تاریخ : 1399,جمعه 08 فروردين22:16
کد خبر : 350248 - سرویس خبری : آخرین اخبار صفحه اول

جهانگیری: ۱۵ درصد مردم به سفر رفتند

جهانگیری نقش مردم در پیشگیری از گسترش ویروس کرونا را تعیین کننده دانست و گفت: مردم باید به درخواست ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر در خانه ماندن پاسخ مثبت دهند و از خروج از منزل به جز در موارد ضروری پرهیز کنند.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، اسحاق جهانگیری شب گذشته در ارتباط ویدئوکنفرانسی با ستاد استانی مدیریت بیماری کرونای استان اصفهان با تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه اظهار داشت: استان اصفهان چشم و چراغ ایران است و از هر نظر برای کشور استانی استراتژیک و راهبردی محسوب می‌شود و تأثیرگذاری این استان نیز در سطح ملی است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان این‌که مردم استان اصفهان در تاریخ کشور، پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس نقش تعیین کننده و کارساز داشته‌اند، خاطرنشان کرد: مردم استان اصفهان در مشکلات و مسائل مختلف قوت قلبی برای مسؤولان کشور بودند و نقش نخبگان و علمای این استان در همه مقاطع کارساز و تعیین کننده بوده است.

وی از شهرستان کاشان به عنوان شهرستانی مهم، بزرگ و تاریخی برای کشور یاد کرد و گفت: باید مسائل و مشکلات این شهرستان درخصوص کرونا به صورت جدی پیگیری و از تأمین اقلام مورد نیاز درمان مردم در این شهرستان اطمینان حاصل شود.

جهانگیری ویروس کرونا را دغدغه‌ای ملی و جهانی توصیف کرد و گفت: این ویروس نوظهور و عالمگیر به چالشی بزرگ برای جهان تبدیل شده و حتی کشورهای مهم و صنعتی نیز برای مقابله با این ویروس و تبعات آن، با چالش‌های جدی روبرو شده‌اند.

سلامت مردم کشور مهم‌ترین اولویت دولت است
معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر این‌که سلامت مردم کشور مهم‌ترین اولویت دولت است و نمی‌توان به سادگی از کنار آن عبور کرد، افزود: خوشبختانه همه نهادهای حاکمیتی، بخش‌های دولتی و خصوصی و آحاد مردم متحد شده‌اند و با انسجام و همدلی برای مقابله با ویروس کرونا مشارکت دارند.

وی ادامه داد: انسجامی که امروز در کشور برای مقابله با ویروس کرونا شکل گرفته است، همانند اتحاد و انسجامی است که در دوران دفاع مقدس وجود داشت به گونه‌ای که همه بخش‌ها پای کار هستند و علاقه دارند، قدمی در مسیر مدیریت و مقابله با ویروس کرونا بردارند.

جهانگیری با یادآوری این‌که دولت از ابتدای شیوع کرونا اکثر بخش‌های اصلی خود را تعطیل کرد، عنوان کرد: دولت از دهم اسفند ماه دانشگاه‌ها و مدارس را تعطیل کرد و به جز بخش بهداشت و درمان که تأکید شد باید به صورت تمام وقت و سه شیفت فعال باشد، از کارکنان سایر بخش‌های دولت خواسته شد که در حد ضرورت و به صورت دورکاری و شیفتی در محل کار حضور داشته باشند و دلیل این حضور نیز تأمین نیازهای روزانه مردم بود.

معاون اول رئیس جمهور با بیان این‌که در بخش‌های مذهبی نیز کار بزرگی در کشور انجام شد، از علما، مراجع و در رأس همه مقام معظم رهبری برای تصمیم‌گیری درخصوص تعطیلی اماکن مذهبی کشور قدردانی کرد و گفت: در تاریخ کشور سابقه نداشته که حرم‌های مطهر و نمازهای جمعه تعطیل شوند؛ این تعطیلی‌ها نشان می‌دهد که اگر می‌خواهیم با ویروس کرونا مبارزه کنیم و اگر سلامت مردم موضوع اصلی جامعه است، مردم باید در خانه بمانند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

وی با اشاره به این‌که گاهی در درک مشترک از خطر کرونا تفاهم در کشور وجود ندارد، اضافه کرد: اگر ادراک مشترک از این خطر بزرگ در میان همه مسؤولان و مردم وجود داشته باشد، دیگر نباید شاهد اقدامات متناقض نظیر به سفر رفتن تعدادی از خانوارها در این شرایط باشیم.

۸۵ درصد مردم در برخی استان‌ها به سفر نرفته‌اند
جهانگیری افزود: گزارش‌ها نشان می‌دهد که ۸۵ درصد مردم در برخی استان‌ها به سفر نرفته‌اند، اما ۱۵ درصد باقی مانده یا خطر کرونا را جدی نگرفته‌اند و یا به سلامت خود و دیگران بی‌توجه هستند، چرا که هر فرد مبتلا می‌تواند تعداد زیادی از اطرافیان و افراد دیگر را نیز درگیر کند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های مسؤولان استان اصفهان از تولید ۱۰ قلم کالای دانش بنیان برای مقابله با کرونا تصریح کرد: استان اصفهان مانند همیشه می‌درخشد و گزارش ارائه شده از اقلام دانش بنیان تولید شده گزارشی خوب و قابل تقدیر است.

وی با اشاره به برخی پیشنهادات مبنی بر استمرار تعطیلی‌ها خاطرنشان کرد: تا امروز بخش‌های زیادی از دولت و نظام برای جلوگیری از گسترش کرونا تعطیل شده‌اند و اگر نیاز باشد و ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اعلام کند این تعطیلی‌ها استمرار خواهد داشت.

جهانگیری نقش مردم در پیشگیری از گسترش ویروس کرونا را تعیین کننده دانست و گفت: مردم باید به درخواست ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر در خانه ماندن پاسخ مثبت دهند و از خروج از منزل به جز در موارد ضروری پرهیز کنند.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: مردم باید بدانند که موارد ضروری شامل دید و بازدیدهای عید و ملاقات با خویشاوندان نیست و اینگونه رفت و آمدها را باید به دوران پس از ویروس کرونا موکول کنند؛ موارد ضروری برای خروج از منزل فقط شامل موارد اضطراری نظیر مراجعه به بیمارستان و یا تأمین نیازها و اقلام ضروری است.