تاریخ : 1398,پنجشنبه 23 آبان19:08
کد خبر : 334902 - سرویس خبری : آخرین اخبار صنفی آموزشی

لطمه نظام آموزشی جدید به نهادهای پژوهشی و آموزشی

عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: باید شکاف بین دانش محض و دانش فنی را برداشت ضمن أین که نظام آموزشی جدید نهادهای پژوهشی و آموزشی ما را خراب کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، مهدی رجبعلی‌پور بعدازظهر پنجشنبه در آیین اختامییه پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع کاربردی استان کرمان بیان داشت: طی بازدید از نمایشگاه بسیار لذت بردم از جوانانی که کارهای خود را ارائه کرده بودند.

وی افزود: از قبل در ذهنم بود چگونه می‌توان شکاف بین دانشگاه علمی و کاربردی و سایر دانشگاهها را برداریم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که دانشگاه باید بیشتر در مباحث تئوری کار کند اما در مراکز علمی و کاربردی به صورت عملی به دانشجویان آموزش داده شود.

عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: باید شکاف بین دانش محض و دانش فنی را برداشت ضمن أین که نظام آموزشی جدید نهادهای پژوهشی و آموزشی ما را خراب کرده است.

رجبعلی‌پور تصریح کرد: دستیابی به مرزهای دانش ساده نیست زیرا باید مرزهای دانش بر اساس تجربه باشد و دانشجویان باید در کنار آموزش در زمینه‌هایی آموزش ببینند که فعالیت و بازار کار داشته باشد بنابراین با کسب مهارت علمی و عملی فرد می‌تواند در جهان به موفقیت دست یابد.

وی یادآور شد: ما در جامعه انسان مهارت دار و متخصص می‌خواهیم ما فرهیخته کاردان می‌خواهیم لذا دانشجویان در محیط کار باید آموزش ببینند و زمانی دانشجو فارغ‌التحصیل شد یک متخصص فرهیخته تحویل جامعه بدهیم.

همچنین در این مراسم رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان بیان داشت: هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه اتصال کارآفرینان با بازار کار است.

محسن شمسی به اهمیت کارآفرینی اشاره کرد و افزود: کسانی که در دانشگاه‌های علمی کاربردی فارغ‌التحصیل شده‌اند دیگر نگران بازار کار نخواهند بود و کارآفرینانی که از دانش‌آموختگان این مراکز هستند در این نمایشگاه به خوبی معرفی شده‌اند.