرگترین دشمنم نفس من است؛ پس اجازه دهید خیلی به خاطر این جایزه به خود تبریک نگویم و به خود یادآوری کنم هنوز کارهای زیادی مانده که باید آنها را در فرصتی که باقی مانده به انجام برسانم.