تاریخ : 1398,چهارشنبه 06 آذر14:41
کد خبر : 336295 - سرویس خبری : زنان

در گفت‌وگو با مسئول واحد خواهران اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مطرح شد؛

در تلاشیم سد انگاره‌ها و خود انگاره‌های دختران را بشکنیم

گازرانی افزود: در تلاشیم سد انگاره ها و خود انگاره های دختران را بشکنیم تا خود واقعی و نیازهای واقعیشان را ببینند یعنی همان تصاویری که از یک دختر و نیازهایش توسط اطرافیان و خودش ساخته شده است و باعث از دست رفتن وقت، انرژی، خودباوری و استعدادهایی است که ارزشمند هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ الناز گازرانی، مسئول واحد خواهران اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران» پیرامون برگزاری سومین دوره کوثرانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل گفت:سومین دوره ی کوثرانه با نگاه و قالبی متفاوت در دانشگاه شاهد برگزار می شود.

گازرانی گفت: اولین دوره تخصصی مسائل حوزه زنان با هدف تبیین نظام مسائل حوزه زنان و تربیت نیرو و کادر سازی مناسب در این حیطه در تاریخ ۶ آذر لغایت ۸ آذر در دانشگاه شاهد برگزار خواهد شد.

مسئول واحد خواهران اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل ادامه داد: دوره ای که در سه گام مسئله شناسی، پاسخ غیر بومی به مسائل دختران و پاسخ حقیقی گفتمان ما و انقلاب به این مسائل برنامه ریزی شده است.

او ادامه داد: ما معتقدیم امام و انقلاب برای این نسل حرف دارند اما متاسفانه یا پاسخ نداده ایم یا با زبان و ادبیات خودشان پاسخ نداده ایم، پاسخی که مطمئنیم فضای جدیدی را باز و دختران را به مسائل واقعیشان متوجه خواهد کرد

گازرانی افزود: در کوثرانه ما از دختران میخواهیم که با نگاه انتقادی به مسائل نگاه کنند.

او گفت: این دوره تخصصی فقط یک دوره آموزشی نیست دورهمی صمیمانه دخترانه ای است که باعث شکل گرفتن پیوندهای روحی و عاطفی در بین دختران می شود که جای خالی این دور همی ها کاملا ملموس است.

گازرانی افزود: در تلاشیم سد انگاره ها و خود انگاره های دختران را بشکنیم تا خود واقعی و نیازهای واقعیشان را ببینند یعنی همان تصاویری که از یک دختر و نیازهایش توسط اطرافیان و خودش ساخته شده است و باعث از دست رفتن وقت، انرژی، خودباوری و استعدادهایی است که ارزشمند هستند، مثال کوچک این مسئله درگیری اکثریت دخترانی با ویژگی ها، استعدادها، علایق و سلایق متفاوت با مسئله کنکور و ورود به دانشگاه است. تفاوت هایی که در مسائل زنان و دختران وجود دارد تا حد زیادی نادیده گرفته شده است.

او گفت: نیازها و مسائل دختران به اشتباه تفسیر شده و پاسخ نگرفته است و این یعنی دختران درگیر مسائلی شده اند که نه تنها حقیقی نیستند بلکه هنوز پاسخی ندارند.

او ادامه داد: این دوره شامل عناوینی از جمله بازخوانی کلیشه ها، نظام مسائل دختران با یک نگرش سیستمی و کل نگر و نارسایی ها در مطالعات حوزه دختران و همچنین مسائل حوزه ازدواج با تاکید بر انگاره ها و خود انگاره ها، نظامات اجتماعی، انگاری سازی دختر و تبیین تضادها میان تعاریف و نقش ها با حضور اساتید برجسته حوزه زنان


کد خبرنگار : 86